Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu Kompy jadą na złym sylik.onue mi się urucha.mia chło.dzenie lapt.opa jak pliki ściągam to jest żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, KochamElciee<3 napisał: U mamy jestem tutak dwa ekspresy do kawy sa xD Ogolnie zapomnialem kabla do ladowarki do mojego laptopa thinkpad x200 i nie moge aobie przy kompie pos8edziec FAK Ja juz w trzecim akcie w diablo 3 xD. Wciagnela mnie gierka, zajeebiscie sie gra :D na laptopie za 3000zl diablo 3 na full hd i windows 10 mi tak kompa mulilo i 100 stopni celsjusza goracy a tutaj smiga ze az milo tez full hd xD i wiatraczek chodzi konsola jest nawet chlodna xD Kompy jadą na złym sylikonue mi się uruchamia chłodzenie laptopa jak pliki ściągam to jest żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Zenada w chooy ja chcialem laptopa zeby malo pradu zarlo a grac w gry bo pc i monitor pradu duzo jeebie i mialem tam dwie karty jedna geforce 940x to jak diablo 3 odpalalem full hd to laptop goracy w chooy i dzialal jak ostatnie niessczescie, alt tab naciskalem i przegladarka to juz zawiechy xD A tutaj na tej malej konsoli zapieerdala ze az milo xD i konsola.chlodne xD Tylko ze diablo 3 baterie szybko wyczerpuje 2 godzimy grania.i po baterii ale w gierki na.ps1 mozna grac godzinami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu 7 minut temu, KochamElciee<3 napisał: Zenada w chooy ja chcialem laptopa zeby malo pradu zarlo a grac w gry bo pc i monitor pradu duzo jeebie i mialem tam dwie karty jedna geforce 940x to jak diablo 3 odpalalem full hd to laptop goracy w chooy i dzialal jak ostatnie niessczescie, alt tab naciskalem i przegladarka to juz zawiechy xD A tutaj na tej malej konsoli zapieerdala ze az milo xD i konsola.chlodne xD Tylko ze diablo 3 baterie szybko wyczerpuje 2 godzimy grania.i po baterii ale w gierki na.ps1 mozna grac godzinami Pacz co jeszcze dostałem https://ibb.co/0KVZgSp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Oo super xD A to nitro fueled to na switch tez nie.powstalo? XD Jak tak to moze sobie zemuluuje Diablo 3 .xci do nindento switch 15gb ponad wazy xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, KochamElciee<3 napisał: Oo super xD A to nitro fueled to na switch tez nie.powstalo? XD Jak tak to moze sobie zemuluuje Diablo 3 .xci do nindento switch 15gb ponad wazy xd Powstało ale tylko 720p ma ja wziolem xsx 4k60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu 55 mnie wyszła płyta bo 85 ale promka milenium -30. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, KochamElciee<3 napisał: Diablo 3 .xci do nindento switch 15gb ponad wazy xd Sporo pewnie wydali na karcie 16gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Aha u mnie 4k na switch jest malo fps ale full hd smiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu No ciekawe, diablo 3 lubie bardzo kiedys duzo gralem i nie moglo mi sie znudzic xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, KochamElciee<3 napisał: Aha u mnie 4k na switch jest malo fps ale full hd smiga Emulator może 4k być może ja mówię o karcie oryg gra jest 720p bo mam oryginalne nintendo switch oled Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, KochamElciee<3 napisał: Aha u mnie 4k na switch jest malo Bez sensu wymuszac 4k jak masz matryce fullhd 1:1 to najlepsza jakość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Wow a duzo baterii zre? ciekawi mnie ile pradu zre ta moja konsola kak podepne do pradu czy wiecej od laptopa takiego z zintegrowana grafika i jakims i3 energooszczednym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17x2 napisał: nintendo switch oled Poza tym zamierzam przerobic chociażby migiem więc bez sensu ładować kasę w gry na swicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu No ciesze sie ze mi dziala diablo 3 na full hd powaznie xD. Ja ta gre zawsze.lubilem, szczegolnie czarodziejem bo super fajowe zaklecia ma i sie niezle gra juz 35 level wbilem xD zara pije kawke i ide dalej gierczyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Ten moj konsolo ma amoled i 169 funtow steam decki z oled chyba najtanszy 450 euro kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Prawie dwa razy wiecej xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu Xsx się nie da przerobić pewnie więc warto płyty zbierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu W koncu moge sobie grac w diablo 3 full hd, super kolory widac, grafa zajeebista i full hd i zadnych zacinek czy wieszania sie albo goracego kompa w koncu koorwa mam cos normalnego do grania w gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Konsole srednio lubie typu xbox albo playstation bo maratony grania a potem kilkaset zlotych miesiecznie za prad, a na tym handheldzie moge sobie maratony grania robic gdziekolwiek mam prad za darmo xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, KochamElciee<3 napisał: Konsole srednio lubie typu xbox albo playstation bo maratony grania a potem kilkaset zlotych miesiecznie za prad, a na tym handheldzie moge sobie maratony grania robic gdziekolwiek mam prad za darmo xP Mi też się nie chce tego wszystkiego uruchamiać no człowieka się starzeje takie przenosne to fajna sprawa jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, KochamElciee<3 napisał: Konsole srednio lubie typu xbox albo playstation bo maratony grania a potem kilkaset zlotych miesiecznie za prad, a na tym handheldzie moge sobie maratony grania robic gdziekolwiek mam prad za darmo xP Mi też się nie chce tego wszystkiego uruchamiać no człowieka się starzeje takie przenosne to fajna sprawa jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu Ale jeśli chodzi o kupowanie gier to bez sensu na konsole którą łatwo przerobić człowieka tylko sobie robi tak koszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu (edytowany) Ja bym mogl grac ale zawsze mi sie czerwona lampa zapala ze bede gral w te gry i w chuuj pradu jeebal to juz niech to bedzie energooszczedne jak ten handheld, ze moge isc do pubu na kawke i tam wtyczki sa i nie musze placic za prad Ciesze sie bardzo z tej konsoli, do diablo 3 mam sentyment i mi tak kozacko dziala i te kolory, naprawde jestem zadowolony Edytowano 23 godziny temu przez KochamElciee<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Nom racja, dobrze ze do emulacji jest pelno stron na necie gdzie mozna sciagac gierki za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu (edytowany) Udalo mi sie sciagnac ta gierke z jednej strony, ogarnac i ustawic dobry emulator do switch i musialem jeszcze sterowniki sciagnac jakies vulkan do karty graficznej adreno, ktora mam, z github i zasuwa ze az milo Edytowano 23 godziny temu przez KochamElciee<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Wiec no ostatnie diablo 3 gralem na playstation 3 to uboga wersja bardzo wiele lat ma na nintendo switch na pewno ma duzo nowosci ktorych nie znam po 70 level, nekromanta tez jest xD Wiec mam zamiar wbic 70 level czarodziejem i mnichem i bede szukal itemow z zestawu, na czarodzieju tal rasha zestaw, z takimi kolorami i plynnoscia gry to sie ladnie bede bawil po wbiciu 70 levela jak rifty bede robil aa XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu Mnie i tak czynsz wykancza wolałbym w mecikale jak Klaudiusz siedzieć mieć spokój święty a nie tyle opłat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Mam tez super sluchawki wiec z ta grafika i dzwiekiem idzie sie niezle wylaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Nom, ja tez, w mieszkaniach te czynsze przejeebane dlatego ja mieszkanie od razu na sell, zastanawiam sie czy kiedys tu w uk nie beda polaczkow deportowac albi mnie, bo przeciez moga, nie wiem co wtedy zrobie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach