Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
13,2 cm realności

Słuchajcie jest na forum taka samica co bardzo na mnie leci pytanie jak to rozegrać?

Polecane posty

Ona ma dwójkę dzieci z poprzednich związki i szaleje za mną i chciałaby mnie mieć tu i teraz ale ja potrzebuje czasu by się otworzyć dopiero po roku pisania jestem gotowy na dalsze kroki jak poznanie swoich imion itp Jak to rozegrać na spokojnie dawajcie rady.

3 godziny temu, 13,2 cm realności napisał:

Ona ma dwójkę dzieci z poprzednich związki i szaleje za mną i chciałaby mnie mieć tu i teraz ale ja potrzebuje czasu by się otworzyć dopiero po roku pisania jestem gotowy na dalsze kroki jak poznanie swoich imion itp Jak to rozegrać na spokojnie dawajcie rady.

Moja romans huh co to ma znaczyc huh 5 lat znajomosci milosci i dawala mi znak, ze ja samiec alfa jestem i ja jej dawalem znac ze bede jej nowy maz. A teraz takie cos huh samce beta chca mnie zniszczyc golodupce kurduple  czy ona zartuje huh ja juz nie potrzebuje lachon, ale potrzebuje setup za 80k i niech robia co chca, schudne troche i jak za czasy kulturystyka i cwiczenia z dark stronek na gimnastyka i robienie sobie samemu loda, bede samowystarczalny minimalist król milioner vip huh  aaaaaaaaa kotek ten pijak juz go nie ma huh, jakis 10cm 160cm pijak umalowany vs ja 189cm fioot 19cm(nie13) mlody milonerczi nie dam sie huh wszystkie bombelki  i elki beda moje huh zepsute bedzie nam robic kawa przykuty do moja komoda z ikea i sie patrzyl jak zlewamy w puse razem

3 minuty temu, ⠀⠀⠀⠀⠀ napisał:

Moja romans huh co to ma znaczyc huh 5 lat znajomosci milosci i dawala mi znak, ze ja samiec alfa jestem i ja jej dawalem znac ze bede jej nowy maz. A teraz takie cos huh samce beta chca mnie zniszczyc golodupce kurduple  czy ona zartuje huh ja juz nie potrzebuje lachon, ale potrzebuje setup za 80k i niech robia co chca, schudne troche i jak za czasy kulturystyka i cwiczenia z dark stronek na gimnastyka i robienie sobie samemu loda, bede samowystarczalny minimalist król milioner vip huh  aaaaaaaaa kotek ten pijak juz go nie ma huh, jakis 10cm 160cm pijak umalowany vs ja 189cm fioot 19cm(nie13) mlody milonerczi nie dam sie huh wszystkie bombelki  i elki beda moje huh zepsute bedzie nam robic kawa przykuty do moja komoda z ikea i sie patrzyl jak zlewamy w puse razem

przemek  pomyliles nicki

Przed chwilą, ⠀⠀⠀⠀⠀ napisał:

On w tej chwili stoi za dino z worami

czyli to ty narcyz bo zepsuty by sie nie bawil w blokwoanie skrzynek

1 minutę temu, ⠀⠀⠀⠀⠀ napisał:

On w tej chwili stoi za dino z worami

Nie blokuj mi już zablokowanej przez siebie skrzynki. 

2 minuty temu, ⠀⠀⠀⠀⠀ napisał:

I tak z nikim nie piszę. Mam zamknąć skrzynkę zupełnie?

Przed chwilą, ⠀⠀⠀⠀⠀ napisał:

Irasa spytaj

Później odblokuje bo teraz nie mam czasu  ostatni raz a potem jak będzie blok to zamknę na stałe.

6 minut temu, świrmo napisał:

czyli jednak przemek a nie narcyz

Stawiam na kogoś innego

32 minuty temu, malowany napisał:

Stawiam na kogoś innego

mikel angelo czy jak bylo temu brzydalowi ?

to przemek albo ten w ząbek czesany ktory mial ryj w awatarze i gadal noca z iskra dawno temu.

jednak przemek on na gwiazdach nawet pisze z nudów i udaje innych ludzi

Edytowano przez świrmo

2 minuty temu, świrmo napisał:

to przemek albo ten w ząbek czesany ktory mial ryj w awatarze i gadal noca z iskra dawno temu.

jednak przemek on na gwiazdach nawet pisze z nudów i udaje innych ludzi

Jest mój typ tutaj, jak to ten sam gościu

17 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Kurdupel.

Tzn Narcyzjusz?

5 godzin temu, 13,2 cm realności napisał:

odpuść nie warto się w to pakować.

• Haha 1

1 godzinę temu, Hebee napisał:

I tak z nikim nie piszę. Mam zamknąć skrzynkę zupełnie?

Ja zamknąłem jak mi ktoś bloknął skrzynkę. Jakoś udało mi się odblokować ale więcej privów nie będzie.

1 godzinę temu, Hebee napisał:

Nie blokuj mi już zablokowanej przez siebie skrzynki. 

Miej drugie konto tylko do PW i sprawa załatwiona.

Niech sobie blokują to co widzą. Najlepiej jest to co jest niewidoczne dla innych.

11 godzin temu, Kuui napisał:

Miej drugie konto tylko do PW i sprawa załatwiona.

Niech sobie blokują to co widzą. Najlepiej jest to co jest niewidoczne dla innych.

Tak trzeba bez dwóch zdań. A bo z rana jakiś Lolo się tu popisywał i wszystko się zablokowało panie Piotrku. Co robisz? Właśnie wróciłam i robię obiad. Co być oszamał? Golonkę z chrzanem czy udko z kurczaka?

ja dzisiaj kurczaka zjadłem. z ryżem 🙂 dobre jedzenie.

34 minuty temu, Seven napisał:

Tak trzeba bez dwóch zdań. A bo z rana jakiś Lolo się tu popisywał i wszystko się zablokowało panie Piotrku. Co robisz? Właśnie wróciłam i robię obiad. Co być oszamał? Golonkę z chrzanem czy udko z kurczaka?

O głodny jestem na golonkę. Dopiero co skończyłem zakładać kinkiet. Kominiarz odwiedził.

Edytowano przez Kuui

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się