buongiorno 28 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Pamiętam zdjęcie stop czarownicy masakra ale on miał czarne pazury a doope boje się oglądać nie wnikać tam wzrokiem bo jeszcze pochłonie mnie kakaowym okiem Edytowano 9 godzin temu przez buongiorno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 9 godzin temu Zdjecie stop pravika tez pamietam te zolte paznokcie i zyly i brud miedzy palcami fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: Zdjecie stop pravika tez pamietam te zolte paznokcie i zyly i brud miedzy palcami fuj TO BYŁO PO CIĘŻKIEJ PRACY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 9 godzin temu On potem pewno te paznokcie obgryza i wsadza sobie je do mordy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 9 godzin temu 36 minut temu, kochamelciee napisał: Katiuszce sie tak spodobalem ze przyleciala z Moskwy sie ze mna spotkac xD Wczoraj byla u mnie przyjaciolka angielka i mowila mi ze z wlosami jestem very handsome bo mnie pamieta jak bylem lysy i pilismy wodke obok mojego namiotu i ognisko rozpalalem xD FILIP PODOBA SIĘ KOBIETOM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 9 godzin temu No fajnie bylo, przyniosla butelke wodki siedziala na moim lozku i sluchalismy razem muzyki a potem mnie porwala na klubving i tanczylem tam najeebany z 5 dziewczynami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 9 godzin temu Fajna szczupla zgrabma blond angielka do mnie podbila i zlapala mnie za reke i porwala.do tanca wow.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Wiecie czym zajmuje sie szczerbaty? Zajmuje sie profesjonalna hodowla owsikow w swojej duupie. Niedlugo nagroda nobla za wybitne wyniki i osiagniecia w tej dziedzinie Edytowano 9 godzin temu przez kochamelciee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olaf Kałoń 0 Napisano 9 godzin temu 24 minuty temu, kochamelciee napisał: Fajna szczupla zgrabma blond angielka do mnie podbila i zlapala mnie za reke i porwala.do tanca wow.xD Witam zaczne od tego, ze kiedyś bylem chory, zmienial mi sie charakter. Bralem przez poktora miesiąca tabletki rispolept i pomoglo. Potem skutecznie zrywalem kontakty ze znajomymi, siedzialem przy komputerze. Wtedy tez palilem swoje stare ubrania. Niszczylem dom, gdy mnie mama zdenerwowala. O wszystkim moja babcia opowiedziala lekarzowi, wyladowalem w ośrodku gdzie stwierdzili, ze mam schizofrenie. Aktualnie moje życie nie ma sensu, komputer zniszczylem, mam otepiale emocje, z ludźmi nie stwarzam relacji żadnych, bo nie potrafie, w Internecie zawsze gadam do siebie. Czy istnieje szansa, ze wyzdrowieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu 29 minut temu, kochamelciee napisał: No fajnie bylo, przyniosla butelke wodki siedziala na moim lozku i sluchalismy razem muzyki a potem mnie porwala na klubving i tanczylem tam najeebany z 5 dziewczynami xD A co mówią te głosy w twojej głowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 9 godzin temu Uwielbiam tanczyc kiedys jak mieszkalem w pubie to kumpel wlasciciel pubu wzypal mi mdma do kufla i wlal piwa to potem w nocy tanczylem ze dwie godziny XD potem mialem zakwasy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 9 godzin temu Zostawila mi przyjaciolka butelke wodki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Ile już wyżłopałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olaf Kałoń 0 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Gajja napisał: A co mówią te głosy w twojej głowie? Mam czesto tak, ze pojawiaja mi sie w glowie natretne mysli, Na ktore odpowiada mi umysl ze to chory, nie Bo to chory. Wiem, ze one Sa chore, ale mimo wszystko wystepuja, np. Gadalem kiedys z roznymi dziewczynami, i ich imiona i nazwiska mi sie pojawiaja przez twarza, najczesciej niezgodne z rzeczywistoscia, np jedno imie dziewczyny, dwa nazwiska, ich twarze, albo chore mysli mi przychodza do glowy, w roznych sytuacjach. Przez to np nie moge isc do pracy, Bo Te mysli uniemozliwiaja mi normalne zycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu No to schizofrenia, trzeba łykać leki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Gajja napisał: A co mówią te głosy w twojej głowie? Żebyś poszła już spać bo dawno po dobranocce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Wypad gruby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Też mam natrętne myśli, na szczęście nie slysze głosów. Współczuje mnie to wcale nie śmieszy Edytowano 8 godzin temu przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slim Shady 0 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Gajja napisał: Wypad gruby. Weź go do ryja pls https://files.catbox.moe/5ep63t.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirtualnajaPolsza.by 1 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, buongiorno napisał: Też mam natrętne myśli, na szczęście nie slysze głosów. Współczuje mnie to wcale nie śmieszy Witaj, a czego dotyczą te myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Slim Shady napisał: Weź go do ryja pls Zaraz się porzygam. Mogę ci go odciąć siekierą i nakarmić nim psa wstrętny grubasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 8 godzin temu fajna przyjaciolka jeszcze mnie przepraszala i czy mi nie przeszkadza a ja szok lachon wpadl do mnie na pokoj i jest fajnie odpalilem muzyke na wiezy i sluichalismy hardcore heaven i gadalismy a potem czy nie ide z nia na klubbing to poszedlem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 8 godzin temu napieerdalalem na padach treningowych doi muzyki wczoraj i mowila ze jstem very talented i mnie nagrala i mowila, ze ma kolege gitarzyste i moze sie spotkam z nimi i pogramy muze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: fajna przyjaciolka jeszcze mnie przepraszala i czy mi nie przeszkadza a ja szok lachon wpadl do mnie na pokoj i jest fajnie odpalilem muzyke na wiezy i sluichalismy hardcore heaven i gadalismy a potem czy nie ide z nia na klubbing to poszedlem xD Mało brakowało byś przestał być prawiczkiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Mało brakowało byś przestał być prawiczkiem xD nie no bez przesady, ja stracenie pravictwa to tylko ze swoja zona po slubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WirtualnajaPolsza.by napisał: Witaj, a czego dotyczą te myśli? Hemoglobiny, atomów, halucynacji sztucznej inteligencji, fuckupow w kosmosie, potworów itp 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 8 godzin temu (edytowany) mam pol butelki wina jakiegos pinot grigio pink california zaraz chyba wypije wszystyko na raz duszkiem Edytowano 8 godzin temu przez kochamelciee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirtualnajaPolsza.by 1 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Gajja napisał: Zaraz się porzygam. Mogę ci go odciąć siekierą i nakarmić nim psa wstrętny grubasie Jeszcze się przeprosisz z bagietą bicepsa xD https://iili.io/2OfAhpj.png xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, kochamelciee napisał: mam pol butelki wina jakiegos pinot grigio pink california zaraz chyba wypije wszystyko na raz duszkiem Wczoraj też piłeś i stąd te ataki. Musisz brać leki, a nie alkohol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WirtualnajaPolsza.by napisał: Jeszcze się przeprosisz z bagietą bicepsa xD Fuj wcale nie patrzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach