malowany 160 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Tak też nie pisz, zaraz wpadnie leżak.;pp I się popłaczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: I się popłaczę Nie no swiruje, bo tutaj prawie kazdy bierze na powaznie wszystko. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie no swiruje, bo tutaj prawie kazdy bierze na powaznie wszystko. xd Za chwilę stwierdzą, że spodziewasz się malowanego dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie no swiruje, bo tutaj prawie kazdy bierze na powaznie wszystko. xd Racja, to priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Za chwilę stwierdzą, że spodziewasz się malowanego dziecka Nie planujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 19 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: U mnie w domu karpia jem tylko ja. I koniecznie muszą być łuski z portfelu, żeby kasa cały rok się trzymała i trzyma. Polecam, bo to działa Koleżanka tak robiła i mi zaleciła. Najdłużej trzymały się mnie żółte kotloki. Może ja nie w te dziurkę wsadziłam? Jest też inny zabobon. W Boże Ciało zrywa się listki brzozy po procesji i wkłada do portfela lub "skarpety" z oszczędnościami. Kto nie uczestniczy w procesji, może tego dnia włożyć nieuszkodzony listek laurowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu Przewrotna już nayebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: By walić konia, to najpierw coś trzeba w rozporku mieć. Prawda rozmówco z Krakowa? A tu tylko wabik na jukońskie ryby. Haha. Dawaj ignora i wypierrdalaj W podskokach i szurając kapeluszem. Salowa jestem pod wrażeniem jak ci się ulało i po co ci to było prostaczko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 238 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Jest też inny zabobon. W Boże Ciało zrywa się listki brzozy po procesji i wkłada do portfela lub "skarpety" z oszczędnościami. Ciekawe. Ten zwyczaj u mnie nieznany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Przewrotna już nayebana Te przesądy są tak samo skuteczne, jak łuska karpia i tak prawdziwe, jak naciulana przewrotna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Te przesądy są tak samo skuteczne, jak łuska karpia i tak prawdziwe, jak naciulana przewrotna Niech ci będzie Edytowano 11 godzin temu przez malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, malowany napisał: Nie planujemy Dzieci się nie planuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: Ciekawe. Ten zwyczaj u mnie nieznany. Mieszkam teraz wśród ludzi sporo starszych ode mnie. Nie. To jeszcze nie dom starości Sąsiadki mi to opowiadają. Uśmiejesz się. Tego roku włożyłam listek laurowy do porfela i... niespodziewanie dostałam sporo kasy Nie wierzę w cuda, ale zaraz ten listek wymieniłem na nowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, malowany napisał: Niech ci będzie Ostatnia rzecz o jakiej myślę, to alkohol. Dynda mi i powiewa, do niczego nie jest potrzebny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Ostatnia rzecz o jakiej myślę, to alkohol. Dynda mi i powiewa, do niczego nie jest potrzebny. To tak jak u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: To tak jak u mnie A ja ci wierzę, że nie jesteś takim birbantem jakim się tu nam przedstawiasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 409 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, malowany napisał: kto wczoraj jadł mięso? mieso w wigilie je tylko patola 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: A ja ci wierzę, że nie jesteś takim birbantem jakim się tu nam przedstawiasz. Birbantem, co to, żul? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 5 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Jam jadł. Edytowano 10 godzin temu przez Daniel86 przesunięcie końcówki osobowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: mieso w wigilie je tylko patola Nie przesadzaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Daniel86 napisał: Ja jadłem. Parówki się nie liczą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 409 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca łabędzica napisał: Gdzie mój prezent? Na którym koncie mam otworzyć skrzynkę? A Siurkowi juz prezent wysłałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Caryca łabędzica napisał: Gdzie mój prezent? Na którym koncie mam otworzyć skrzynkę? Będzie będzie wrócę tylko na silke 1 godzinę temu, malowany napisał: Sploniesz w piekle zła kobieto spoko tam są podobno fajne dyskoteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 10 godzin temu 29 minut temu, malowany napisał: Racja, to priv 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Qwerty88 napisał: mieso w wigilie je tylko patola a to kazdy kto nie wierzy w jezusa to patol ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 356 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Qwerty88 napisał: mieso w wigilie je tylko patola nawet księża mogą jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Qwerty88 napisał: mieso w wigilie je tylko patola Przed chwilą, libedowsky napisał: a to kazdy kto nie wierzy w jezusa to patol ? O, zaczęło się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, ˈkrāzē napisał: Będzie będzie wrócę tylko na silke spoko tam są podobno fajne dyskoteki Okaże się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 10 godzin temu Qwerty świąteczna odklejka, spokojnie, wszystko w normie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, malowany napisał: Birbantem, co to, żul? Sprawdź sobie w Google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach