MARTYNA 11 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: I 2x drożej jak w obi vs allegro I Z PODLASIA TO BY CI ZAJĘŁO KILKANAŚCIE DNI DOJŚCIE TAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu Wgl niczego z rzeczy do malowania na allegro kuwety mniej niż 5zl tam 15-25 coś takiego i tak ze wszystkimi innymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 17 godzin temu Moze jakas gra mi sie spodoba i bede gral xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, MARTYNA napisał: I Z PODLASIA TO BY CI ZAJĘŁO KILKANAŚCIE DNI DOJŚCIE TAM Jak byłem to farba taka sama co malowalem drzwi 47zl a na allegro 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 11 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Moze jakas gra mi sie spodoba i bede gral xD OBY BĘDZIE SPOKÓJ NA FORUM, GORZEJ JAK ALFONS ZOBACZY TO CI ROZJEEBIE NA ŁYSEJ PALE TĄ GIERKE XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 16 godzin temu Idę się kąpać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu A jedno opakowanie farby tylko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu Milej kapieli xD Ja leze w lozku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 16 godzin temu Za pędzel do grzejnika 2,5 dałem tam z 15zl okulary 5zl tam z 20 i tak nakupisz i wydasz 800 zamiast 400 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu Grzejniki tez malowales? To jakie te kolory farby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: A jedno opakowanie farby tylko? Nie dużo ale brałem zazwyczaj po 1 wiadrze bo nie lubię mieć kuriera na głowie a raz wziolem 8l paczkomatem i było mi ciężko z tym plus zakupami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Grzejniki tez malowales? To jakie te kolory farby? Czarny mat i biały sufit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu I na bialo wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu To fajnie xD Na czarnej scianie na pewno fajnie filmy sie oglada na tv xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 798 Napisano 16 godzin temu 51 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Swoją drogą to aż dziwne że 9kg jest na suficie rozplaszczone Teraz sobie przypomniałam, że rok temu kupiłam 5l tej farby, za psie pieniądze. Chciałam tylko odświeżyć biały sufit na przedpokoju. Efekt zauważalny po drugiej warstwie. Mogłam to przewidzieć, cena podejrzanie niska. Ty, prawdopodobnie zapłaciłeś około 75 zł za 9l? Dobra farba kosztuje 120zl za 2.5l. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 16 godzin temu 16 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Albo od razu brać 9l co 11m2 xD nie ma sensu szkoda czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 798 Napisano 16 godzin temu 21 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: czeba unikać Ja też odradzam. Miałam ją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu Masakra jakas xD tyle na farbe wydawac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Ja też odradzam. Miałam ją. opinie ma skrajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Ja bym farbe na siebie wylal i sie pomalowal i ciekawe co by bylo xD Edytowano 16 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 798 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: opinie ma skrajne Zwróć uwagę na cenę, to już wiele wyjaśnia. Osobiście jej nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu Na pewno bym sie niezle usmial jakbym siebue w lustrze zobaczyl oblanego biala farba XD Ciekawe czy potem latwo zmyc to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano 16 godzin temu 13 minut temu, MARTYNA napisał: OBY BĘDZIE SPOKÓJ NA FORUM, GORZEJ JAK ALFONS ZOBACZY TO CI ROZJEEBIE NA ŁYSEJ PALE TĄ GIERKE XD Jak Radek z Czatolina cię odwiedzi w twojej melinie to inaczej będziesz śpiewał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu Radek z czatolina juz sobie trenuje pasztetowa zeby zaaplikowac pravikowi na wigilijna kolacje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Radek z czatolina juz sobie trenuje pasztetowa zeby zaaplikowac pravikowi na wigilijna kolacje xD ZNOWU WPIERRDOL DOSTANIE TEN SUCHOKLATES BEZ MIĘŚNI Edytowano 16 godzin temu przez DobryPawel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu A dostal kiedys wpieerdol od radzia? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, przewr(l)otna napisał: Teraz sobie przypomniałam, że rok temu kupiłam 5l tej farby, za psie pieniądze. Chciałam tylko odświeżyć biały sufit na przedpokoju. Efekt zauważalny po drugiej warstwie. Mogłam to przewidzieć, cena podejrzanie niska. Ty, prawdopodobnie zapłaciłeś około 75 zł za 9l? Dobra farba kosztuje 120zl za 2.5l. Śnieżka jest dobra biała eko albo barwy natury, a lubię ją tylko dwie warstwy muszą być... tak jak w malarstwie sztalugowym pierwsza warstwa to podmalowka (podkład) : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano 16 godzin temu 19 minut temu, MARTYNA napisał: OBY BĘDZIE SPOKÓJ NA FORUM, GORZEJ JAK ALFONS ZOBACZY TO CI ROZJEEBIE NA ŁYSEJ PALE TĄ GIERKE XD OJ BĘDZIE BEKA JAK BĘDZIESZ ...AŁ PRZED RADKIEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu A kiedy ten radek mu wpieerdolil? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: A dostal kiedys wpieerdol od radzia? XD I to nie raz znowu będzie powtórka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach