Nadija* 24 Napisano 4 godziny temu Dziewczyny nie chcą tutaj pisać o modzie i wrzucać fotek w różnych stylowkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 166 Napisano 4 godziny temu A co kręcą cię laski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 337 Napisano 4 godziny temu chcesz miec skad krasc foty zeby na forach wyrywac inceli jak widmok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 24 Napisano 4 godziny temu Nie chcę kraść, dałabym swoje przecież już dużo ich było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 23 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Nadija* napisał: Dziewczyny nie chcą tutaj pisać o modzie i wrzucać fotek w różnych stylowkach. Bo tu biedaczki siedzą w ciuchach z gimnazjum jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 23 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Nadija* napisał: Nie chcę kraść, dałabym swoje przecież już dużo ich było. Same fejki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Same fejki. No to zrób takie jak ja z kartkami, chwaliłeś się że jesteś po informatyce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 221 Napisano 4 godziny temu Bo tutaj się nudesy wysyla, a nie jakieś stylowki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 24 Napisano 4 godziny temu Nie umiesz zrobić nawet fotki na teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Bo tutaj się nudesy wysyla, a nie jakieś stylowki A dużo ich masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 24 Napisano 4 godziny temu Ciekawe ile w tym prawdy, że na privach latają nudesy. Ja mogę być jedyną która nie wysyła, to nawet lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 221 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: A dużo ich masz? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 221 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: Ciekawe ile w tym prawdy, że na privach latają nudesy. Ja mogę być jedyną która nie wysyła, to nawet lepiej. Ktoś w ogóle chciał od ciebie? Dla mnie jakaś taka nijaka jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 3 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Nadija* napisał: Dziewczyny nie chcą tutaj pisać o modzie i wrzucać fotek w różnych stylowkach. A czemu nie wrzucisz swoich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Ktoś w ogóle chciał od ciebie? Dla mnie jakaś taka nijaka jesteś A ty jesteś tu tylko po to by kręcić aferki i wciągać do tego chore elki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 3 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Nadija* napisał: dużo ich było. Ke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Incydent Mencikałowy napisał: A czemu nie wrzucisz swoich? Bo inni też nie wrzucają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 337 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Nadija* napisał: Nie chcę kraść, dałabym swoje przecież już dużo ich było. z tego co pamietam to te twoje to byla jakas wytatuowana patusiara ktora ci chlopa odbila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 221 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: A ty jesteś tu tylko po to by kręcić aferki i wciągać do tego chore elki. Aferki? Ile tych aferek nakręciłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 920 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: A ty jesteś tu tylko po to by kręcić aferki i wciągać do tego chore elki. Żebym nie musiała pokazywac palcem kto tu jest chory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Żebym nie musiała pokazywac palcem kto tu jest chory. Ty jesteś chora bo gadasz z leżakiem o pen.isie swojego faceta i co z nim robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 337 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Nadija* napisał: Ciekawe ile w tym prawdy, tyle ile w tym ze lezak to milioner moze jakies chore lanie sa pewnie cpunki jak jedna gwiazda ktora tu wstawiala foty ale to raczej pojedyncze przypadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 3 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: Bo inni też nie wrzucają. Wrzucają nawet na golasa ty byś mogła w ubraniu chociaż ale swoje a nie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 221 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Żebym nie musiała pokazywac palcem kto tu jest chory. Do mnie pijesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 337 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Nadija* napisał: Bo inni też nie wrzucają. bicu wrzucil cycki mozesz sie z nim wymienic fotami topless i oboje bedziecie szczesliwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 920 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Do mnie pijesz Do autorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2088 Napisano 4 godziny temu Ostatnio siostra śmiała się z mojego stylu, że chodzę z znoszonej jesiennej kurtce... mnie tam się ona podoba : ) ale znioslam dzisiaj kurtkę zimową ze strychu i kozaki bo zima na pełnej... Jakieś fragmenty to jeszcze, ale stylowki to nie na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 337 Napisano 4 godziny temu kazdy wklei kurtke zimowa a pozniej bedzie przez rok sluchal wyzwisk ze brzydka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 337 Napisano 4 godziny temu chociaz ja mam bardzo ladna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 3 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, malowany napisał: Ktoś w ogóle chciał od ciebie? Dla mnie jakaś taka nijaka jesteś Az mi się przypomniało jak Elka się chwaliła że miała 2× cesarskie cięcie ( czyli w domyśle wiadomo o co chodzi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach