Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: czyli dalej Leżak nie kupił kremu do depilacji. Szkoda mi 8zl a ostra chemia mnie przerazila i jakaś szpatulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 9 Napisano 13 godzin temu Poznałam nowe osoby na czacie i mówili, że mogę wpadać jak się nudzę, ale oni tylko o grach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Misja rzeczywistości x10 napisał: Szkoda mi 8zl a ostra chemia mnie przerazila i jakaś szpatulka chemia jest wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 9 Napisano 13 godzin temu Trochę mogę pogadać bo też gram, ale aż tak się nie interesuję jak oni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: chemia jest wszędzie. Ale tam pisało żeby uważać na oczy to mam golic jaja w plywalni goglach lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Misja rzeczywistości x10 napisał: Ale tam pisało żeby uważać na oczy to mam golic jaja w plywalni goglach lol pewnie chodzi o to żeby krem do oczu się nie dostał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 9 Napisano 13 godzin temu Ciekawe czy się już pogodził z Elka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedak 13 cm 6 Napisano 13 godzin temu pusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 200 Napisano 13 godzin temu 24 minuty temu, Misja rzeczywistości x10 napisał: A tobie guma nie pękła Ja bez gumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 21 minut temu, kris888 napisał: chemia jest wszędzie. Pamiętasz jak mówiłem co kupować? Fubo się odbijalo 1-2 teraz 6$ można było zrobić x5 ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 200 Napisano 13 godzin temu 15 minut temu, Nadija* napisał: Ciekawe czy się już pogodził z Elka. Privki wczoraj były i tłumaczenie przed szczerbolkiem, a jaki tego finał nie wiem. Chyba kop w dupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, Nadija* napisał: Ciekawe czy się już pogodził z Elka. Niby tak ale ona chyba ma za uszami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 20 minut temu, kris888 napisał: pewnie chodzi o to żeby krem do oczu się nie dostał. W giełdzie jest ważne skupowanie i cierpliwość ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 19 minut temu, Nadija* napisał: Ciekawe czy się już pogodził z Elka. Tak se wyobrażam kladiusz po pisaniu https://www.tiktok.com/@lolibela_/video/7430523497039826182 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 1 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Privki wczoraj były i tłumaczenie przed szczerbolkiem, a jaki tego finał nie wiem. Chyba kop w dupę Kto kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 200 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Incydent Mencikałowy napisał: Kto kogo? Elcia wspominała, ze ma go dość, ale z nią to nigdy nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Chyba kop w dupę Wybaczylem i się poplakala nie wiem o co tu chodzi bo z jednej strony nie bronie jej innego podrywac z drugiej nabijanie się ze mnie to przegiecie i dwulicowosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 1 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Misja rzeczywistości x10 napisał: Tak se wyobrażam kladiusz po pisaniu Klaudiusz jest brunette primo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedak 13 cm 6 Napisano 13 godzin temu wymyśliłem sobie ze moja matka zdechła a tak na parwdę nadal jestem na jej utrzymaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Incydent Mencikałowy napisał: Klaudiusz jest brunette primo Ale chodzi o infantylno lolitowato kalekowatosc z nuta sexu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu A miałem kupić to fubo tylko czekałem na cenę bliżej 1 xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, malowany napisał: Privki wczoraj były i tłumaczenie przed szczerbolkiem, a jaki tego finał nie wiem. Chyba kop w dupę Ciekawe czy ona tu wróci teraz wgl bo anastazje po mewie nie dała rady tego wstydu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 30 minut temu, kris888 napisał: pewnie chodzi o to żeby krem do oczu się nie dostał. Te wszystkie akcje usa do 10$ ±- które spadły z niezlych szczytów jak 80-300 to kwestia czasu aż dygna chociaż trochę do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu I niby to się wydaje nic bo z 1,2 na 6 ale to jest x5 czyli ze 100tys robi się pół miliona depozytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 108 Napisano 13 godzin temu Ja tam myślę, że wygląda normalnie i zdrowo a nie kalekowato. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedak 13 cm 6 Napisano 13 godzin temu podobają mi sie upośledzone bo sam jestem uposledzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedak 13 cm 6 Napisano 13 godzin temu i chce stworzyc stado dauniakow ktore beda musieli utrzymywac zdrowi kosztem swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 244 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Misja rzeczywistości x10 napisał: Te wszystkie akcje usa do 10$ ±- które spadły z niezlych szczytów jak 80-300 to kwestia czasu aż dygna chociaż trochę do góry no to życzę powodzenia i dobrego zarobku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Ja tam myślę, że wygląda normalnie i zdrowo a nie kalekowato. Z pisania to właśnie takie wyobrażam sobie Klaudiusz ale to pozytywne brałbym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misja rzeczywistości x10 3 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: no to życzę powodzenia i dobrego zarobku Już za późno przegapione jak będę pracował może to dobra technika na długoterminowy zdywersyfikowany portfel oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach