Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
sraczuszka

Była taka piosenka "ona jest pedałem", natomiast ja jestem najwyraźniej lesbijką w ciele faceta

Polecane posty

Kobieta pedau jest opętany przez animusa

Edytowano przez Vlad Srakula

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

A nie przyszlo Ci do glowy, ze mezczyzni moga byc rozni?

różnorodność, może obecnie jest niby modna, w niektórych kręgach, chociaż chyba już się kończy po przyjściu Trumpa, ale przez większość ludzi różnorodność zdecydowanie NIE JEST TOLEROWANA

1 minutę temu, sraczuszka napisał:

różnorodność, może obecnie jest niby modna, w niektórych kręgach, chociaż chyba już się kończy po przyjściu Trumpa, ale przez większość ludzi różnorodność zdecydowanie NIE JEST TOLEROWANA

Co za roznica, ludzie sa rozni i tak po prostu jest niezaleznie od tego czy sie to komus podoba czy nie.

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Co za roznica, ludzie sa rozni i tak po prostu jest niezaleznie od tego czy sie to komus podoba czy nie.

to co mówisz to piękne słowa, ale

odmieńcy byli, są i będą TĘPIENI

a w najlepszym razie spotyka ich ostracyzm

Edytowano przez sraczuszka

Przed chwilą, sraczuszka napisał:

No niestety czasem tak jest, ale najgorzej tepic samego siebie.

Ja tez nie wpisuje sie w stereotypowy obraz kobiety, co nie zmienia faktu, ze jestem kobieta. Tylko ze ja mam to gdzies jesli komus sie to nie podoba, a nawet lubie wtedy ich jeszcze bardziej szokowac.

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

No niestety czasem tak jest, ale najgorzej tepic samego siebie.

Ja tez nie wpisuje sie w stereotypowy obraz kobiety, co nie zmienia faktu, ze jestem kobieta. Tylko ze ja mam to gdzies jesli komus sie to nie podoba, a nawet lubie wtedy ich jeszcze bardziej szokowac.

W zasadzie wszystko da się olac

tylko jedną rzecz trudno przeskoczyc:

to, że 99,9999999999999999% kobietom podobają się męscy faceci, a nie takie nie wiadomo co jak ja

A facetom agresywne babochlopy opętane przez wewnętrznego chłopa też się nie podobają 

3 minuty temu, sraczuszka napisał:

W zasadzie wszystko da się olac

tylko jedną rzecz trudno przeskoczyc:

to, że 99,9999999999999999% kobietom podobają się męscy faceci, a nie takie nie wiadomo co jak ja

Najgorsze jest to, ze sam sie sobie nie podobasz. 

Przed chwilą, Vlad Srakula napisał:

A facetom agresywne babochlopy opętane przez wewnętrznego chłopa też się nie podobają 

to prawda, dlatego ja nie mam pretensji i rozumiem kobiety, że nie chcą takiego zniewieściałego produktu facetopodobnego

Ale przecież nie musisz informować otoczenie , że czujesz się kobietą. 😁Wątpię też aby ktoś ci dawał odczuć że jesteś zniewieściały jak poruszasz się poza domem , bo policja monitoring jakby dba o twoje bezpieczeństwo za śmieszne pieniądze zresztą. 😁

Niestety żyjemy nadal jeszcze w Polsce pozbawionej tolerancji dla innych ludzi. Dzieci w szkole dalej jeszcze wyśmiewają inne dziecko, które zamiast matki i ojca ma dwóch ojców. Dzieje się tak dlatego, że dorośli ludzie, rodzice (przeważnie ojcowie, ale i matki również) bez szacunku wypowiadają się o związkach homo, naśmiewają się z nich w domu, i świadomie (bądź nawet nieświadomie poprzez głupie lub śmieszne komentarze) indoktrynują własne dzieci, które później takich odmieńców wytykają palcami. A niektóre dzieci są brutalne. Czasem jest to przyczyną nawet samobójstw, gdy takie dziecko dwóch gejów za dużo sobie weźmie do głowy w tak młodym wieku. To w dalszym ciągu jeden z przykładów naszej polskiej rzeczywistości. 

Najgorsze jest to, ze sam sie sobie nie podobasz. 

tu muszę Ci przyznać rację, bo widywałem i widuję od zawsze bardzo różnych dziwnych ludzi, którzy mieli bardzo różne deficyty, ale byli zadowoleni z siebie i to NAPRAWDĘ DZIAŁAŁO CUDA

1 minutę temu, sraczuszka napisał:

tu muszę Ci przyznać rację, bo widywałem i widuję od zawsze bardzo różnych dziwnych ludzi, którzy mieli bardzo różne deficyty, ale byli zadowoleni z siebie i to NAPRAWDĘ DZIAŁAŁO CUDA

No na przykład ludzie na wózkach grający w piłkę ręczną zdarza się i nie wyglądają na załamanych , a ty szukasz dziury w całym. 😁

2 minuty temu, sraczuszka napisał:

Z dziwnosci mozna zrobic swoj atut. W ogole najwazniejsze zeby sie dobrze czuc ze samym sobą.

1 minutę temu, Vlad Srakula napisał:

Odmienność jest ok, byle nie przesadzona i "hiper" jak w tych teledyskach xD

Odmienność pod warunkiem , że ktoś taki jest kumaty i daje sobie radę w życiu. 

1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

No na przykład ludzie na wózkach grający w piłkę ręczną zdarza się i nie wyglądają na załamanych , a ty szukasz dziury w całym. 😁

No dokładnie. Albo jak na tych wózkach wjeżdżają na jakiś Mount Everest 😅

Z dziwnosci mozna zrobic swoj atut. W ogole najwazniejsze zeby sie dobrze czuc ze samym sobą.

Ktoś kumaty musiałby za niego myśleć jak zrobić z tego atut, bo samodzielnie on tego nie wykona nawet gdyby wykuł na blachę co ma zrobić. 😁

Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Ktoś kumaty musiałby za niego myśleć jak zrobić z tego atut, bo samodzielnie on tego nie wykona nawet gdyby wykuł na blachę co ma zrobić. 😁

Nie wiem czy mi brakuje pomysłów, czy bardziej odwagi i wiary w sukces, a najbardziej to chyba energii obecnie, jadę nawet nie na oparach, ale na resztkach oparów

Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał:

No dokładnie. Albo jak na tych wózkach wjeżdżają na jakiś Mount Everest 😅

Problem zawsze jest w głowie , bo jak głowa zepsuta , to nic nie da nawet sprawność fizyczna. 

3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Odmienność pod warunkiem , że ktoś taki jest kumaty i daje sobie radę w życiu. 

Bycie w czymś skrajnym się opłaca i myślę, że zasługują patrząc na to, jakie są nieraz tego koszty xd

Nie wiem czy mi brakuje pomysłów, czy bardziej odwagi i wiary w sukces, a najbardziej to chyba energii obecnie, jadę nawet nie na oparach, ale na resztkach oparów

A co wiesz i chociaż jaki dzisiaj dzień jest wiesz ?😁

Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

A co wiesz i chociaż jaki dzisiaj dzień jest wiesz ?😁

15 stycznia 1995 roku 🙂

2 minuty temu, Vlad Srakula napisał:

Bycie w czymś skrajnym się opłaca i myślę, że zasługują patrząc na to, jakie są nieraz tego koszty xd

Sukces osobowości nietuzinkowej zawsze musi być oparty o pewność siebie, zadbanie  i pogodę ducha która zawsze zjednuje otoczenie , bo homo sapiens instynktownie będzie podążał za kimś silnym. W parze z powyższymi atrybutami zwykle idzie charyzma jako kropka nad "i" i ludzie to kupią. 

Oglądałam sobie niedawno biografie Warhola na netflixie, fajnie opowiedziane jak z bycia dziwnym zrobił swoje atut...

Edytowano przez Vlad Srakula

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować