Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MalaL

To niesprawiedliwe, że aby zyskać uwage kogoś musimy udawać, że te osobe olewamy

Polecane posty

1 minutę temu, Megi_ona napisał:

Właśnie ze moja powiedzmy że ja mam więcej kasy ale intercyzy nie chce.

No to jak dla mnie nie ma tematu.

Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał:

200zl za sex z laska 25lat. na ile wycenisz jadwige po 20letnim malz?  

O czym ty pjerdoljsz uposlaku. Ty jestes biedny intelektualnie.

1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał:

Uuuuuuuuuu grubo 😁

Wcale nie, jak ktoś zna życie to przyzna jej rację 🙂

• Like 1

A wy myslicie ze po co kobiecie malzenstwo na papierze? Bo sa romantyczne? Haha. Od zawsze to sluzy dobrobytowi kobiety wiec nie wiem po co sie zenicie matoly skoro ciulacie i zalujecie babom. Nie rozumiecie istoty malzenstwa chyba.

Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał:

O czym ty pjerdoljsz uposlaku. Ty jestes biedny intelektualnie.

no wlasnie... kasa ma isc w jedną strone, facet do tyry na 2 zmiany by utrzymywac jadzie bo to cudo blyszczące i taka tradycja🤣

Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał:

A wy myslicie ze po co kobiecie malzenstwo na papierze? Bo sa romantyczne? Haha. Od zawsze to sluzy dobrobytowi kobiety wiec nie wiem po co sie zenicie matoly skoro ciulacie i zalujecie babom. Nie rozumiecie istoty malzenstwa chyba.

bo chco ładne zdjęcia niektóre xd

Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał:

no wlasnie... kasa ma isc w jedną strone, facet do tyry na 2 zmiany by utrzymywac jadzie bo to cudo blyszczące i taka tradycja🤣

No dokladnie. Jesli tak sie boisz o majatek to po co w ogole sie zeniles? Mozna zyc bez slubu i miec sie swietnie. Czego nie pojmujesz? 

3 minuty temu, Ismael de Mexico napisał:

jasne... staly tekst...

No co? Czy wy nie rozumiecie że sprzed małżeństwa majątek jest męża lub żony i nikt ci go nie odbierze i nie trzeba intercyzy? 

2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

No dokladnie. Jesli tak sie boisz o majatek to po co w ogole sie zeniles? Mozna zyc bez slubu i miec sie swietnie. Czego nie pojmujesz? 

żeby teraz móc na kogoś narzekać xD

1 minutę temu, Megi_ona napisał:

No co? Czy wy nie rozumiecie że sprzed małżeństwa majątek jest męża lub żony i nikt ci go nie odbierze i nie trzeba intercyzy? 

dużo osób nie rozumie

• Thanks 1

1 minutę temu, parabataii napisał:

Ale po co się w ogóle wiązać z kimś komu się nie ufa aż trzeba papiery jakieś spisywać. To masz wtedy układ z kimś a nie relacje opartą na jakiejś lojalności. 

Tak jak obcej osobie pożyczam kasę to na umowę bo nie ufam. Ze swojakiem nie muszę , bo na słowo leci ponieważ mamy godność i honor. 

12 minut temu, Tuż po zmroku napisał:

Cały romantyzm i ochota na figle przeszła by mi w momencie spisywania umowy w obecności urzędnika.  A po powrocie wypił bym flaszkę wódki i powiedział "czyli nie mogę ci ufać skoro muszę spisać umowę jakieś intercyzy" . 😁 

Nie, mnie można, to większości  facetów nie można ufać. Dla mnie kasa też nie jest ważna, ale nie chcę w razie rozejścia się żyć na skraju ubóstwa, czy stracić coś na czym mi zależy bo mam od pokoleń. Ale zacznijmy od tego, że rozwodu bym nie wzięła, tylko byłabym w separacji, choć podobno skutki te same prócz możliwości wejścia w kolejny związek.

Edytowano przez Hebee

3 minuty temu, parabataii napisał:

Ale słuchaj powiedzmy że ty jesteś bogata a Twój przyszły mąż biedny i bierzecie ślub to po co wam intercyza? W sensie po co skoro sprzed małżeństwa majątek i tak wspolny nie jest bo jeśli miałaś mieszkanie to one dalej jest tylko twoje jak oczywiście się rozwiedziesz bo w małżeństwie wszystko wspólne.

1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

malz to umowa cywilno prawna ktora zobowiazuje 2 strony. widac ze jestes podstarzalą kociarą ktora zyje w swiecie marzen o tej jedynej a tfu miłosci. dlatego dalej sama wypatrujesz ksiemcia na rumaku😅

2 minuty temu, Tuż po zmroku napisał:

Tak jak obcej osobie pożyczam kasę to na umowę bo nie ufam. Ze swojakiem nie muszę , bo na słowo leci ponieważ mamy godność i honor. 

Bratu czy siostrze byś dużą sumę pożyczył bez umowy?

Edytowano przez Hebee

3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

dużo osób nie rozumie

Wytłumacz im bo mnie nie słuchają.

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

A ty jesteś WOGULE upośledzona? 🤣 Rozumiemy, ale ważny jest też majątek zdobyty po ślubie, jeśli on jest CEO wielkiej spółki a ty jesteś sprzątaczką w zoo w zagrodzie dla niedźwiedzi jukońskich, to jak myślisz kto wygeneruje po ślubie większy majątek? 🤣🤣🤣

6 minut temu, Tuż po zmroku napisał:

Uuuuuuuuuu grubo 😁

Ciebie to dziwi? Nie bierzesz pod uwagę czynników zewnętrznych, słabszej psychiki, lub niespodziewanej sytuacji, kiedy w ułamku sekundy musisz podjąć decyzję?  Wam się wydaje, że tylko zdrady i zachłanność może zniszczyć związek i człowieka w ogóle.

Nieprawda.

3 minuty temu, Megi_ona napisał:

weź sie nie kompromituj..

Przed chwilą, Hebee napisał:

Brata nie mam ale sis tak i ona mnie bez problemu bo mamy sztamę i na tym polega lojalność. Na wypadek kłopotów jedno drugiemu pomaga, bo tak byliśmy wychowani.

• Like 1

1 minutę temu, Pszemek napisał:

A ty jesteś WOGULE upośledzona? 🤣 Rozumiemy, ale ważny jest też majątek zdobyty po ślubie, jeśli on jest CEO wielkiej spółki a ty jesteś sprzątaczką w zoo w zagrodzie dla niedźwiedzi jukońskich, to jak myślisz kto wygeneruje po ślubie większy majątek? 🤣🤣🤣

kasy jej potrzeba i gul skoczyl

2 minuty temu, Tuż po zmroku napisał:

Ale po co się w ogóle wiązać z kimś komu się nie ufa aż trzeba papiery jakieś spisywać. To masz wtedy układ z kimś a nie relacje opartą na jakiejś lojalności. 

Słuchaj, ja nie ufam w 100% nawet sobie, bo życie nauczyło mnie ze zachowania ludzkie są kompletnie nieprzewidywalne, a mimo to zyje w szczęśliwym związku. Ty wciąż szukasz kogoś komu zaufasz w 100% żeby stworzyć z nim związek a życie ucieka. To Ci powinno dać do myślenia 😉

5 minut temu, Hebee napisał:

to nie legalne, umowy pozyxzki sa opodatkowane pcc 2%

Edytowano przez Ismael de Mexico

1 minutę temu, Pszemek napisał:

Po ślubie to co innego i może być że żona więcej zarabia niż mąż a poza tym liczy się jeszcze kto co robi  w domu. Też często są dzieci i jeśli żona się nimi opiekuję to też praca i to nie za grosze.

7 minut temu, Hebee napisał:

Pożyczyłam tak już 2 razy.

1 minutę temu, przewr(l)otna napisał:

Ciebie to dziwi? Nie bierzesz pod uwagę czynników zewnętrznych, słabszej psychiki, lub niespodziewanej sytuacji, kiedy w ułamku sekundy musisz podjąć decyzję?  Wam się wydaje, że tylko zdrady i zachłanność może zniszczyć związek i człowieka w ogóle.

Nieprawda.

Ale ja wiem że jedno drugie nawet zabija, bo są takie sytuacje i różne dantejskie sceny w związkach. Tylko że to nie moja bajka jakieś intercyzy i oglądanie się za siebie siedząc z  kimś komu nie ufam. To już lepiej kupić psa i z psem siedzieć przynajmniej będzie komfort psychiczny bo poczucie bezpieczeństwa. A ewentualnie sex to parę stów i jest sex po najmniejszej linii oporu. 

Beke mam z tych którzy organizują sobie  związek z intercyzami bo tam nie ma zaufania, to po co oni tak naprawdę są razem. 😁

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się