świrmo 36 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: A międzyczasie Ty blokujesz. chyba automat wlaczyli i znowu z tym swirusem wyklikujecie tematy ? lecz te schizofrenie zamiast zaglaszac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 211 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, świrmo napisał: chyba automat wlaczyli i znowu z tym swirusem wyklikujecie tematy ? lecz te schizofrenie zamiast zaglaszac Domysl się gdzie mam te wasze tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 36 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Hebee napisał: Domysl się gdzie mam te wasze tematy. no chyba sa dla ciebie wazne skoro starasz sie ich pozbyc zacznij sie leczyc bo skonczysz jak twoj kumpel szczerbaty Edytowano 5 godzin temu przez świrmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 211 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, świrmo napisał: no chyba sa dla ciebie wazne skoro starasz sie ich pozbyc zacznij sie leczyc bo skonczysz jak twoj kumpel szczerbaty Nudne jak hu, a co dopiero czas tracić na ich usuwanie, Libedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
⠀⠀⠀⠀⠀ 3 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Hebee napisał: Nudne jak hu, a co dopiero czas tracić na ich usuwanie, Libedzie. Ale napisać na priv możesz a ja odpisze ci na wskazane przez cb inne konto ocb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach