Żaba Monìka 1331 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, MarikaMarika_ napisał: Jej dlaczego troll? Czy tylko ja mam takie problemy w związku, że od razu uznawane jest za troll? Mąż mi zarzuca zazdrość, a ja nie wiem po co jemu saszetki na potencję w torbie… dziwne? Wychodzi na to, ze tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarikaMarika_ 1 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Wychodzi na to, ze tak. To tym bardziej cholernie trudno… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 302 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Męża rodzina ma leśniczówkę w Białowieży. Kilka razy robiliśmy tam Sylwestra Też mieszkamy w pięknej miejscówce, a docelowo też będzie jeszcze bardziej dziko, ale na części ziemi, należącej do lubego, powstanie osiedle mieszkaniowe, ale to w oddaleniu, no i to inny region zupełnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 886 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, MarikaMarika_ napisał: To nie był Twój problem? Nie rozumiem. Chyba zostaje mi poczekać i zobaczyć ile saszetek będzie miał za np dwa tyg. jeśli tyle samo to spoko, ale jeśli ubędzie to będzie znaczyło jedno… A jak dokupi? Masz dostęp do konta będziesz śledzić jego wydatki? Jeśli nie ufasz mu nic Cię nie przekona, że jest w porządku, jeśli ufasz nie musisz sprawdzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 302 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, MarikaMarika_ napisał: Jej dlaczego troll? Czy tylko ja mam takie problemy w związku, że od razu uznawane jest za troll? Mąż mi zarzuca zazdrość, a ja nie wiem po co jemu saszetki na potencję w torbie… dziwne? Skończ. Zmieniaj chociaż ten trollizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 302 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Przy okazji szczęśliwego Nowego Roku, gdybyśmy się już nie spotkały przed końcem starego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarikaMarika_ 1 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: A jak dokupi? Masz dostęp do konta będziesz śledzić jego wydatki? Jeśli nie ufasz mu nic Cię nie przekona, że jest w porządku, jeśli ufasz nie musisz sprawdzać To co powinnam teraz zrobić? Zapytać co to czy olać temat? Przyznam, że mnie męczy, ale nie chce znowu afery, że nie ufam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 886 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, ZłyKróliczek napisał: Też mieszkamy w pięknej miejscówce, a docelowo też będzie jeszcze bardziej dziko, ale na części ziemi, należącej do lubego, powstanie osiedle mieszkaniowe, ale to w oddaleniu, no i to inny region zupełnie. Polska jest cała ładna, jestem też miłośniczka Mazur 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarikaMarika_ 1 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, ZłyKróliczek napisał: Skończ. Zmieniaj chociaż ten trollizm. Świetnie, podaj mi podobne tematy. Chętnie poczytam i może się odnajdę tak gdzie mają podobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 886 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, ZłyKróliczek napisał: Przy okazji szczęśliwego Nowego Roku, gdybyśmy się już nie spotkały przed końcem starego Dziękuje. Wam również wszelkiej pomyślnosci w nadchodzącym Nowym Roku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1331 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Polska jest cała ładna, jestem też miłośniczka Mazur Nie bylas w Sosnowcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1331 Napisano 15 godzin temu Albo w Bedzinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1331 Napisano 15 godzin temu W Bedzinie zamek ladny, poza tym nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 886 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Nie bylas w Sosnowcu. No nie byłam, przez tamte rejony tylko przejeżdżam poruszając się po południu Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 886 Napisano 15 godzin temu Na A4 pod Katowicami kiedyś stałam w korku i trzymałam reklamówkę z wymiocinami w nogach co utrudnia cieszenie się wycieczką i krajobrazami 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 302 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, Pokraka napisał: Polska jest cała ładna, jestem też miłośniczka Mazur Nie, no co Ty, cała brzydka, pełna ćpunów, pijaków, przestępców, zacofanych, seksistowskich, białych mężczyzn, dających żonom prezenty i otwierających przed nimi drzwi, no i żałośnie nieubogacona kulturowo (jeszcze) Na kafeterii się dowiedziałam od światowców, także tego się trzymajmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 302 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Na A4 pod Katowicami kiedyś stałam w korku i trzymałam reklamówkę z wymiocinami w nogach co utrudnia cieszenie się wycieczką i krajobrazami Też mam lekką chorobę lokomocyjną, ale aviomarin mi rozwiązuje sprawę (gorzej bąbelek, bo ma gorszą, a nie bardzo chce łykać leki, najgorzej, jak ktoś inny go przewiezie jakąś łupiną, to może się zdziwić ;)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1331 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Na A4 pod Katowicami kiedyś stałam w korku i trzymałam reklamówkę z wymiocinami w nogach co utrudnia cieszenie się wycieczką i krajobrazami Nie stracilas duzo, krajobrazy w tamtym miejscu ograniczaja sie do bilboardow, jakichs magazynow i ewentualnie hipermarketow. Albo do plotu odgraniczajacego autostrade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 302 Napisano 15 godzin temu 13 minut temu, Pokraka napisał: Dziękuje. Wam również wszelkiej pomyślnosci w nadchodzącym Nowym Roku. Dziękuję, do miłego Żabie też wszystkiego dobrego i Pieprz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1331 Napisano 15 godzin temu Katowice centrum sa spoko, nawet maja fajne muzeum wiec jesli bedziesz w tamtych terenach to to polecam, I nikiszowiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1331 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał: Dziękuję, do miłego Żabie też wszystkiego dobrego i Pieprz. Szczesliwego! Ja tu pewnie jeszcze bede przed Nowym Rokiem, od dzisiaj mam wolne, a za duzo nie mam w planach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 12 Napisano 15 godzin temu Dnia 22.12.2024 o 09:47, MarikaMarika_ napisał: Cześć, jestem tu nowa ale musiałam się gdzieś poradzić, a temat krępujący. moj mąż zaczął chodzić rok temu na siłownię. Poprawił się sex między nami i jest naprawdę super. Wzrosło mu libido. Plusy. Dwa dni temu znalazłam w torbie na siłownię żel na potencję. 3 saszetki do stosowania na godzinę przed. Zapewne dostał od kolegi z siłowni, ale dlaczego tego nie wyjął? Oczywiście mam już myśli, że potrzebuje ich na siłownię. Nie wiem teraz czy zapytać wprost co to jest i dlaczego w torbie na siłownię (zrobi awanturę że mu nie ufam i sprawdzam czy podejrzewam) czy poprostu poczekać i zobaczyć czy saszetek ubywa co będzie jednoznaczne z używaniem ich nie w domu… blagam, podpowiedzcie! na bank z kolegą się rypią w szatni w duupy, więcej niż połowa mezczyzn na siłowni to pedały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 886 Napisano 15 godzin temu 8 minut temu, ZłyKróliczek napisał: Nie, no co Ty, cała brzydka, pełna ćpunów, pijaków, przestępców, zacofanych, seksistowskich, białych mężczyzn, dających żonom prezenty i otwierających przed nimi drzwi, no i żałośnie nieubogacona kulturowo (jeszcze) Na kafeterii się dowiedziałam od światowców, także tego się trzymajmy Na szczęście nie jestem światowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 886 Napisano 15 godzin temu 8 minut temu, ZłyKróliczek napisał: Też mam lekką chorobę lokomocyjną, ale aviomarin mi rozwiązuje sprawę (gorzej bąbelek, bo ma gorszą, a nie bardzo chce łykać leki, najgorzej, jak ktoś inny go przewiezie jakąś łupiną, to może się zdziwić ;)). U nas środkowy "bombelek" ma chorobę lokomocyjna i aviomarin daje rade, jeśli matka nie zapomni mu podać w ferworze przygotowań do opuszczenia hotelu i opakowania rzeczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 886 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, Żaba Monìka napisał: Nie stracilas duzo, krajobrazy w tamtym miejscu ograniczaja sie do bilboardow, jakichs magazynow i ewentualnie hipermarketow. Albo do plotu odgraniczajacego autostrade. Tak, za to zapamiętałam Orlen na tej trasie. Gdy w końcu zjechaliśmy, to było jak ziemia obiecana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1331 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tak, za to zapamiętałam Orlen na tej trasie. Gdy w końcu zjechaliśmy, to było jak ziemia obiecana Jak widac w sprzyjajcych okolicznosciach wszystko moze zachwycac, nawet stacja benzynowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarikaMarika_ 1 Napisano 14 godzin temu 23 minuty temu, nieudacznikos pospolitus napisał: na bank z kolegą się rypią w szatni w duupy, więcej niż połowa mezczyzn na siłowni to pedały O to się akurat martwić nie muszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 12 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, MarikaMarika_ napisał: O to się akurat martwić nie muszę. kolwga zaszył sobie 0dbyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarikaMarika_ 1 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, nieudacznikos pospolitus napisał: kolwga zaszył sobie 0dbyt? Po zdjęciu profilowym wygląda jakbyś też miał zaszyty na wszelki wypadek żeby nie kusiło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 14 godzin temu 5 godzin temu, MarikaMarika_ napisał: Tak, testosteron bierze. Dodatkowo widzę, że ma też te saszetki na godzinę przed… po co!? W domu nie ma problemów ze staniem… jesli wbija testo w mięsien to zel juz strata kasy. zapytaj go moze ktos go z uja zrobil i sprzedal cos czego nie potrzebuje.tak jakby chcial pić, kupil baniak wody i jeszcze malą butelke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach