𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 115 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie znam się, dla mnie schudnąć to nie problem. Prawda taka że najbardziej chudnie się przy stresie i nic wtedy nie trzeba żadnych ćwiczeń. Stres też , ale Ty w piłkę grasz to wiesz jaką wydolność trzeba mieć żeby biegać półtorej godziny z krótką przerwą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie znam się, dla mnie schudnąć to nie problem. Prawda taka że najbardziej chudnie się przy stresie i nic wtedy nie trzeba żadnych ćwiczeń. Czasami na odwrót, zajada się przy stresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Gretta_ napisał: Z tym ze posiłek to nawet jabłko np, czy wypicie kawy.A podstawowe to śniadanie , drugie śniadanie małe danie obiadowe czy dwa, Podwieczorek, kolacja. Ja przykładowo nie mogłam zmęczyć 4 posiłkow. I chude tylko chude jedzenie Warzywa gotowane każdego dnia plus mięso ryba czy jajko. I po co jak później i tak trzeba wrócić do diety 50zł tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 6 godzin temu Te wszystkie szczawiany mirabelki mięso chude brak chleba to drogo wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, cwaniak napisał: z tym jedzeniem tylu posiłków to chyba jakaś propaganda... żeby schudnąć to wg mnie trzeba praktycznie nic nie jeść i pić dużo wody mineralnej niegazowanej... ~ tak mi się wydaje przynajmniej Żadne głodówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 258 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Gretta_ napisał: Czasami na odwrót, zajada się przy stresie. Możliwe ale ja nic nie jem wtedy to chudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 258 Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Stres też , ale Ty w piłkę grasz to wiesz jaką wydolność trzeba mieć żeby biegać półtorej godziny z krótką przerwą. Jutro będę grać mecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Megi_ona napisał: Jutro będę grać mecza sama czy z kimś ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu Ok doszedłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 258 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, cwaniak napisał: sama czy z kimś ?? A jak można grać samemu mecza w piłkę nożną z kolegami gramy Edytowano 5 godzin temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 258 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Ok doszedłem Gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu No także zdrzemnac się spróbuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 258 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: No co? temat o schudnięciu to może gdzieś szedłeś i szedłeś aż doszłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: No co? temat o schudnięciu to może gdzieś szedłeś i szedłeś aż doszłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Megi_ona napisał: No co? temat o schudnięciu to może gdzieś szedłeś i szedłeś aż doszłeś Do wyrzutu nasienia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1418 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Ja 12kg najszybciej schudłem w stresie w 2dni Nie da sie tyle schudnac w 2 dni, to jest fizycznie niemozliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Nie da sie tyle schudnac w 2 dni, to jest fizycznie niemozliwe. A jednak stało się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 118 Napisano 5 godzin temu (edytowany) myslalam przez chwile ze to Narcyzjusz a to jednak lezak, myla sie te trolle xd Edytowano 5 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Vlad Srakula napisał: myslalam przez chwile ze to Narcyzjusz a to jednak lezak, myla sie te trolle xd Czym byś umyla nową scierke w którą kolega się spuscil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu Mogłem se darowac sięgnąć po chusteczki ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1418 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: A jednak stało się A potem poleciales w kosmos na jednorożcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A potem poleciales w kosmos na jednorożcu. No cóż mega stres matka się nazarla nasennych ja myślałem że udar karetka z buta kilka razy do szpitala u ciotki wypilem 1,5l wody na raz i zero siku aż się zdziwila No i dzień 0 114kg dzień trzeci 102 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A potem poleciales w kosmos na jednorożcu. Pamiętam jak ten stres palil fat myślałem że mam raka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 4 godziny temu Oczywiście dwa dni bez snu minimum jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 4 godziny temu Tam szprotek trochę zjadlem i u ciotki kanapki z pomidory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Żaba Monìka napisał: A potem poleciales w kosmos na jednorożcu. Ona wiedziała gdyby wtedy zeszla to bym z anastazją był i nie stracił na giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Vlad Srakula napisał: myslalam przez chwile ze to Narcyzjusz a to jednak lezak, myla sie te trolle xd Mogę ci coś kupić droższego np gofra huh byś se zjadła ja mam 99kg nie potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 4 godziny temu Ale dobry ten sernik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Żaba Monìka napisał: A potem poleciales w kosmos na jednorożcu. Ciotka też mówiła że niemożliwe jest ale ja miałem 114 przed szpitalu matki i 100 cos zaledwie po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach