buongiorno 35 Napisano 11 godzin temu 22 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: No i co cię to Krakusku obchodzi? Zamiast seksu, było wieczorne bieganie Masz konskie zdrowie w takim razie na Nowy Rok chyba wroce do cwiczenia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Tuż po zmroku napisał: No po ambonie biegałaś po alkoholu Skarb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: sledzia nie bylo ale jeszcze byl łosoś w cebulce. pychota. karpia u nas juz daaawno ni bylo. U mnie w domu karpia jem tylko ja. I koniecznie muszą być łuski z portfelu, żeby kasa cały rok się trzymała i trzyma. Polecam, bo to działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, malowany napisał: Nie sądzę Miałeś mi nie zadawac takich pytań, no przynajmniej nie publicznie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 238 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: I koniecznie muszą być łuski z portfelu, żeby kasa cały rok się trzymała i trzyma. Polecam, bo to działa U mnie też ten zwyczaj jest. Potwierdzam i na brak kasy nie narzekam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: Masz konskie zdrowie w takim razie na Nowy Rok chyba wroce do cwiczenia xD I tak się opuściłam kosztem pracy, ale w przyszłym roku chce to nadrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: U mnie w domu karpia jem tylko ja. I koniecznie muszą być łuski z portfelu, żeby kasa cały rok się trzymała i trzyma. Polecam, bo to działa masz zdrowie do tych osci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Miałeś mi nie zadawac takich pytań, no przynajmniej nie publicznie. Czaję, spadamy na priv 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu Lubicie rybę po grecku? Ja nie bardzo, jada to się u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 238 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, malowany napisał: Lubicie rybę po grecku? Ja nie bardzo, jada to się u was? tak i tak. Edytowano 11 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: U mnie w domu karpia jem tylko ja. I koniecznie muszą być łuski z portfelu, żeby kasa cały rok się trzymała i trzyma. Polecam, bo to działa Wiem bo co roku wklejasz znowu ten sam tekst jak bot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: I tak się opuściłam kosztem pracy, ale w przyszłym roku chce to nadrobić To też już pisałaś co roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: tak A barszcz, czy grzybowa? Ja bym jadł obie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał: To też już pisałaś co roku Idź stond promyczku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 11 godzin temu ryba po grecku jest troche mdła ale dobrze sie komponuje z innymi potrawami xd chyba dobrze wchodzi po barszczu bo jest bardziej kwasny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 238 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: A barszcz, czy grzybowa? Ja bym jadł obie barszcz z uszkami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, buongiorno napisał: ryba po grecku jest troche mdła ale dobrze sie komponuje z innymi potrawami xd chyba dobrze wchodzi po barszczu bo jest bardziej kwasny Kwaśny barszcz? Codohuya? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał: To też już pisałaś co roku Won stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, malowany napisał: Czaję, spadamy na priv Tak też nie pisz, zaraz wpadnie leżak.;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, malowany napisał: Czaję, spadamy na priv Będziecie uprawiać seks na email-ach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Won stąd Nie denerwuj się salowa i u ciebie to normalne że nawet nie czaisz jak w kółko wklejasz im te szablonowe teksty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Będziecie uprawiać seks na email-ach? To też do każdego wklejasz z tym sugerowaniem seksu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Kwaśny barszcz? Codohuya? w porownaniu z ryba po grecku jest bardziej kwasny w smaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał: Nie denerwuj się salowa i u ciebie to normalne że nawet nie czaisz jak w kółko wklejasz im te szablonowe teksty. Walisz konia pod moje teksty Krzysiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Walisz konia pod moje teksty Krzysiu? Wale salwy smiechu z twojej nieporadności jeżeli chodzi o rozmowy z kimś, bo piszesz jak niedopracowany bot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu Ja miałem uszka z hipermarket, blee, chyba jeszcze niedogotowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Ja miałem uszka z hipermarket, blee, chyba jeszcze niedogotowane Jak można spaprać gotowca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Będziecie uprawiać seks na email-ach? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Jak można spaprać gotowca? Najlepszym się zdarza ale one chyba same w sobie były słabe:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał: Wale salwy smiechu z twojej nieporadności jeżeli chodzi o rozmowy z kimś, bo piszesz jak niedopracowany bot. By walić konia, to najpierw coś trzeba w rozporku mieć. Prawda rozmówco z Krakowa? A tu tylko wabik na jukońskie ryby. Haha. Dawaj ignora i wypierrdalaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach