Nadija* 9 Napisano 13 godzin temu Co ty z tym goleniem. To kwestia dbania o siebie i każdy sam powinien to robić. Wstyd by mi było gdyby facet miał mnie depilować. Idź sobie do salonu i zapłać kilka stówek za golenie jaj, ale myślę że i tak by ci odmówili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 9 Napisano 13 godzin temu W ogóle nie lubię jak ktoś przy mnie coś robi, dlatego nauczyłam się paznokci i brwi, tylko do fryzjera muszę chodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 9 Napisano 13 godzin temu (edytowany) . Edytowano 13 godzin temu przez Nadija* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: Co ty z tym goleniem. To kwestia dbania o siebie i każdy sam powinien to robić. Wstyd by mi było gdyby facet miał mnie depilować. Idź sobie do salonu i zapłać kilka stówek za golenie jaj, ale myślę że i tak by ci odmówili. Mam pragnienia. Są depilacje męskie ale 300zl to jest 1,5mca zarcia Klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Nadija* napisał: W ogóle nie lubię jak ktoś przy mnie coś robi, dlatego nauczyłam się paznokci i brwi, tylko do fryzjera muszę chodzić. Twoja miłość to co innego niż obce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 9 Napisano 13 godzin temu Jak by ci stanął po kontakcie z damska dłonią to by cię wyrzucili xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Jak by ci stanął po kontakcie z damska dłonią to by cię wyrzucili xD Czemu przecież było by łatwiej jej golic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedak 13 cm 6 Napisano 13 godzin temu po co pasta do zembuw jak mozna kupic YLANG YLANG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Nadija* napisał: Wstyd by mi było gdyby facet miał mnie depilować. I I o to chodzi, przyzwyczaisz się do nowych doznań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 9 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Dziwna praca Edytowano 13 godzin temu przez Nadija* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, biedak 13 cm napisał: po co pasta do zembuw jak mozna kupic YLANG YLANG No na allegro 6szt po 10zl a w aptece 35zeta sztuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 9 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Depilacja męska Edytowano 13 godzin temu przez Nadija* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 1 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Nadija* napisał: Co ty z tym goleniem. To kwestia dbania o siebie i każdy sam powinien to robić. Wstyd by mi było gdyby facet miał mnie depilować. Idź sobie do salonu i zapłać kilka stówek za golenie jaj, ale myślę że i tak by ci odmówili. Jaja ( czyli w sumie worek) to odleżak może sobie sam ogolić, no chyba że rzeczywiście bebzon ma tak duży że nie dosięga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedak 13 cm 6 Napisano 13 godzin temu YLANG YLANG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Dziwna praca W azji co druga dzialnosc jest tego typu bo nie mają co z lachonami robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Incydent Mencikałowy napisał: Jaja ( czyli w sumie worek) to odleżak może sobie sam ogolić, no chyba że rzeczywiście bebzon ma tak duży że nie dosięga Samemu sobie jest słabo golic lepiej jak lachon 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, biedak 13 cm napisał: YLANG YLANG No żółty najlepszy rozgrzewa i wyczula Czerwony i zielony są beznadziejne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, Nadija* napisał: W ogóle nie lubię jak ktoś przy mnie coś robi, dlatego nauczyłam się paznokci i brwi, tylko do fryzjera muszę chodzić. Ty możesz marzyć żeby kwiaty dostać ja żeby mieć jaja golone no każdy ma wizję związku idealnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 12 minut temu, Nadija* napisał: . Mam tiktoka z czym mi się kojarzy twój styl pisania tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu Tylko kawę wypije bo ipad pro w salonie a jestem w kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 108 Napisano 13 godzin temu Infantylizm parafiliczny, zwany także autonepiofilią[1][2] – rodzaj parafilii i fetyszyzmu, w której pobudzenie erotyczne osiąga się poprzez odgrywanie ról z okresu niemowlęcego, takich jak noszenie pieluch, korzystanie ze smoczka i przebieranie się w dziecięce śpioszki[3]. Badacze nie wiążą infantylizmu parafilicznego z pedofilią[4]. Przedstawiono przegląd literatury dokonany przez polskich badaczy. Wykazano, że infantylizm parafiliczny oraz pedofilia są odmiennymi zjawiskami, które mogą cechować się odmiennym przedmiotem zainteresowania seksualnego oraz podłożem psychologicznym[5]. Osoby, poddające się tego rodzaju czynnościom, zarówno w formie łagodnej, jak i skrajnej, są nazywane w terminologii anglojęzycznej grupą AB/DL – (AB – Adult Baby – dorosłe niemowlaki, DL – Diaper Lover – miłośnicy pieluch)[6]. Łagodna odmiana tej parafilii przyjmuje formę zabawy w „dorosłego niemowlaka”, polegającą na przebieraniu się w niemowlęce stroje oraz poddawanie się niemowlęcym czynnościom pielęgnacyjnym. Bardziej drastyczne formy to poddawanie się czynnościom sado-masochistycznym w strojach niemowlęcych (bicie „za karę” i inne formy upokarzania)[7] oraz różnego rodzaju formy fetyszyzmu pieluchowego, które mogą już nie być związane z odgrywaniem roli „dorosłego niemowlaka”, lecz np. mieć charakter bardziej zbliżony do urofilii i koprofilii[8]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 108 Napisano 13 godzin temu Infantylizm parafiliczny nie jest zjawiskiem jednorodnym. Wśród infantylistów parafilicznych występuje nadreprezentacja osób o orientacji seksualnej inna niż heteroseksualna, zaznacza się przewaga mężczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu Z taką chudą kakekom ale sexownom zresztą zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 108 Napisano 13 godzin temu kek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 200 Napisano 13 godzin temu Uważaj żeby ci "plomby" nie wypadły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: Infantylizm parafiliczny nie jest zjawiskiem jednorodnym. Wśród infantylistów parafilicznych występuje nadreprezentacja osób o orientacji seksualnej inna niż heteroseksualna, zaznacza się przewaga mężczyzn. Pieszczoty to pedo żeś wymyslila moja siostra wyciskala syfy szwagier albo korektowala linie brwi jak jej się nudzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: kek I od kiedy niemowlakow się goli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedak 13 cm 6 Napisano 13 godzin temu YLANG YLANG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, malowany napisał: Uważaj żeby ci "plomby" nie wypadły A tobie guma nie pękła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 13 godzin temu czyli dalej Leżak nie kupił kremu do depilacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach