ohiolove 0 Napisano wczoraj o 07:25 Ładowarkę do telefonu z funkcją turboładowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ohiolove 0 Napisano 12 godzin temu 8 godzin temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ napisał: Oryginał producenta tu nie ma żartów chyba że pogozelcem chcesz zostać na tym nie ma oszczędności A właśnie słyszałam, że nie musi być od tego samego producenta, co telefon, bo oni i tak nie produkują ich sami tylko zlecają wykonanie zewnętrznym firmom. Estetyka ładowarki dla mnie nie jest ważna, ale fakt powinna być z dobrej i sprawdzonej firmy dlatego pytałam, bo nie znam się zbyt dobrze na tym rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 8 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, ohiolove napisał: A właśnie słyszałam, że nie musi być od tego samego producenta, co telefon, bo oni i tak nie produkują ich sami tylko zlecają wykonanie zewnętrznym firmom. Estetyka ładowarki dla mnie nie jest ważna, ale fakt powinna być z dobrej i sprawdzonej firmy dlatego pytałam, bo nie znam się zbyt dobrze na tym rynku. kup sobie firmową ładowarkę (Twojego producenta telefonu) i po problemie... Edytowano 8 godzin temu przez cwaniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach