Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Raper spod żabki

Co ma zrobić facet jeżeli jego kobieta mu nie daje Ja uważam że wtedy zdrada jest usprawiedliwiona

Polecane posty

Tak jak w w temacie ja na przykład mam duże potrzeby chciałbym robić to codziennie a nawet i parę razy dziennie z kolei Moja partnerka chcę to robić raz na miesiąc i to też zazwyczaj z łachy po moich tekstach także w ogóle nie daje w tym przypadku jeżeli ją zdradzę uważam że mam pełne prawo

Znajdź taką która będzie miała podobne preferencje seksualne i po kłopocie.

7 minut temu, Raper spod żabki napisał:

Tak jak w w temacie ja na przykład mam duże potrzeby chciałbym robić to codziennie a nawet i parę razy dziennie z kolei Moja partnerka chcę to robić raz na miesiąc i to też zazwyczaj z łachy po moich tekstach także w ogóle nie daje w tym przypadku jeżeli ją zdradzę uważam że mam pełne prawo

Jak są chętne, to zdradzaj 😊 potrzebujesz rozgrzeszania moralnego a forum?

Problem jest taki, że Twoja kobieta nie ma ochoty nie bez powodu i z tego samego powodu brak chętnych na przygody. Pozostaje tylko narzekanie na kobiety na forum. 

Kawa wypita, poczytane czas wracać do świata.

Cześć👩‍🔧

3 minuty temu, Miaina napisał:

Kawa wypita, poczytane czas wracać do świata.

Cześć👩‍🔧

Miłego, niestety nie przeczytam co pisałaś przed skasowaniem  😏

Z taka chetna to cos nie teges? Nimfomanki bez zycia i zainteresowan za to ze swedzacym krokiem tez sie znajda zapewne tylko trzeba wiedziec gdzie szukac 😴

14 minut temu, buongiorno napisał:

Z taka chetna to cos nie teges? Nimfomanki bez zycia i zainteresowan za to ze swedzacym krokiem tez sie znajda zapewne tylko trzeba wiedziec gdzie szukac 😴

Grażka, masz może apke Ubera zainstalowaną?

Przed chwilą, cane mangia cane napisał:

Grażka, masz może apke Ubera zainstalowaną?

mam

5 minut temu, cane mangia cane napisał:

Tam byli kierowcy do wyboru czy mi się coś pomyliło?

widziałam rozne opcje do wyboru

52 minuty temu, Raper spod żabki napisał:

masz pełne prawo do tego, ale jeśli nie masz udanego seksu z jedną babą to z drugą też nie będziesz miał ze względu na małego członka. więc nie wiem czy się opłaca ryzykować rozwód na niekorzyść twoją. lepiej najpierw zacznij szukać chłopa który zaspokoi twoją babe znaim zaczniesz się rozglądać za innymi jeśli chcesz coś ugrać. 

Edytowano przez stachlew crew

58 minut temu, Raper spod żabki napisał:

a nie możesz jej zostawić ?

2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

jeśli wziął ślub to nie może, bo straci hajs. jedyną drogą do wyjścia z nieudanego małżeństwa jest zosatnie kukoldem, bo wtedy masz podkładkę w sądzie że to ty jesteś ofiarą. a jak nie ma ślubu to wymyśla farmazony. 

7 minut temu, stachlew crew napisał:

jeśli wziął ślub to nie może, bo straci hajs. jedyną drogą do wyjścia z nieudanego małżeństwa jest zosatnie kukoldem, bo wtedy masz podkładkę w sądzie że to ty jesteś ofiarą. a jak nie ma ślubu to wymyśla farmazony. 

wątpię żeby wziął 

1 godzinę temu, Raper spod żabki napisał:

Tak jest wtedy usprawiedliwieniona i takie samo zdanie jest sądów. 

Odmowa sexu to = iść na prostytutka wina obu stron równa 

Wyroki są prawomocne xd poważnie 

1 godzinę temu, Miaina napisał:

Znajdź taką która będzie miała podobne preferencje seksualne i po kłopocie.

a niby skąd mam taką znaleźć? co, napiszę ogłoszenie na fejsie i jakaś fajna laska kliknie, ze chetnie sie ze mna pobzyka? litosci..

ja nie jestem zadnym alvaro abym mógł sobie wybrzydzać.

poza tym z obecną łączy nas kredyt i wspolne mieszkanie na nie, ciezko się rozstac w takich okolicznosciach

3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

gość jej się nie podoba

Tak się zastanawiam po co się starać mieć jakiś majątek netto jak najlepiej wrzucić w siebie kase bo na koniec patrzą na wygląd.

16 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

łączy nas kredyt i 5 lat związku już, oraz wspólne mieszkanie

zresztą nie jesteśmy nastolatkami aby od tak się rozstawać, ludzie w okolicach 40stki raczej z byle powodu jak mają taki bagaż ze sobą to się nie rozstają. zresztą jakbym się nawet rozstał to na 99.99% juz bym był samotny do końca zycia, gdyż nie mam zbytnio powodzenia. wczesniej bylem wieeeele wiele lat sam

1 minutę temu, Raper spod żabki napisał:

a niby skąd mam taką znaleźć? co, napiszę ogłoszenie na fejsie i jakaś fajna laska kliknie, ze chetnie sie ze mna pobzyka? litosci..

ja nie jestem zadnym alvaro abym mógł sobie wybrzydzać.

Hmmm... czyli pytasz czy możesz zdradzać, ale za bardzo nie masz perspektyw na zdradzanie 😄 no fajnie. Chyba że to tak działa, że na bzykanie ukradkiem, wybiera się brzydala a na męża przystojniaka 🤔

1 minutę temu, Raper spod żabki napisał:

łączy nas kredyt i 5 lat związku już, oraz wspólne mieszkanie

zresztą nie jesteśmy nastolatkami aby od tak się rozstawać, ludzie w okolicach 40stki raczej z byle powodu jak mają taki bagaż ze sobą to się nie rozstają. zresztą jakbym się nawet rozstał to na 99.99% juz bym był samotny do końca zycia, gdyż nie mam zbytnio powodzenia. wczesniej bylem wieeeele wiele lat sam

to nie jest byle powód 

ja bym nie chciał zbutwiałej kłody

3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał:

Tak się zastanawiam po co się starać mieć jakiś majątek netto jak najlepiej wrzucić w siebie kase bo na koniec patrzą na wygląd.

majątek też dla siebie

5 minut temu, Raper spod żabki napisał:

niby gdzie taką znajde? jestem za stary na zmiany

To sie nie wiąż. Cycialbys same korzysci bez zobowiązan, zwiazki tak nie dzialaja.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się