Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gajja

Krejzi jaki kolor

Polecane posty

1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał:

Nie baw się w libeda, bo to ci pasuje jak Niemcowi tradycje słowiańskie i ułańska fantazja. Bo jeszcze trochę a jezuskiem zostaniesz, to mam zestaw wypoczynkowy dla ciebie dwie deski i trzy  gwoździe a wątpię aby ci było komfortowo na krzyżu. 

jezusek to umarł za ludzkość, a nie chciał ją likwidować więc trochę w drugą stronę. 

A ja czasami, ale mało i nie smakuje mi to tak by mi tego brakowało. W ogóle to dużo alkoholi odpycha mnie zapachem. Najobrzydliwsze są te rude 😄

Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał:

To trzeba mieć jaja aby wyrazić pogardę w czynach wobec tych którzy cię irytują, a nie rzucać puste słowa.

przecież codziennie ją wyrażam opluwając takich przygłupów jak ty i pisząc wprost - gdybym miał możliwośc zrobić to bez ponoszenia kosztów własnych to bym cię zabił, najlepiej w komorze gazowej i jestem przekonany że poprawiłbym tym świat.  

1 minutę temu, stachlew crew napisał:

fajnie się wam podludziom nieszczęśliwym bez rodzin nasilają psychozy w czasie świąt. 

Z punktu bilogii wszyscy jesteśmy zwierzętami z tendencjami do bycia w stadzie. Ale jak chcesz to zaklinaj rzeczywistość i manipuluj własnym umysłem żeby zachować znośny komfort psychiczny. 

Teraz zmuszają do szczepień na HPV nawet małe dziewczynki i chłopców.

Ja sie pewnie napije z kumplem tylko w sylwestra po puszce cydru dark fruit 4% i tylko tyle, i moze w wigilie cos wypije bo mama czestuje, ale u mamy jak pije to jest wesolo, bo potem jak mam dobra faze i mi dobrze wejdzie to mnie na spiewanie bierze haha 😄

• Haha 1

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

Ja sie pewnie napije z kumplem tylko w sylwestra po puszce cydru dark fruit 4% i tylko tyle, i moze w wigilie cos wypije bo mama czestuje, ale u mamy jak pije to jest wesolo, bo potem jak mam dobra faze i mi dobrze wejdzie to mnie na spiewanie bierze haha 😄

Nagraj coś jak śpiewasz po upiciu i wrzuć na forum xD

2 minuty temu, stachlew crew napisał:

przecież codziennie ją wyrażam opluwając takich przygłupów jak ty i pisząc wprost - gdybym miał możliwośc zrobić to bez ponoszenia kosztów własnych to bym cię zabił, najlepiej w komorze gazowej i jestem przekonany że poprawiłbym tym świat.  

No właśnie gdybyś miał i nie był neurotykiem na jednego strzała i z ciebie taki killer jak ze świni koń. 😁Ale udało ci się mnie rozśmieszyć. 🙂

Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał:

Z punktu bilogii wszyscy jesteśmy zwierzętami z tendencjami do bycia w stadzie. Ale jak chcesz to zaklinaj rzeczywistość i manipuluj własnym umysłem żeby zachować znośny komfort psychiczny. 

toteż pisze - śmieszy mnie wasze cierpienie i nienawiść do spoiwa w postaci świąt bożego narodzenia oraz religii chrześcijańskiej które są spoiwem dla wielu rodzin - czyli czegoś czego większośc z was pragnie i potrzebuje, a nie jest w stanie osiągnąć. w efekcie pozostaje tylko toczenie piany przeciko tym którym się udało i przeciwko ich metodom. 

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

Jak zmuszają? Pistoletem?

Manipulują i straszą rakiem.

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

Na trzezwo tez moge zaspiewac i cos nagrac xD

Oki to możesz na trzeźwo xD

toteż pisze - śmieszy mnie wasze cierpienie i nienawiść do spoiwa w postaci świąt bożego narodzenia oraz religii chrześcijańskiej które są spoiwem dla wielu rodzin - czyli czegoś czego większośc z was pragnie i potrzebuje, a nie jest w stanie osiągnąć. w efekcie pozostaje tylko toczenie piany przeciko tym którym się udało i przeciwko ich metodom. 

A czy ja toczę pianę i groże  killerownaniem no właśnie , bo to twoja domena i dużo projektujesz. 😁

2 minuty temu, Tuż po zmroku napisał:

No właśnie gdybyś miał i nie był neurotykiem na jednego strzała i z ciebie taki killer jak ze świni koń. 😁Ale udało ci się mnie rozśmieszyć. 🙂

jesteś w piekle krzysiu, a ja jestem jego panem. łapki mnie świerzbią, ale wiem że więcej będziesz cierpiał kiedy pozstawić cię przy istnieniu, bo życiem tego nazwac nie można. 

15 minut temu, stachlew crew napisał:

są i mądrości ludowe. 

zaraz jeszcze pewnie dołączą miejskie legendy 😄 typowy widmok jest typowy :

4 minuty temu, Gajja napisał:

Manipulują i straszą rakiem.

nie straszą rakiem tylko hpv wywołuje raka, to jest wręcz plaga, prawdopodobnie sama masz jeśli chodziłaś do szkoły publicznej w polsce.

jesteś w piekle krzysiu, a ja jestem jego panem. łapki mnie świerzbią, ale wiem że więcej będziesz cierpiał kiedy pozstawić cię przy istnieniu, bo życiem tego nazwac nie można. 

Oki to w piekle spotkam złodziei, policjantów i prostytuty. 😁

1 minutę temu, cyberDown napisał:

zaraz jeszcze pewnie dołączą miejskie legendy 😄 typowy widmok jest typowy :

Zaraz wjedzie klej, proboszcze I rude lachony. 😁

nie straszą rakiem tylko hpv wywołuje raka, to jest wręcz plaga, prawdopodobnie sama masz jeśli chodziłaś do szkoły publicznej w polsce.

Ja się w szkole nie kur.wilam tylko uczyłam. Gimnazjum było głupie, ale poszłam do dobrego liceum.

Przed chwilą, Gajja napisał:

Ja się w szkole nie kur.wilam tylko uczyłam. Gimnazjum było głupie, ale poszłam do dobrego liceum.

no spoko, a dałaś kiedyś łyka picia koleżance? widzę jakie to dobre liceum jak skończyłaśpo nim jako odklejona pijaczka na forum do darcia łacha z chorych psychicznie. 

Przed chwilą, stachlew crew napisał:

no spoko, a dałaś kiedyś łyka picia koleżance? widzę jakie to dobre liceum jak skończyłaśpo nim jako odklejona pijaczka na forum do darcia łacha z chorych psychicznie. 

Nie jestem pijaczką, a ty co tutaj robisz. Ja się wzięłam w garść i dokończę studia, a tobie pozostaną plastikowe lalki.

Przed chwilą, Gajja napisał:

Nie jestem pijaczką, a ty co tutaj robisz. Ja się wzięłam w garść i dokończę studia, a tobie pozostaną plastikowe lalki.

to co napisałem - drę łacha z chorych psychicznie - w tym przypadku z ciebie. 

Przypomniało mi się, że kiedyś piliśmy po łyku alkohol z jednej butelki i byli tam też ciacaci i czarni. Myślisz, że mogłam się zarazić?

Z badania krwi to wyjdzie? 

Edytowano przez Gajja

Od tych czarnuchów można się zarazić bo oni prowadzą rozwiązłe życie seksualne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się