Pokraka 877 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: dobra mam już menu teraz jakiś deser Ja robię serniki na zimno bo łatwe i zawsze wychodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 85 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Kuui napisał: Dlaczego nie lubisz gotować? Nie wiem. Denerwują mnie wszelkie czynności związane z gotowaniem. Zaczynając od myślenia o tym, co ugotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 97 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Galaretka i śmietana na już? Tylko tyle? Tylko tyle, i az tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 85 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, awaria napisał: No, jadlam takie roladki z baklazana z orzechowa pasta w gruzinskim barze, pysza, jeszcze na wierzchu byly kuleczki granatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 85 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, awaria napisał: Tylko tyle, i az tyle. Ubijanie śmietany to podstępny proces. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, miramar napisał: Nie wiem. Denerwują mnie wszelkie czynności związane z gotowaniem. Zaczynając od myślenia o tym, co ugotować. Przecież i tak pójdziesz na gotowe. Jak jest zdrowa żyje ? Edytowano 15 godzin temu przez Kuui Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 877 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, awaria napisał: No, jadlam takie roladki z baklazana z orzechowa pasta w gruzinskim barze, pysza, jeszcze na wierzchu byly kuleczki granatu. W ogóle kuchnia gruzińska to moje smaki, a w sosie z zielonych mirabelek to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, awaria napisał: Malinowa chmurka w wersji mega uproszczonej: Zalej mrozone maliny malinowa galaretka i daj na to bita smietne. Z puszki, albo sam ubij. Tylko galaretka musi najpierw zzimniec, przed smietana. nieee coś lepszego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ubijanie śmietany to podstępny proces. jest w spray acz uzywałem do ciała xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 97 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ubijanie śmietany to podstępny proces. Mozna sie poratowac sprejem z puszki. Mozna tez na ta zastygla galaretke z malinami dac serek ricotta, czy jakis nieslony i malo kwasny twarozek, z dodatkiem ew. cukru, cynamonu, na wierzch prazone platki migdalow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 97 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nieee coś lepszego xD To upiecz babke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 85 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Kuui napisał: Przecież i tak pójdziesz na gotowe. Jak jest zdrowa żyje ? Na gotowe,na gotowe. Ale świata są długie. Ja też muszę coś przygotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 85 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, awaria napisał: Mozna sie poratowac sprejem z puszki. Mozna tez na ta zastygla galaretke z malinami dac serek ricotta, czy jakis nieslony i malo kwasny twarozek, z dodatkiem ew. cukru, cynamonu, na wierzch prazone platki migdalow. Pisz tak jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 85 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, Pokraka napisał: W ogóle kuchnia gruzińska to moje smaki, a w sosie z zielonych mirabelek to Z mirabelek to nalewkę robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 230 Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: jest w spray acz uzywałem do ciała xD smarowałeś się bitą śmietaną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 877 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Z mirabelek to nalewkę robię. Pewnie też dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 97 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, miramar napisał: Pisz tak jeszcze. Skocznyla mi sie melodia, bo jestem niekumata w deserach. Jedynie latwizna i minimalizm do mnie przemawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 85 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, awaria napisał: Skocznyla mi sie melodia, bo jestem niekumata w deserach. Jedynie latwizna i minimalizm do mnie przemawia. To o innym jedzeniu. O focacci. Co zrobić żeby nie była z grubą i wyszła chrupiąca? Jadłam takie coś gruzińskie: ciasto z jajkiem sadzonym. Rewelacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 85 Napisano 15 godzin temu 8 minut temu, kris888 napisał: smarowałeś się bitą śmietaną? A Ty nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 37 Napisano 15 godzin temu Malinowa chmurka...no nie róbcie mi tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 230 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, miramar napisał: A Ty nie? Nigdy. Tylko normalnie do jedzenia używałem Edytowano 15 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 97 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, miramar napisał: To o innym jedzeniu. O focacci. Co zrobić żeby nie była z grubą i wyszła chrupiąca? Jadłam takie coś gruzińskie: ciasto z jajkiem sadzonym. Rewelacja. Ja to ciasto z jajkiem widzialam, ale nie jadlam. Musi byc mega dobre. W wypiekach ogolnie nie jestem kumata. Dlatego robie malinowa chmurke w wersji j.w. Edytowano 15 godzin temu przez awaria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 97 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Malinowa chmurka...no nie róbcie mi tego W sensie, ze lubisz, czy nie lubisz? Ja nigdy nie jadlam, ale wyglada tak ladnie, ze wymyslilam wersje o ujemnym wkladzie pracy. Edytowano 15 godzin temu przez awaria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 85 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: Nigdy. Tylko normalnie do jedzenia używałem Śmietaną się najpierw smaruje a potem zlizuje. I najczęściej nie z siebie. Choć z siebie też można jak ktoś bardzo chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 15 godzin temu 22 minuty temu, awaria napisał: To upiecz babke. tartę zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Śmietaną się najpierw smaruje a potem zlizuje. I najczęściej nie z siebie. Choć z siebie też można jak ktoś bardzo chce. właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 230 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Śmietaną się najpierw smaruje a potem zlizuje. I najczęściej nie z siebie. Choć z siebie też można jak ktoś bardzo chce. sam nie mam takich doświadczeń niestety, ale coś tam kiedyś na filmie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 97 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: tartę zrobię Jaak? Potrzebuje prostych rozwiazan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, awaria napisał: Jaak? Potrzebuje prostych rozwiazan. z herbatników i masy krówkowej albo coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 19 Napisano 14 godzin temu 27 minut temu, miramar napisał: Na gotowe,na gotowe. Ale świata są długie. Ja też muszę coś przygotować. Weźmiesz z sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach