Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
cwaniak

CHCIAŁBYM SCHUDNĄĆ... POMOŻECIE MI ??

Polecane posty

2 minuty temu, Vlad Srakula napisał:

Najlepsza jest głodówka ale to trzeba mieć bardzo silna wolę najlepiej hoby które tak cię pochłania że zapominasz jeść albo depreche przez którą niewiele chce się przelknac i leci waga w dół 

mam kafeterię XDD ~ NAJLEPSZE HOBBY NA ŚWIECIE ! :classic_biggrin:

2 minuty temu, Vlad Srakula napisał:

Najlepsza jest głodówka ale to trzeba mieć bardzo silna wolę najlepiej hoby które tak cię pochłania że zapominasz jeść albo depreche przez którą niewiele chce się przelknac i leci waga w dół 

Głodówka to dla lenia dobra s tu trzeba się ruszać 

7 minut temu, cwaniak napisał:

kupię sobie hantle i będę napier/dalał :classic_cool:

Nie no ty najpierw biegaj, a jak nie dajesz rady to spacer i mało jeść.

1 godzinę temu, cwaniak napisał:

POMOŻECIE ?? 

Naprawdę chcesz? To obczytaj dietę cukrzycowo cholesterolową wątrobową. Schudniesz.

Przed chwilą, Megi_ona napisał:

na spacery już chodzę z ojcem od ponad miesiąca, a od biegania to co najwyżej zniszczę sobie stawy... ~ ale dziękuję Wam za wszystkie rady ~ jesteście WSPANIALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!(...)

5 minut temu, Vlad Srakula napisał:

No ja wtedy w 2mce -17kg głodówkom huh 

1 minutę temu, Megi_ona napisał:

Tak małe posiłki 4 razy dziennie chociaż. Mówią o 5 lub siedmiu posiłkach. 

1 minutę temu, cwaniak napisał:

na spacery już chodzę z ojcem od ponad miesiąca, a od biegania to co najwyżej zniszczę sobie stawy... ~ ale dziękuję Wam za wszystkie rady ~ jesteście WSPANIALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!(...)

A może kupić taki do biegania przyrzad? Taką bieżnie bo kuzyn monmrntalnie schudł po tym.

1 minutę temu, Gretta_ napisał:

Tak małe porcję i powoli jeść i oczywiście ruch.

Przed chwilą, Gretta_ napisał:

z tym jedzeniem tylu posiłków to chyba jakaś propaganda... żeby schudnąć to wg mnie trzeba praktycznie nic nie jeść i pić dużo wody mineralnej niegazowanej... ~ tak mi się wydaje przynajmniej

Już po jednym dniu głodówki jak on zapali papierosa to dojdzie do omdlenia. Jednak jest takie przekonanie że na redukcję masy najlepsza głodówka, ale to jest niebezpieczne dla zdrowia. 

Stopniowo obcinać kalorie na początek żeby organizm szoku nie dostał i zadbać o zestaw witamin. 

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

A może kupić taki do biegania przyrzad? Taką bieżnie bo kuzyn monmrntalnie schudł po tym.

Stawy siądą od tej masy w tym przypadku, bo to jest waga tylko do powolnych spacerów. 

4 minuty temu, cwaniak napisał:

z tym jedzeniem tylu posiłków to chyba jakaś propaganda... żeby schudnąć to wg mnie trzeba praktycznie nic nie jeść i pić dużo wody mineralnej niegazowanej... ~ tak mi się wydaje przynajmniej

Można pięć posiłków nawet , ale każdy wielkości pięści.

Straszne jest czuć się flakiem takim w słabej kondycji mało sterownym aż wróciłam do jogi tych mostków i se na głowie stanąć czasem albo coś trochę się rozciągnąć i jest ok 

3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Stawy siądą od tej masy w tym przypadku, bo to jest waga tylko do powolnych spacerów. 

Nie znam się, dla mnie schudnąć to nie problem. Prawda taka że najbardziej chudnie się przy stresie i nic wtedy nie trzeba żadnych ćwiczeń.

6 minut temu, cwaniak napisał:

Z tym ze posiłek to nawet jabłko np, czy wypicie kawy.A podstawowe to śniadanie , drugie śniadanie małe danie obiadowe czy dwa, Podwieczorek, kolacja. Ja przykładowo nie mogłam zmęczyć 4 posiłkow. I chude tylko chude jedzenie Warzywa gotowane każdego dnia plus mięso ryba czy jajko.    

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się