cwaniak 11 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Najlepsza jest głodówka ale to trzeba mieć bardzo silna wolę najlepiej hoby które tak cię pochłania że zapominasz jeść albo depreche przez którą niewiele chce się przelknac i leci waga w dół mam kafeterię XDD ~ NAJLEPSZE HOBBY NA ŚWIECIE ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 12 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Najlepsza jest głodówka ale to trzeba mieć bardzo silna wolę najlepiej hoby które tak cię pochłania że zapominasz jeść albo depreche przez którą niewiele chce się przelknac i leci waga w dół Głodówka to dla lenia dobra s tu trzeba się ruszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Vlad Srakula napisał: Teraz odzyskał kilogramy nawet z nadwyżka. To trzeba mieć talent, ciekawe w jakim tempie on przytył te 16 kilo Bez nadwyżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 258 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, cwaniak napisał: kupię sobie hantle i będę napier/dalał Nie no ty najpierw biegaj, a jak nie dajesz rady to spacer i mało jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 7 godzin temu Nie wiem rok może 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, cwaniak napisał: POMOŻECIE ?? Naprawdę chcesz? To obczytaj dietę cukrzycowo cholesterolową wątrobową. Schudniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nie no ty najpierw biegaj, a jak nie dajesz rady to spacer i mało jeść. na spacery już chodzę z ojcem od ponad miesiąca, a od biegania to co najwyżej zniszczę sobie stawy... ~ ale dziękuję Wam za wszystkie rady ~ jesteście WSPANIALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!(...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Vlad Srakula napisał: Najlepsza jest głodówka ale to trzeba mieć bardzo silna wolę najlepiej hoby które tak cię pochłania że zapominasz jeść albo depreche przez którą niewiele chce się przelknac i leci waga w dół No ja wtedy w 2mce -17kg głodówkom huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie no ty najpierw biegaj, a jak nie dajesz rady to spacer i mało jeść. Tak małe posiłki 4 razy dziennie chociaż. Mówią o 5 lub siedmiu posiłkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 258 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, cwaniak napisał: na spacery już chodzę z ojcem od ponad miesiąca, a od biegania to co najwyżej zniszczę sobie stawy... ~ ale dziękuję Wam za wszystkie rady ~ jesteście WSPANIALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!(...) A może kupić taki do biegania przyrzad? Taką bieżnie bo kuzyn monmrntalnie schudł po tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 7 godzin temu Ale już nie chudne w dopie mam klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 258 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Gretta_ napisał: Tak małe posiłki 4 razy dziennie chociaż. Mówią o 5 lub siedmiu posiłkach. Tak małe porcję i powoli jeść i oczywiście ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 118 Napisano 7 godzin temu Stepper jest fajny dość i angażuje całe ciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Gretta_ napisał: Tak małe posiłki 4 razy dziennie chociaż. Mówią o 5 lub siedmiu posiłkach. z tym jedzeniem tylu posiłków to chyba jakaś propaganda... żeby schudnąć to wg mnie trzeba praktycznie nic nie jeść i pić dużo wody mineralnej niegazowanej... ~ tak mi się wydaje przynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Tak małe porcję i powoli jeść i oczywiście ruch. Ruch zbędny wystarczy mniej jeść niż zapotrzebowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 115 Napisano 7 godzin temu Już po jednym dniu głodówki jak on zapali papierosa to dojdzie do omdlenia. Jednak jest takie przekonanie że na redukcję masy najlepsza głodówka, ale to jest niebezpieczne dla zdrowia. Stopniowo obcinać kalorie na początek żeby organizm szoku nie dostał i zadbać o zestaw witamin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: Stepper jest fajny dość i angażuje całe ciało Penetracji pochwy też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 7 godzin temu Tyje się od hamburgery i chleba no i ja lubię nazrec się do snu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 7 godzin temu Trzymamie niskiej wagi jest drogie mnie nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 115 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: A może kupić taki do biegania przyrzad? Taką bieżnie bo kuzyn monmrntalnie schudł po tym. Stawy siądą od tej masy w tym przypadku, bo to jest waga tylko do powolnych spacerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 115 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, cwaniak napisał: z tym jedzeniem tylu posiłków to chyba jakaś propaganda... żeby schudnąć to wg mnie trzeba praktycznie nic nie jeść i pić dużo wody mineralnej niegazowanej... ~ tak mi się wydaje przynajmniej Można pięć posiłków nawet , ale każdy wielkości pięści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 118 Napisano 7 godzin temu Straszne jest czuć się flakiem takim w słabej kondycji mało sterownym aż wróciłam do jogi tych mostków i se na głowie stanąć czasem albo coś trochę się rozciągnąć i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 118 Napisano 7 godzin temu Skakanka jest fajna ale chyba to babskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 7 godzin temu Mi tam dobrze jest na 99kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 258 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Stawy siądą od tej masy w tym przypadku, bo to jest waga tylko do powolnych spacerów. Nie znam się, dla mnie schudnąć to nie problem. Prawda taka że najbardziej chudnie się przy stresie i nic wtedy nie trzeba żadnych ćwiczeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: to babskie Tak https://cdn77-pic.xvideos-cdn.com/videos/thumbs169poster/e4/82/73/e48273e367079f0cc9e1ce34215ad299/e48273e367079f0cc9e1ce34215ad299.4.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie znam się, dla mnie schudnąć to nie problem. Prawda taka że najbardziej chudnie się przy stresie i nic wtedy nie trzeba żadnych ćwiczeń. Ja 12kg najszybciej schudłem w stresie w 2dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 6 godzin temu To matka wykrecila próbę samojebczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 4 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, cwaniak napisał: z tym jedzeniem tylu posiłków to chyba jakaś propaganda... żeby schudnąć to wg mnie trzeba praktycznie nic nie jeść i pić dużo wody mineralnej niegazowanej... ~ tak mi się wydaje przynajmniej Z tym ze posiłek to nawet jabłko np, czy wypicie kawy.A podstawowe to śniadanie , drugie śniadanie małe danie obiadowe czy dwa, Podwieczorek, kolacja. Ja przykładowo nie mogłam zmęczyć 4 posiłkow. I chude tylko chude jedzenie Warzywa gotowane każdego dnia plus mięso ryba czy jajko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 118 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Ja 12kg najszybciej schudłem w stresie w 2dni https://youtu.be/EESOlwsVfTo?si=wawjyo16H341zLHS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach