KochamElcie<3 233 Napisano 2 godziny temu Na pewno juz masz aids i sars przez ta butelke xD+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Gajja napisał: Z badani krwi to wyjdzie? google gryzie żałosna menelico? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 2 godziny temu google gryzie bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyberDown 10 Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, Tuż po zmroku napisał: Alkohole kupiłem dla gości konkretne Żubrówki kilka zerosiódemek i zobaczę jeszcze czy będę spożywał z nimi , bo ja dużo potrzebuje wypić żeby w ogóle mnie klepało. Z kolei będąc trzeźwy będą mnie męczyć żeby robić za kierowcę. Tak źle i tak niedobrze. Na...ego proboszcza odwozisz na plebanie swoim wózeczkiem inwalidzkim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 9 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, stachlew crew napisał: to co napisałem - drę łacha z chorych psychicznie - w tym przypadku z ciebie. Nie wyglądasz mi na szczęśliwego tyko raczej przepełniony goryczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: google gryzie bardzo ciebie wiadomo, bo jesteś przygłupem nie mającym pojęcia o niczym i nie umiesz się tym posługiwać. jak amsz się posługiwać skoro nie wiesz jakie informacje właściwie chcesz uzyskać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, cyberDown napisał: Na...ego proboszcza odwozisz na plebanie swoim wózeczkiem inwalidzkim? A nie mówiłem że wjadą proboszcze. Nudny jesteś sromie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał: Nie wyglądasz mi na szczęśliwego tyko raczej przepełniony goryczą. w takim towarzystwie jak tu na forum? celowo tu wchodzę aby poczuć nienawiść do podludzi i was troche pognoić. szczególnie dobrze w takich sutacjach jak teras gdzie nie bardzo mam konkurencję do gnojenie poza losowa wrzutką muna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyberDown 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał: A nie mówiłem że wjadą proboszcze. Nudny jesteś sromie. Co ja poradzę, że jesteś ... proboszcza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 2 godziny temu Chyba miałam już to badanie i nic nie wyszło, zaraz sprawdzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 2 godziny temu Ja wlasnie nie jestem przyglupem i nie korzystam z google Znam lepsze przegladarki, ale dla ciebie idiioty to bez roznicy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Ja wlasnie nie jestem przyglupem i nie korzystam z google Znam lepsze przegladarki, ale dla ciebie idiioty to bez roznicy xD jasne że dla mnie bez różnicy, obchodzi mnie skuteczność narzędzia, a nie urojenia które masz instalowane we łbie przez lobbystów wszelkiej maści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 2 godziny temu na google sa reklamy i promuja wyniki lewackie na gorze i w ogole slaba przegladarka bo cenzura tez, ale dla ciebie wielbiciela czarnych wielkich kuutang to bez roznicy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: na google sa reklamy i promuja wyniki lewackie na gorze i w ogole slaba przegladarka bo cenzura tez, ale dla ciebie wielbiciela czarnych wielkich kuutang to bez roznicy xD piecze cię że murzynek bzyka i zarabia dobry hajs, a ty ciągle praawiczek na cudzym garze. beka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belzedup 17 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Ja wlasnie nie jestem przyglupem i nie korzystam z google Znam lepsze przegladarki, ale dla ciebie idiioty to bez roznicy xD 2 minuty temu nie odróżniałeś przeglądarki od wyszukiwarki, ...o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 2 godziny temu czego zes sie przysral do Gaji? idz lepiej hobbit do swojego chlopaka przemka pravika pasujecie do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: na google sa reklamy i promuja wyniki lewackie na gorze i w ogole slaba przegladarka bo cenzura tez, ale dla ciebie wielbiciela czarnych wielkich kuutang to bez roznicy xD no wyobraź sobie sratuszczak że na mnie reklamy nie działają, nie daję sobie instalować we łbie jakis urojeń tak jak ty, tylko jak widzę jakieś lobby to sobie myślę "aha" i idę dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belzedup 17 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Gajja napisał: Przypomniało mi się, że kiedyś piliśmy po łyku alkohol z jednej butelki i byli tam też ciacaci i czarni. Myślisz, że mogłam się zarazić? Fu, to praktycznie tak samo jakbyś robiła laskę małpie. 🫡 Brr, idę pod prysznic. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 2 godziny temu szukam sobie fajnych gierek na psvita i nintendo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: idz lepiej hobbit do swojego chlopaka przemka pravika pasujecie do siebie przecież to twój chłopak, pisałeś że wolisz lizać jego stopy od seksu z kobietą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 2 godziny temu duzo tych assassins creed'ow powstalo ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: czego zes sie przysral do Gaji? idz lepiej hobbit do swojego chlopaka przemka pravika pasujecie do siebie Narcyz jest cyganem, widać to po wyglądzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Belzedup napisał: Fu, to praktycznie tak samo jakbyś robiła laskę małpie. 🫡 Brr, idę pod prysznic. xD Ja popiłam po dziewczynie z Polski bo nie siedziałam obok czarnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Twoj kochanek widmo pisal, ze narcyz jest ciapaty Edytowano 2 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 2 godziny temu ja lada moment ukoncze god of war 1 na ps2 i wlasnie widze ze na psvita jest hd remake god of war 1 i 2 i mgs 1 i 2 obczaje na ps vita jak dzialaja u mnie gierki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 9 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, stachlew crew napisał: w takim towarzystwie jak tu na forum? celowo tu wchodzę aby poczuć nienawiść do podludzi i was troche pognoić. szczególnie dobrze w takich sutacjach jak teras gdzie nie bardzo mam konkurencję do gnojenie poza losowa wrzutką muna. Nie tłumacz się jak uczniak i z munkiem najprędzej się dogadasz. 10 minut temu, cyberDown napisał: Co ja poradzę, że jesteś ... proboszcza? Przegadaj te traumy z dzieciństwa z dobrym psychologiem, bo masz problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belzedup 17 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Gajja napisał: Ja popiłam po dziewczynie z Polski bo nie siedziałam obok czarnych. Jeszcze gorzej, p0lki lubią brąz i skoro byli tam murzyni to resztę sobie sama dopowiedz Edytowano 2 godziny temu przez Belzedup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 2 godziny temu nie wiem czy isc do pubu na kawke grac na konsoli bo tam darmowy prad i funt 50 mam kubek kawy i pije z ekspresu ile chce czy do lozka i grac w gierki w wyrze i nigdzie nie wychodzic FAK ciezka decyzja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał: Nie tłumacz się jak uczniak i z munkiem najprędzej się dogadasz. ale ja się nie chcę z nimkim tu dogadywać, nie mam w tym żadnej korzyści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 2 godziny temu Mam ujemny wynik, więc jestem zdrowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach