KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu W polsce praca i zarabianie i placenie rachunkow to ciezko xD Fajnie bylo w polsce ale te czynsze to przesada U mnie za mieszkanie jest chyna 350zl a przeciez rosnie z roku na rok bo ceny w gore ida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, KochamElciee<3 napisał: Nom, ja tez, w mieszkaniach te czynsze przejeebane dlatego ja mieszkanie od razu na sell, zastanawiam sie czy kiedys tu w uk nie beda polaczkow deportowac albi mnie, bo przeciez moga, nie wiem co wtedy zrobie xd Nie mogę nawet sprzedać jeszcze dwa lata xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Ja sobie nie wyobrazam olalem zycie i szkole znajomosci dla grania w gry na kompie a nagle mam isc do jakiejs pracy z patologia na.magazynie jakies tumany i sie tak meczyc, to wykluczone totalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu (edytowany) Spoko, no te czynsze to by sobie.mogli w duupe wsadzic to boli jakis czynsz a mieszkanie na wlasnosc porazka.to jest Edytowano 23 godziny temu przez KochamElciee<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Moze powinienes wyjechac do klaudiusza w mecikalu i razem zamieszkac z klaudiuszem i mialbys spokoj od czynszu xdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Ja w Polsce sie dziwnie czuje jak tam jestem to czlowiek tam zyl tyle.lat a wszystko takie obce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, KochamElciee<3 napisał: Spoko, no te czynsze to by sobie.moglo w duupe wsadzic to boli jakis czynsz a mieszkanie na wlasnosc porazka.to jest No właśnie nie powinno być czynszu za mieszkanie gdy jest warte setki tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu Niczym to się nie różni czy masz własność czy spółdzielcze czy gminne czy wynajem czy tbs jak musisz i tak wywalic 600-3000 to i tak trzeba do pracy bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Ja tez mysle ze nie.powinno, bo ja mam np mam w spadku mieszkanie i przez te czynsze ja tam nigdy nie zamieszkam, to wykluczone Tyle kasy za nic.to boli Panstwo powinno oplacac czynsze a nie wlasciciel mieszkania albo spoldzielnia niech kase od panstwa bierze gnoje jeebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Moj wspollokator tez skonczyl szkole schizofrenia paranoidalna tylko w gry gra jak ja no to dostal chate od councilu mieszkanie, i benefity dostaje niezle bo na mozg chory za darmo chyba z £1300 miesiecznie i mu kraj daje za darmo hajs i chate nad glowa a ja tez mialem zdiagnozowana schize w polsce i polska woli dawac ukraincom mieszkania a ja musze emigrowac z kraju bo dla mnie tam perspektyw nie ma a ludzie koledzy kolezanki ze szkoly maja mnie w doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, KochamElciee<3 napisał: gnoje jeebane Specjalnie żeby zmusić do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu W Polsce moglbym sobie mieszkac w domu i wynajmowac mieszkania to mi kazali do uk wyleciec do pracy ze mam pracowac a ja nie mialem nic do gadania i tak wlasnie pracuje 9 lat bezrobotny xdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17x2 napisał: Specjalnie żeby zmusić do pracy Nie tylko, tez specjalnie zeby jakims gnoojom i cweelom kieszenie napelnoac, tak samo jak w polsce wymyslaja pomysly jak tu ludziom mandaty wlepiac zeby za wszystko ich karac, np przechodzenie na pasach na czerwonym swietle albo chodzenie po torach kolejowych xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu O naładowany nieźle daje czadu xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Dobra ja wracam do grania wypilem juz kawe biegne czarodziejem ujeebac azmodana i 4 akt xD Moze mi sie uda cala gre przejsc do rana i 70 level tuz tuz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, KochamElciee<3 napisał: Dobra ja wracam do grania wypilem juz kawe biegne czarodziejem ujeebac azmodana i 4 akt xD Moze mi sie uda cala gre przejsc do rana i 70 level tuz tuz Spoko ja spróbuję trusnac z tym szajsem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 23 godziny temu Ok, milej zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, KochamElciee<3 napisał: Ok, milej zabawy Nie dało rady w sumie może byłem blisko ale bateria padla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 21 godzin temu A ja.ciagle gram xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 19 godzin temu Tyrael stal sie czlowiekiem i z badassa zrobili z niego brzydala omg brzydszy niz vin diesel czemu nie zrobili z niego brad pitta tylko potwora jakiegos xd Ja juz 5 akt gonie na malthaela xD Gram hardcore mode ze umre to po grze, udaje mi sie grac bez umierania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 18 godzin temu Koorwa padlem xD Ale mnie latwo ujeebal jakis potwor lol dwie sekundy i juz rip xD No to mnicha robie, i musze z niego czolg zrobic zeby tak nie zdechnac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 18 godzin temu Na moim forum musze dodac dzial gry i konsole xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17x2 6 Napisano 14 godzin temu 8 godzin temu, KochamElciee<3 napisał: U mnie za mieszkanie jest chyna 350zl Może masz stare informacje u mnie też kiedyś było 350 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 14 Napisano 13 godzin temu W wawie pewno drozej po prostu xd czy tam na podlasiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 13 godzin temu Uuu Srynik teraz to przegiałes, tu tylko Warszawka ekskluzywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 12 godzin temu 12 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Gdzie za tyle mozna kupić przescieradlo? Pewnie tam, gdzie kupuję ręczniki papierowe za 4 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, KochamElciee<3 napisał: W wawie pewno drozej po prostu xd czy tam na podlasiu ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, malowany napisał: Pewnie tam, gdzie kupuję ręczniki papierowe za 4 zł O ręcznikach nie slyszalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach