Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Raper spod żabki

Co ma zrobić facet jeżeli jego kobieta mu nie daje Ja uważam że wtedy zdrada jest usprawiedliwiona

Polecane posty

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Zreszta ostatnio mieszkales z rodzicami, skąd nagle kredyt i dlugoletnia partnerka?

od 3 miesiecy juz mieszkamy na swoim, kredyt wzięty na 25 lat, wczesniej cale zycie z rodzicami

2 minuty temu, Raper spod żabki napisał:

od 3 miesiecy juz mieszkamy na swoim, kredyt wzięty na 25 lat, wczesniej cale zycie z rodzicami

A kredyt brałeś wtedy kiedy ona była demonem seksu. Tia...

5 minut temu, Raper spod żabki napisał:

pozostało 25 lat walenia konia chyba że szybciej przestanie stawać xD

7 minut temu, Raper spod żabki napisał:

Przegrałeś życie.

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

szatanowska masz niewłaściwy pentagram xD

Przeciwnie.

23 minuty temu, Raper spod żabki napisał:

łączy nas kredyt i 5 lat związku już, oraz wspólne mieszkanie

przee...e, współczułbym gdybym miał serduszko, a że nie mam to napisze prosto i wyraźnie - widziały gały co brały, inteligentny chłop ślubu z babą nie bierze. 

25 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Zreszta ostatnio mieszkales z rodzicami, skąd nagle kredyt i dlugoletnia partnerka?

bogaty jest 26 listopada wynajmował kawalerkę a jednocześnie ma mieszkanie od października

Edytowano przez Bawidamek z Szczywilka

39 minut temu, szatanowska napisał:

Przeciwnie.

ma racje, Pentagram Baphometa inaczej wyglada

59 minut temu, Raper spod żabki napisał:

kolejny mitoman jeszcze miesiac temu pisales o tym mieszkaniu z rodzicami, pracy zdalnej na magazynie, ze nie masz baby i ze baby nie lubia seksu. no i ze nie jestes batistuta stópkarzem majac w awatarze logo jego klubu.

idz do psychaitry'

Raper spod zabki ile jesteście po ślubie.ja myślę nie rób nic głupiego.zadnej zdrady.. tak ma być...

3 godziny temu, libedowsky napisał:

kolejny mitoman jeszcze miesiac temu pisales o tym mieszkaniu z rodzicami, pracy zdalnej na magazynie, ze nie masz baby i ze baby nie lubia seksu. no i ze nie jestes batistuta stópkarzem majac w awatarze logo jego klubu.

idz do psychaitry'

Miesiąc temu? Jestes tego pewien 🙂 udowdodnij albo zamilknij na wieki pomawiaczu farmazonie

44 minuty temu, Raper spod żabki napisał:

Miesiąc temu? Jestes tego pewien 🙂 udowdodnij albo zamilknij na wieki pomawiaczu farmazonie

nie miesiąc temu wynajmowałeś z kobitą kawalerkę

12 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

nie miesiąc temu wynajmowałeś z kobitą kawalerkę

Zgadza się. Bo chata dopiero teraz jest

Kredyt na 25 l. to trzeba być kamikadze jakimś bez wyobraźni, bo to tak jakby sznur założyć sobie na szyję i stresować się czy będzie stały dochód i na życie czy wystarczy. 😁

2 minuty temu, Tuż po zmroku napisał:

Kredyt na 25 l. to trzeba być kamikadze jakimś bez wyobraźni, bo to tak jakby sznur założyć sobie na szyję i stresować się czy będzie stały dochód i na życie czy wystarczy. 😁

zwykła niewolnicza natura śmiertelnika, większośc ludzi lubi mieć nałożone kajdany bo bez tego nie mają w życiu celu. a jak ma spłacić kredyt to może od siebie jakoś odpychać nihilistyczne myśli. 

7 godzin temu, Raper spod żabki napisał:

Tak jak w w temacie ja na przykład mam duże potrzeby chciałbym robić to codziennie a nawet i parę razy dziennie z kolei Moja partnerka chcę to robić raz na miesiąc i to też zazwyczaj z łachy po moich tekstach także w ogóle nie daje w tym przypadku jeżeli ją zdradzę uważam że mam pełne prawo

Ale przed kim chcesz ta zdrade usprawiedliwiac? Przed soba, czy partnerka?

Bo przed soba to chyba bedzie ci trudno, skoro w ogole sie wahasz, a partnerce musialbys wyjatkowo taktownie wytlumaczyc, chociaz watpie, czy przyjmie argumanty.

Przed chwilą, awaria napisał:

Ale przed kim chcesz ta zdrade usprawiedliwiac? Przed soba, czy partnerka?

Bo przed soba to chyba bedzie ci trudno, skoro w ogole sie wahasz, a partnerce musialbys wyjatkowo taktownie wytlumaczyc, chociaz watpie, czy przyjmie argumanty.

jak już mu nie daje to przecież wiadomo że wystarczy byle co żeby były papiery w sądzie 

Teraz w takiej sytuacji najlepiej byłoby sprzedać ten dom i kupić coś tańszego ,a z tego co zostanie spłacić całkowicie ten kredyt żeby się uwolnić od rat. Wiem nie takie proste, bo jeszcze małżonka hehe jest do tego. 😁

Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał:

Teraz w takiej sytuacji najlepiej byłoby sprzedać ten dom i kupić coś tańszego ,a z tego co zostanie spłacić całkowicie ten kredyt żeby się uwolnić od rat. Wiem nie takie proste, bo jeszcze małżonka hehe jest do tego. 😁

chłopie on mc temu zarabiał 3200 to jaki dom xD

9 minut temu, stachlew crew napisał:

zwykła niewolnicza natura śmiertelnika, większośc ludzi lubi mieć nałożone kajdany bo bez tego nie mają w życiu celu. a jak ma spłacić kredyt to może od siebie jakoś odpychać nihilistyczne myśli. 

Dużo ludzi się pakuje w kredyty jak w wyrok ćwiare. 😁Przecież to się skórka za wyprawke nie opłaca , bo tych ludzi stres zje od środka i zdrowia zabraknie na ten seks. 😁

2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

chłopie on mc temu zarabiał 3200 to jaki dom xD

Nawet jeżeli , bo nie śledzę jego losów to problem istnieje z tymi kredytami. 😁

Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał:

Dużo ludzi się pakuje w kredyty jak w wyrok ćwiare. 😁Przecież to się skórka za wyprawke nie opłaca , bo tych ludzi stres zje od środka i zdrowia zabraknie na ten seks. 😁

poza popędem życia jest też popęd śmierci. taki kredyt wbrew pozorom może ratować komuś duupę, bo bez zobowiązań w których ktoś ci grozi odpowiedzialnością karną niektórzy nie wiedzą co ze sobą robić i im odbija.

1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał:

Ale dlaczego stres ma zjadac, bo kredyt?

Jak ktos ma chocby niewielki, ale staly zarobek, to jedyny sposob, zeby mieszkac na swoim, a nie wynajmowac.

Jedyne co jest niezbyt, to dzielic kredyt z osoba, z ktora wolaloby sie nawet nie mieszkac, ale autor chyba sie z tym pogodzil, wolac ja niz byc samemu.

5 minut temu, stachlew crew napisał:

jak już mu nie daje to przecież wiadomo że wystarczy byle co żeby były papiery w sądzie 

A w którymś związku w ogóle ten seks jest ciągle na przestrzeni lat... wątpię. 😁

1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał:

A w którymś związku w ogóle ten seks jest ciągle na przestrzeni lat... wątpię. 😁

znajomy z pracy bzyka się z kobietą codziennie od 25 lat a mówi że już jej nie kocha i średnio mu się podoba

ale myślę że ciotka z mężem nadal się bzykajo jak króliki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się