Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Jej pasuje taka prosta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 9 godzin temu Czy ty mi czytasz w myslach ścięła mi fryzjerka za krotko 2 dni temu i wygladam jak dziecko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu No to warkoczyki będą pasować xD i ...enka z białym kołnierzykiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu ja mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: No to warkoczyki będą pasować xD i ...enka z białym kołnierzykiem xD Normalnie mam taka dłuższa co na boki idzie, ale teraz zrobila mi za krótka i leci do środka jak zwykła grzywka i dziwnie. Ale za tydzień będzie dobrej dlugosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu grzywki u kobiet sa sexy Fergie sobie robila niezle grzywki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu jeszcze jak po bokach ida dluzsze wlosy a na srodek grzywka a po bokach dluzsze pare wlosow to slodkie jes tbardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, ˈkrāzē napisał: Normalnie mam taka dłuższa co na boki idzie, ale teraz zrobila mi za krótka i leci do środka jak zwykła grzywka i dziwnie. Ale za tydzień będzie dobrej dlugosci Moja też idzie na boki. Mam już dość długą i się zastanawiam czy ściąć na prosto, ale trochę dłuższą niż Winona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kochamelciee napisał: jeszcze jak po bokach ida dluzsze wlosy a na srodek grzywka a po bokach dluzsze pare wlosow to slodkie jes tbardzo Takie jak Azjatki też lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu cudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Gajja napisał: Moja też idzie na boki. Mam już dość długą i się zastanawiam czy ściąć na prosto, ale trochę dłuższą niż Winona. Zetnij zawsze coś innego a grzywka szybko odrasta albo można spiąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Zrobię sobie przymiarkę zanim zetnę Ugotuję brokuła i zw. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu ja lubie tak jak ta po lewo grzywka https://www.hairstore.pl/blog/wp-content/uploads/2022/11/french-bangs-brigitte-bardot.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu albo jak to ze grzywka na srodku a po bokach dluzsze wlosy ida w dol fajne to https://m.media-amazon.com/images/I/71BBwxZtTML._AC_.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu o tego typu ale to bardziej jak kitka jest jeszcze https://m.media-amazon.com/images/I/41xd5VFM+JL._AC_.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 9 godzin temu Ja mam tak wlasnje jak z 1 linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu to sexi bardzo kochalbym mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ale właśnie tak nie lubie jak coś leci do środka i wlatuje do oczu,wole jak sie trzyma po bokach a czoło czyste bardziej jak nr 2 od lewej wole Edytowano 9 godzin temu przez ˈkrāzē Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 4 Napisano 9 godzin temu ONA MA 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu 29 minut temu, Gajja napisał: Takie jak Azjatki też lubię. Szkoda że ty nie wyglądasz jak Azjatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Szkoda że ty nie wyglądasz jak Azjatka ONA WYGLĄDA JAK AZJATKA PROSTO Z JAKUCJI: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu 32 minuty temu, Gajja napisał: Moja też idzie na boki. Mam już dość długą i się zastanawiam czy ściąć na prosto, ale trochę dłuższą niż Winona. Na ciipce też masz grzywke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Szkoda że ty nie wyglądasz jak Azjatka Widziałeś mnie, to byłam ja, dzisiaj robione foto. Chuda nie jestem, ale gruba też nie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Widziałeś mnie, to byłam ja, dzisiaj robione foto. Chuda nie jestem, ale gruba też nie Poka sowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Gajja napisał: Widziałeś mnie, to byłam ja, dzisiaj robione foto. Chuda nie jestem, ale gruba też nie JAKBYŚ TAK WYGLĄDAŁA TO BYŚ NIE KRADŁA ZDJĘĆ PIĘKNYM DZIEWCZYNOM I NIE BYŁA PRZEGRYWKĄ ŻYCIOWĄ Edytowano 8 godzin temu przez jebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 8 godzin temu ciekawe jak wyglada gaja ale w sumie to nigdy sie nie dowiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, ˈkrāzē napisał: Poka sowe POKAZAŁA, OCZYWIŚCIE FOTO BYŁO KRADZIONE, ALE ŚWINIA NA NIM ZAJEEEBISTA NIE POWIEM, TAKA W MOIM TYPIE Edytowano 8 godzin temu przez jebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 8 godzin temu gaja kradnie dziewczynom brzydszym od siebie simpfette jej do piet nie dorasta jesli chodzi o urode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: ciekawe jak wyglada gaja ale w sumie to nigdy sie nie dowiem xD Tak wygląda https://imgbox.com/MUcnql7s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach