Kuui 26 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Wygoogluj bo ja dziś nie mam sily nic tłumaczyć. Okey są święta. Co tydzień, co dzień w skrócie byś napisała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak to ogarnąć 15 Napisano 13 godzin temu (edytowany) ELU WIEMY ŻE JESTEŚ JUŻ STARA, ALE BEZ PRZESADY WIECZORNA MA PONAD 50 LAT xD A TY MOŻESZ TEORETYCZNIE JESZCZE KILKA 800 PLUSÓW ZROBIĆ Edytowano 13 godzin temu przez jak to ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaBoża napisał: Rzucam klatwe na kochanice. Okey jestem grzeczny. Nie będziesz miał kochanek innych przede mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Kuui napisał: Okey jestem grzeczny. Nie będziesz miał kochanek innych przede mną. Po prostu sie nie rozmnazaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Wygoogluj bo ja dziś nie mam sily nic tłumaczyć. Maolat zmeczyl i tak czeba żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, PacjętkaBoża napisał: Po prostu sie nie rozmnazaj. Za późno Dla inteligentniejszych. Szybki przegląd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 11 godzin temu Dopiero co byłaś cała w skowronkach, a teraz pogoda znowu ci nie pasi i znowu słoma z butów będzie ci wychodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, PacjętkaBoża napisał: Po prostu sie nie rozmnazaj. Ale skąd tyle jadu i akuratnie w Święta, bo przecież masz udane życie usłane różami I bujne życie towarzyskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Kuui napisał: Okey jestem grzeczny. Nie będziesz miał kochanek innych przede mną. Piotrek naprawdę uważasz że tam przemówisz do rozsądku i może jednak rozpatrzysz kobietę na poziomie, a nie takie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 5 Napisano 10 godzin temu Ja tak miałem jesienią. Jesień mnie dołowała, ale teraz jest zima, święta, czas spotkań z rodziną i kolorowe lampki nie tylko na choinkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Daniel86 napisał: Ja tak miałem jesienią. Jesień mnie dołowała, ale teraz jest zima, święta, czas spotkań z rodziną i kolorowe lampki nie tylko na choinkach Każdy miewa gorsze dni, ale u tej pani jest cały rok regularnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Tuż po zmroku napisał: Piotrek naprawdę uważasz że tam przemówisz do rozsądku i może jednak rozpatrzysz kobietę na poziomie, a nie takie coś. Nie wszystko jest takie jakie widzisz, tu na forum tym bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 9 godzin temu Mje juz przeszlo mozecie odejsc. Zawsze sie szybko nakrecam byle guwnem. A jeszcze szybciej mi przechodzi. Tak to juz jest ze kazda ryba plynie w inno strone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaBoża napisał: Mje juz przeszlo mozecie odejsc. Zawsze sie szybko nakrecam byle guwnem. A jeszcze szybciej mi przechodzi. Tak to juz jest ze kazda ryba plynie w inno strone. Lepiej. Nie lubisz mam hard fish Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Kuui napisał: Lepiej. Nie lubisz mam hard fish Nie lubie ryb. Hard to ty jestes mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaBoża napisał: Nie lubie ryb. Hard to ty jestes mocno. Mocne tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 9 godzin temu Boze co ty za badziewia wynajdujesz zawsze. Jakies konce internetow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 815 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, PacjętkaBoża napisał: Mje juz przeszlo mozecie odejsc. Zawsze sie szybko nakrecam byle guwnem. A jeszcze szybciej mi przechodzi. Tak to juz jest ze kazda ryba plynie w inno strone. Radość z wczoraj też minęła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Radość z wczoraj też minęła? Nie. Tera juz byly skrajnosci obie i jest rownowaga. Ale najpierw musi byc euforia i zjazd na dno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 9 godzin temu Koniec swiat i musze znowu wrocic do bycia powazna kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, PacjętkaBoża napisał: Boze co ty za badziewia wynajdujesz zawsze. Jakies konce internetow. Anna Chrupka Lamingoz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Kuui napisał: Anna Chrupka Lamingoz. Co. Nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, PacjętkaBoża napisał: Co. Nie znam Jest inne tak można na forum se zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 815 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, PacjętkaBoża napisał: Nie. Tera juz byly skrajnosci obie i jest rownowaga. Ale najpierw musi byc euforia i zjazd na dno. Jesteś specyficzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 9 godzin temu Aha. Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Jesteś specyficzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 8 godzin temu To jest w sam raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 8 godzin temu Nie wrzucaj tych glupot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, PacjętkaBoża napisał: Nie wrzucaj tych glupot Wiem co chcesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 8 godzin temu Horry pjoter wez sie ogarnij serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach