Kuui 27 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, PacjętkaBoża napisał: Horry pjoter wez sie ogarnij serio I to jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 815 Napisano 14 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 14 godzin temu Niezle ziolko z tego nika. A taki byl grzyb blond niewinny. Wszedzie patola jak sie blizej przyjrzec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 27 Napisano 14 godzin temu 22 minuty temu, PacjętkaBoża napisał: Niezle ziolko z tego nika. A taki byl grzyb blond niewinny. Wszedzie patola jak sie blizej przyjrzec. Ano Peter jest fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 13 godzin temu 7 godzin temu, PacjętkaBoża napisał: I dobija. Latem tyle nie mysle o mojej zalosnosci i mam wyebane. I znowu mam prokrastynacje. Ja pjedole. Nawet drzewo mnie wkorwia. musisz zawiesic worek boxerski i naqrviatz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach