kinga2208 103 Napisano 8 godzin temu Gadacie tyle o jej brudzie, że czyścioszka znowu zaserwuje nam siebie w wannie w całej okazałości, a tego nie da się odzobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapustapusta 645 Napisano 8 godzin temu Siwa mówi że zmarnowały się 3h nagrań bo nie ma dźwięku po czy stwierdza że 4dni pracy psu w d. Tak się pracuje, i przypominam że to jest ciężka praca wg niej a wy co, dalej 8-16? Bo ja tak xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1211 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, kapustapusta napisał: Siwa mówi że zmarnowały się 3h nagrań bo nie ma dźwięku po czy stwierdza że 4dni pracy psu w d. Tak się pracuje, i przypominam że to jest ciężka praca wg niej a wy co, dalej 8-16? Bo ja tak xd To pokazuje jaka ona jest odklejona. Nagrywa doslownie nic dzien swira i nazywa to praca. A tak swoja droga jako milosniczka zwierzat nie wiem jak mozna uzyc stwierdzenia jak psu w du. To pokazyje jakim oba jest oblechem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 527 Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, Sylka856 napisał: Oczywiście, że PO Świętach kolęda co za bajki niektóre opowiadają Wszyscy którzy mieli kolęde przed świętami mieli zwidy i urojenia. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubaryba 36 Napisano 7 godzin temu i cyk.....peron odjechał. Jest w manii.....szpitalik by się przydał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach