Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
biedak 13 cm

wibrator do stymulacji podniebienia

Polecane posty

Co ty z tym goleniem. To kwestia dbania o siebie i każdy sam powinien to robić. Wstyd by mi było gdyby facet miał mnie depilować. Idź sobie do salonu i zapłać kilka stówek za golenie jaj, ale myślę że i tak by ci odmówili.

W ogóle nie lubię jak ktoś przy mnie coś robi, dlatego nauczyłam się paznokci i brwi, tylko do fryzjera muszę chodzić.

2 minuty temu, Nadija* napisał:

Co ty z tym goleniem. To kwestia dbania o siebie i każdy sam powinien to robić. Wstyd by mi było gdyby facet miał mnie depilować. Idź sobie do salonu i zapłać kilka stówek za golenie jaj, ale myślę że i tak by ci odmówili.

Mam pragnienia. Są depilacje męskie ale 300zl to jest 1,5mca zarcia Klaudiusz 

Jak by ci stanął po kontakcie z damska dłonią to by cię wyrzucili xD

Dziwna praca 

Edytowano przez Nadija*

Depilacja męska 

Edytowano przez Nadija*

7 minut temu, Nadija* napisał:

Jaja ( czyli w sumie worek) to odleżak może sobie sam ogolić, no chyba że rzeczywiście bebzon ma tak duży że nie dosięga 😄

1 minutę temu, Incydent Mencikałowy napisał:

Jaja ( czyli w sumie worek) to odleżak może sobie sam ogolić, no chyba że rzeczywiście bebzon ma tak duży że nie dosięga 😄

Samemu sobie jest słabo golic lepiej jak lachon 

• Haha 1

10 minut temu, Nadija* napisał:

W ogóle nie lubię jak ktoś przy mnie coś robi, dlatego nauczyłam się paznokci i brwi, tylko do fryzjera muszę chodzić.

Ty możesz marzyć żeby kwiaty dostać ja żeby mieć jaja golone no każdy ma wizję związku idealnego 

Infantylizm parafiliczny, zwany także autonepiofilią[1][2] – rodzaj parafilii i fetyszyzmu, w której pobudzenie erotyczne osiąga się poprzez odgrywanie ról z okresu niemowlęcego, takich jak noszenie pieluch, korzystanie ze smoczka i przebieranie się w dziecięce śpioszki[3].

Badacze nie wiążą infantylizmu parafilicznego z pedofilią[4]. Przedstawiono przegląd literatury dokonany przez polskich badaczy. Wykazano, że infantylizm parafiliczny oraz pedofilia są odmiennymi zjawiskami, które mogą cechować się odmiennym przedmiotem zainteresowania seksualnego oraz podłożem psychologicznym[5].

Osoby, poddające się tego rodzaju czynnościom, zarówno w formie łagodnej, jak i skrajnej, są nazywane w terminologii anglojęzycznej grupą AB/DL – (AB – Adult Baby – dorosłe niemowlaki, DL – Diaper Lover – miłośnicy pieluch)[6].

Łagodna odmiana tej parafilii przyjmuje formę zabawy w „dorosłego niemowlaka”, polegającą na przebieraniu się w niemowlęce stroje oraz poddawanie się niemowlęcym czynnościom pielęgnacyjnym. Bardziej drastyczne formy to poddawanie się czynnościom sado-masochistycznym w strojach niemowlęcych (bicie „za karę” i inne formy upokarzania)[7] oraz różnego rodzaju formy fetyszyzmu pieluchowego, które mogą już nie być związane z odgrywaniem roli „dorosłego niemowlaka”, lecz np. mieć charakter bardziej zbliżony do urofilii i koprofilii[8].

Infantylizm parafiliczny nie jest zjawiskiem jednorodnym. Wśród infantylistów parafilicznych występuje nadreprezentacja osób o orientacji seksualnej inna niż heteroseksualna, zaznacza się przewaga mężczyzn.

1 minutę temu, Vlad Srakula napisał:

Infantylizm parafiliczny nie jest zjawiskiem jednorodnym. Wśród infantylistów parafilicznych występuje nadreprezentacja osób o orientacji seksualnej inna niż heteroseksualna, zaznacza się przewaga mężczyzn.

Pieszczoty to pedo żeś wymyslila moja siostra wyciskala syfy szwagier albo korektowala linie brwi jak jej się nudzilo 

czyli dalej Leżak nie kupił kremu do depilacji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się