Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie;)

Co dzisiaj na kolacje?

Polecane posty

Ja dwie butelki wody mineralnej evian na kolacje i witaminki, moze szejka proteinowego zalicze xD

I sprzatam dzisiaj swoj pokoj i klopa xD

Nie wiem, moze barszczu zjem z pierogami jesli zglodnieję.

Niedawno jadlam obiad, rosol wege z makaronem, a potem fasola troche jak po bretonsku z pajda chleba więc nie jestem glodna.

Na sniadanie zjadlam owsianke z malinami, bananem, orzechami, chia i z miodem.

mniam mniam chlebus domowy to jest pychota :)

nie kupilem dzisiaj bananow, ale zalicze sobie owsiane w sumie xD

ostatnio wpieerdalam w chuuj orzechow ja pieerdole xD i pije duzo wody :D

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Nie wiem, moze barszczu zjem z pierogami jesli zglodnieję.

Niedawno jadlam obiad, rosol wege z makaronem, a potem fasola troche jak po bretonsku z pajda chleba więc nie jestem glodna.

Na sniadanie zjadlam owsianke z malinami, bananem, orzechami, chia i z miodem.

nie wiem czy to tylko moje wrazenie ale ty chyba straszie duzo jesz i lubisz o tym pisac 😄

39 minut temu, libedowsky napisał:

nie wiem czy to tylko moje wrazenie ale ty chyba straszie duzo jesz i lubisz o tym pisac 😄

Tak, jedzenie to moj ulubiony temat.

1 godzinę temu, libedowsky napisał:

żaba? ona jedyne co robi to je i leży, a chłop ją utrzymuje. 

10 minut temu, malowany napisał:

Klopsy po warszawsku

gawarantuje ci że ten psychopata nie jest z warszawy. 

1 minutę temu, GEJJA napisał:

gawarantuje ci że ten psychopata nie jest z warszawy. 

Też tak sondzem

9 minut temu, Daniel86 napisał:

Ja dziś na kolację dojadałem rosół.

No to witam w klubie 😂

• Thanks 1

bylem u mamusi i wjeebalem wielki talerz salatki z tunczykiem/tzatzyki i awokado i dojeebana byla 😄 i rosol tez xD

przez te baseny i silownie to teraz tak wpieerdalam ze szok 😄

Edytowano przez KochamElcie;)

koorwa jeebana ja codziennie teraz sauna i silownia i wpieerdalam wszystko jak opeetany przez szatana niedlugo bede wpieerdalal 10 jajek dziennie 2 wielkie ryby 4 pizze i moze kawalek ciasta i sie najem wtedy masakra

Barszczu juz nie wcisnęlam, choc napilam sie trochę, ale bez pierogów. Zjadlam winogrona i mnie zapchaly plus 2 kromki chleba z maslem, bo dobry wyszedl, a byl fajny taki cieply. Kromki male, bo z piętki.

Nie jadam kolacji jako takich tzn jem kiedy mam ochotę... niedawno zjadłam kromkę z masłem i plasterkiem żółtego sera. 

Wczoraj sie najadlem orzechy solone i chyba duzo soli i dzisiajcjestem odwodniony i pic mi sie chce xD

Orzechy solone to chyba nie.za zdrowe? 

Edytowano przez KochamElcie;)

4 minuty temu, KochamElcie;) napisał:

Wczoraj sie najadlem orzechy solone i chyba duzo soli i dzisiajcjestem odwodniony i pic mi sie chce xD

Orzechy solone to chyba nie.za zdrowe? 

Wszystko w umiarze, orzechy sa zdrowe, ale maja duzo kalorii, a dodatkowo solone to pewnie soli za duzo sie najadles. Jesli raz sie tak obzarles to nic sie nie stanie, gdybys przez dlugi czas jadl za duzo kalorii i soli to wtedy moga sie pojawic otylosc i problemy zdroiwotne.

Edytowano przez Żaba Monìka

Kupie sobie chyba wielka pake organic peanuts w wege shopie jest za £7 to nieduzo i niesolone, ale silownia/aeroby/plywanie bez orzechow nie ujade dlugo, bo one maja duzo bialka i blonnika

24 minuty temu, KochamElcie;) napisał:

Kupie sobie chyba wielka pake organic peanuts w wege shopie jest za £7 to nieduzo i niesolone, ale silownia/aeroby/plywanie bez orzechow nie ujade dlugo, bo one maja duzo bialka i blonnika

Bez soli ponoc zdrowsze choc powiem Ci, ze rodzina mojego faceta soli jak szalona nawet nie probujac potraw i maja konskie zdrowie. A dziadek to juz w ogole odzywia sie tragicznie, ale jednak przezyl ponad 90 lat i to nawet w spoko zdrowiu nie liczac raka skory, pozostalosci z mieszkania na Malcie.

Ale oni chyba maja jakies dobre geny, nie kazdy ma to szczescie.

Edytowano przez Żaba Monìka

Zjadlbym sobie zupe fasolowa, bardzo lubie i duzo ziol do tego, ja prdl ostatnio po pol roku siedzenia w domu i nic nierobienie uderzylem na silownie i basen i jestem taki glodny i ciagle nienajedzony, ze ciagle bym jadl, wczoraj ogromny talerz zjadlem salatki z tunczykiem wieczorem a dzisiaj rano sie.obudzilem to zjadlbym slonia masakra zaraz wydam £100 na jedzenie chyba zeby sie najesc bo to jest przesada jakas xD

Jak mkeszkalem w lesie.i mialem kuchenke gazowa to sobie.gotowalem tak warzywka wlasnie + duzo ziol i nad woda w.lesie gotowanie i jedzenie, fajnie bylo 😄

• Thanks 1

Dzisiaj jadłam na sniadanie owsiankę (z tym samym co wczoraj). Potem 2 kanapki z chleba, ktory upieklam z maslem, pomidorem i cebulą. Potem 3 talerze barszczu z pierogami. Na kolację jogurt grecki z bananem, orzechami, chia i z miodem. To chyba tyle.

Ja na sniadanie chyba owsiana z bananem i do picia szejk proteinowy i jeszcze miete z rumiankiem zaparze sobie, a co pozniej to czas pokaze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się