lolek84 3 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Edytowano 7 godzin temu przez lolek84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 3 Napisano 6 godzin temu chodzi o to wyprowadzanie kobiet na smyczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2088 Napisano 6 godzin temu Opisów sigmy jest cała masa, wybrałam ten. https://www.medonet.pl/psyche/psychologia,osobowosc-sigma--cechy--ktore-wyrozniaja-ludzi-sigma,artykul,72429601.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 3 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, marawstala napisał: 10 minut temu, marawstala napisał: Opisów sigmy jest cała masa, wybrałam ten. no to raczej Oni nie są Sigmami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2088 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, lolek84 napisał: no to raczej Oni nie są Sigmami... Nie są : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 111 Napisano 6 godzin temu Nie wiem co to sigma, ale typ wyglada jak przerosniety gimbus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Vlad Srakula napisał: Nie wiem co to sigma, ale typ wyglada jak przerosniety gimbus to Stitches - Amerykański GANGSTA Raper, kiedyś nawet z Popkiem nagrali kawałek, zresztą Popek z The Gam'em też nagrywał... Edytowano 5 godzin temu przez lolek84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 68 Napisano 4 godziny temu Te laski wystąpiły w tym teledysku za kasę albo darmowe dragi, a nie dlatego, że ten raper jeden z drugim to jakiś alfa, sigma, czy omega Przystojniaki to oni nie są, i jeszcze te twarze i fryzury jakby im bomba prosto w twarz wybuchła Kafeteriusze, wyglądacie może podobnie do nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Te laski wystąpiły w tym teledysku za kasę albo darmowe dragi, a nie dlatego, że ten raper jeden z drugim to jakiś alfa, sigma, czy omega Przystojniaki to oni nie są, i jeszcze te twarze i fryzury jakby im bomba prosto w twarz wybuchła Kafeteriusze, wyglądacie może podobnie do nich? ja to raczej zaliczam się do OMEGI ~ taka smutna prawda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Te laski wystąpiły w tym teledysku za kasę albo darmowe dragi, a nie dlatego, że ten raper jeden z drugim to jakiś alfa, sigma, czy omega Przystojniaki to oni nie są, i jeszcze te twarze i fryzury jakby im bomba prosto w twarz wybuchła Kafeteriusze, wyglądacie może podobnie do nich? ja to raczej zaliczam się do OMEGI ~ taka smutna prawda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 68 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, lolek84 napisał: ja to raczej zaliczam się do OMEGI ~ taka smutna prawda... Właśnie sprawdziłam definicję samca omegi, czyli na samym końcu hierarchii w stadzie. To oni są jednak omega Więc nie jesteś sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, lolek84 napisał: Edytowano Ludzie oglądają takie göwno i potem mózgi im się lasują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach