Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kingeczka

Nie mogę nagrywać vlogmas bo zajadam Pawełki.

Polecane posty

23 minuty temu, Busz3131 napisał:

Ja na impreze nie maluje sie tak mocno, jak ona do lydla. Ciekawam jej makijazu imprezowego, 

Ona go nie nagra, bo bardzo dba o prywatność swojego licznego grona przyjaciół z którymi się spotyka 😂😂😂😂

Poza tym ona "najlepiej się bawi w dresach i bez makijażu jak jest mega wyluzowana".

44 minuty temu, Busz3131 napisał:

Ufff wlasnie sprzatam, przetarlam juz blaty, pralka pierze, zmywarka zmywa a eobot odkurza, na dzy to juz koniec sprzatania. Zaraz sie poloze i odpoczne. 🤣

Ufff sporo roboty, należy się z tydzień barłożingu, kiszki ze stekiem, smetanom i jajkiem a na deser garść pawelkow.

27 minut temu, Busz3131 napisał:

Wczoraj skonczylam jak robila makijaz: Dzys bedzie mejkap noł mejkap, taki delikatny, tak jakbym se kiedys mocno malowala. 

Ja na impreze nie maluje sie tak mocno, jak ona do lydla. Ciekawam jej makijazu imprezowego, 

Makijaż imprezowy siwej wygląda tak 🤡 .

1 minutę temu, evoiva napisał:

Makijaż imprezowy siwej wygląda tak 🤡 .

Tak wyglada jej mejkap nol mejkap. 🎃

• Like 1

Zakolak, czytaj, bo chyba ominęłaś tę lekcję w podstawówce:

Halny jest wiatrem typu fenowego (fen to ciepły i suchy wiatr, wiejący z gór w doliny). W Polsce występuje w Karpatach i Sudetach, z największą siłą wieje na Podhalu, docierając m.in. do Krakowa i miast aglomeracji górnośląskiej.

Gdzie Kraków, a gdzie Uć?

• Like 1

1 minutę temu, Syreni śpiew napisał:

Halny jest wiatrem typu fenowego (fen to ciepły i suchy wiatr, wiejący z gór w doliny). W Polsce występuje w Karpatach i Sudetach, z największą siłą wieje na Podhalu, docierając m.in. do Krakowa i miast aglomeracji górnośląskiej.

Ona nie rozróżnia, że zjawiska pogodowe są lokalne. Słynny film o burzy też miał tę "samą" logikę, że Łódź rzekomo zniszczyło (nic takiego nie było), więc ją na Mazurach za bije.

11 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Przecietni ludze nie odczuwajom przeplywu energii, wybuchow na sloncu, retrogradacji, zacmien, faz ksiezyca, szumana, halnego, deszczu tak intensywnie jak wybitna jednostka, jakom jest susz. 

• Like 1

Przed chwilą, Busz3131 napisał:

Przecietni ludze nie odczuwajom przeplywu energii, wybuchow na sloncu, retrogradacji, zacmien, faz ksiezyca, szumana, halnego, deszczu tak intensywnie jak wybitna jednostka, jakom jest susz. 

Ten szuman jest świetny, bo ona pokazuje jakiś wykres, którego nie rozumie i z którego nic nie wynika i mówi "wydzyce?".

• Like 1
  • Haha 2

20 minut temu, szatanowska napisał:

Ten szuman jest świetny, bo ona pokazuje jakiś wykres, którego nie rozumie i z którego nic nie wynika i mówi "wydzyce?".

Szuman kontra tuman

• Haha 3

Ja nie zrozumiem spania z psami, to musi być wykańczające być przyklejoną do psów całą dobę.

• Like 1

Wece co ja mam? To jest najgorsze... Że ja ne umem sprzątać tak pobieżnie, że wece, tylko coś pochowam, czy coś... Tylko ja od razu muszę wytrzeć blaty, zdjąć wszystko i tak dalej, i ja uznaję tylko dip klining, ne? Że jak już coś sprzątam, to wece, ja wyznaję taką zasadę, że jak już coś robisz, to rób to dobrze, więc albo super, albo w ogóle. No i ja tak mam - albo w ogóle, albo wylizane.

A dosłownie chwilę wcześniej pokazywała, jak ściera blaty i nawet nie podniosła doniczek przy zlewie ani książek na katafalku 😄

• Like 1

8 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Wece co ja mam? To jest najgorsze... Że ja ne umem sprzątać tak pobieżnie, że wece, tylko coś pochowam, czy coś... Tylko ja od razu muszę wytrzeć blaty, zdjąć wszystko i tak dalej, i ja uznaję tylko dip klining, ne? Że jak już coś sprzątam, to wece, ja wyznaję taką zasadę, że jak już coś robisz, to rób to dobrze, więc albo super, albo w ogóle. No i ja tak mam - albo w ogóle, albo wylizane.

A dosłownie chwilę wcześniej pokazywała, jak ściera blaty i nawet nie podniosła doniczek przy zlewie ani książek na katafalku 😄

Ryby, dwie ryby 🤣

Wejdźcie w artykuł na pudlu "Andrzej Pietras przekazał nowe informacje..." i obczajcie ostatnie zdjęcie Beci, tuż nad komentarzami. Kogoś Wam przypomina?

Ku przestrodze.

20 minut temu, Syreni śpiew napisał:

To wiele wyjaśnia 🤣

21 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Ciekawe czy jak robi syf, to też angażuje się równie mocno i robi deep syffing. Spłuczki z tego co zrozumiałam z jej słownej sraczki to już nie ma, śmieci wynosi jak musi, zasrane ściany, zasrane myślenie, generalnie zasrane życie. 

• Haha 1

2 minuty temu, GabrielaNowicki napisał:

Ciekawe czy jak robi syf, to też angażuje się równie mocno i robi deep syffing. Spłuczki z tego co zrozumiałam z jej słownej sraczki to już nie ma, śmieci wynosi jak musi, zasrane ściany, zasrane myślenie, generalnie zasrane życie. 

😄😄😄😄

5 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Zawsze ciemniejsze włosy szybciej się przetłuszczają.

Tso? 😆

Zdecydowanie trzeba zrobić wiedzmina na łbie, będzie można myć raz na miesiąc 😉

Mi każdy stanik robi mega biust, no ale musicie wybaczyć ten bufet na wierzchu no ten, tak wyglądam i mam majtki na sobie, więc... I słuchajce, kupiłam - i tu pokazuje spodnie.

Kisiel zamiast mózgu, miała rację.

6 godzin temu, Kingeczka napisał:

Jakby była grzeczna caly rok to by może dostała bakłażana pod choinkę 😂😂😂

To dlatego kurier we wczorajszym wysrywie tak szybko zwiał 😂😂😂😂

Czuć było w jego głosie niechęć a ta dalej w swoim lolita voice "dzień dobry"

Przed chwilą, Syreni śpiew napisał:

Mi każdy stanik robi mega biust, no ale musicie wybaczyć ten bufet na wierzchu no ten, tak wyglądam i mam majtki na sobie, więc... I słuchajce, kupiłam - i tu pokazuje spodnie.

Kisiel zamiast mózgu, miała rację.

Tak jak ludzie czekają aż Jaworowicz zjedzie z krzesła, tak ja czekam aż jej bufet wypadnie 😂

Przed chwilą, evoiva napisał:

Zdecydowanie trzeba zrobić wiedzmina na łbie, będzie można myć raz na miesiąc 😉

Najlepiej na łyso i ściereczką nawilżaną wytrzeć 😁

• Haha 1

17 godzin temu, biednakicia napisał:

Prawie jak władca pierścieni.

Ona to jedynie jako władca much 🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 2

14 godzin temu, Ta_z_1_ napisał:

Ja 1.09 i pas... No ne da se...

Namówiłyście mnie na obejrzenie tego dzieła hahaha

13 godzin temu, Etoile napisał:

Te ziemniaki i ta marchewka  co ona kupuje to przeciez takie niedobre jest. Nie wiem jak ona może to jeść. Jest tak leniwa ze woli 💩 jeść niż cos sobie ugotowac od podstaw.

Ona od tego palenia i chlania alko ma tak zje...ny smak, że nawet nie czuje, że to smakuje jak ku.pa...mniami mniami pysne kupce se 🤣🤣🤣🤣🤣

Tak trzymać PiS!
Nawrocki na Prezydenta RP
i nie bać Tfu! ska, zboczonej UE, TVN, Gazety koszernej i całej tej antypolskiej, lewackiej, marksistowskiej zarazy obrzezanych sierpem i młotem.
Ojczyznę wolną od lewacko-tęczowej zarazy - Pobłogosław Panie!

1 godzinę temu, Busz3131 napisał:

Haha dokładnie, Siwa ten halny w Łodzi czuje 🤣🤣🤣🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się