Caryca łabędzica 31 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Może zdają tak jak u mnie jakimiś partiami prace i nie widzial wszystkiego. Wielu profesorów nie umie w ankiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 871 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Ale czego się uczy? Chyba technik manipulacji zwlaszcza passive aggressive To tylko ankieta, podejrzewam, że nie odzwierciedla poglądów autorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1285 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: Ale czego się uczy? Chyba technik manipulacji zwlaszcza passive aggressive Czemu manipulacji? To tylko ankieta, nie narzuca Ci jak masz myslec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 871 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Wielu profesorów nie umie w ankiety Jest takie powiedzenie: Jeśli ktoś potrafi coś robić to to robi. Jeśli nie to uczy innych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1285 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, Caryca łabędzica napisał: " ...zostało stworzone na potrzeby mojej pracy magisterskiej." Aha, nie doczytalam. Szczerze mowiac nie znam sie wiec trudno mi ocenic jakosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 392 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Czemu manipulacji? To tylko ankieta, nie narzuca Ci jak masz myslec. To nie są pytania tylko tezy. Plus sugeruja odpowiedź bo dotyczą ogółu. Tylko odpowiedź zdecydowanie nie jest właściwa, w przeciwnym razie potwierdzasz dla ogółu populacji. A nigdy tak nie jest za całość populacji jest jakaś tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 31 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: koleżance brak odpowiedzi kobiet Ej babiwak, zaproś koleżankę na kafeterię niech z nami podyskutuje o celu pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 871 Napisano 15 godzin temu Nie wiem czy wszyscy rozumieją ideę. Dziewczyna chciała sprawdzić jak bardzo kobiety są uprzedzone wobec kobiet i czy jest to skorelowane z orentacja seksualną. Gdyby zadała pytanie wprost czy nienawidzisz kobiet, to żadna by nieodpowiedziala tak. Po po zadaje się pytania takie, po których na około dojdziesz do tego co dana osoba naprawdę myśli. Myślę, że dała pytania zbyt skrajne i tak jej wyjdą mała wiarygodne wyniki bo to ułatwia kłamanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 15 godzin temu 8 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Ej babiwak, zaproś koleżankę na kafeterię niech z nami podyskutuje o celu pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1285 Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Qwerty88 napisał: To nie są pytania tylko tezy. Plus sugeruja odpowiedź bo dotyczą ogółu. Tylko odpowiedź zdecydowanie nie jest właściwa, w przeciwnym razie potwierdzasz dla ogółu populacji. A nigdy tak nie jest za całość populacji jest jakaś tam Ja tego tak nie odebralam szczerze mowiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach