KochamElciee;) 3 Napisano 8 godzin temu (edytowany) ja mam depresje odkad pamietam, nawet jak w podstawowce bylem to chcialem sie zabiic, w 4 klasie podstawowki wagarowalem raz chyba codziennie poltora tygi bo wolalem siedziec w domu i grac w gry na kompie, ale mialem potem przeejeebane zawsze jak nie musialem isc do szkoly i rano wczesnie wstawac tylko porobic sobie co innego niz inni to fajnie bylo xD Edytowano 8 godzin temu przez KochamElciee;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 28 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: Twój przyjaciel alfons dobrze ci radzi, wypad z netu i nie zapomnij pasztetowej A co Ty taki zapracowany w tym nowym roku? Myślałam, że umarłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 8 godzin temu wlasnie dzisiaj sobie bede gral w world of warcraft aka diablo immortal na mojej konsoli i chooy bylem dzisiaj w saunie parowej a na przeciwko mnie lezala kobieta w samym stroju kapielowym a ja sie gapilem na nia i jej cialo i mi tak dobrze bylo a za chwile sie rozlozylem a ona tez i sobie tak lezelismy a mnie tak serce bilo, jak ja lubie sobie tam z dziewczynami w saunie parowej posiedziec xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 276 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciee;) napisał: ja mam depresje odkad pamietam, nawet jak w podstawowce bylem to chcialem sie zabiic, w 4 klasie podstawowki wagarowalem raz chyba codziennie poltora tygi bo wolalem siedziec w domu i grac w gry na kompie, ale mialem potem przeejeebane zawsze jak nie musialem isc do szkoly i rano wczesnie wstawac tylko porobic sobie co innego niz inni to fajnie bylo xD To się leczy przecież. Masz leki, chodzisz do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 8 godzin temu ja mam wielu przyjaciol anglikow, chodzilem kiedys na stolowki dla bezdomnych codziennie to ich troche poznalem ale zniknalem zaszylem sie w chacie i przestalemd o ludzi wychodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 8 godzin temu nie m am mam za to karnet na caly rok w klinicie zdrowia i mi lezenie w saunie parowej z dziewczynami dobrze robi xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu dzisiaj sie wczesnie zmylem, bo troche ludzi bylo, pewno przez to ze styczen i piatek, ale w lutym podobno zawsze jest mniej osob, wiec spoko basen dzisiaj byl zajeety z 3 godziny nawet nie poplywalem sobie, ale sauny uwielbiam xD na irc jeden typek do mnie pisze ze jestem saunaman xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu na silowni jak jestem a tam fajne zgrabne szczuple laski sie wyginaja albo obok mnie trenuja to tez mi dobrze wtedy dzisiaj jakie mialem sny pojeebane w ogole snilo mi sie ze owsika pravika zatrzymali bo przewozil koks jakims jaguarem w kontenerach od jedzenia w ogole masakra a ja potem w tym snie myslalem o kuurwa ale jazda jak sie na srafe zaloguje i napisze nadija ze pravika zatrzymali za transport kokainy XDD co za sny kuurwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 28 Napisano 7 godzin temu Podejrzane bo on też przestał pisać na kafe. Mówił, że zacznie dopiero gdy wróci Nimfa hm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 28 Napisano 7 godzin temu Cieszę się bo codziennie mnie hejtowal i momentami miałam dość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu no nie wiem przeciez nikt nie jest ubezwlasnowolniony od tego miejsca, jak ktos nie ma checi tutaj pisac, to przeciez mozna, kto komu zabroni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu ja tez sie ciesze, myslalem, ze tesknisz za nim xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu moze ktos mu zabronil tutaj postowac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 28 Napisano 7 godzin temu To że się pytam o kogoś to nie oznacza, że tęsknię. Trochę brakowało mi Moona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu zresta gdyby nie to ze sciagalem vpny i w ogole i zmienialem ip to tez by mnie tu pewno nie bylo bo ile banow dostalem i na ip tez pelno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 28 Napisano 7 godzin temu Ja też, ale teraz mam dużo nowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu spoko to milego wieczoru popiszcie sobie, ja spadam grac sobie w gierki dla dzieci w ogole czuje sie taki czysty i swiezy bralem dzisiaj z 5 razy lodowaty prysznic i tak sie na saunie parowej wypocilem, zajeebiscie tam jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu slucham sobie madonny z wiezy i glosnikow w ogole haha ale mi gra zajeebiscie wrzuce zara foto centrum dowodzenia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu ja to w sumie nie mam sie o co martwic i powodu by miec depresje, nic w zyciu nierobie nielegalnegoi, nie pije, nie cpam, nie pale gram sobie w gierki dla dzieci jedynie i slucham muzyki i chodze na saune wiec j est spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu mojej konsoli brakuije tylko na focie i stacji dokujacej i wlaczone diablo immortal na ekranie xD Haha fajne mam centrum dowodzenia? xD https://files.catbox.moe/c30cr6.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu koorwa zdisiaj mi kumpel anglik cos takiego dal FAK ale zajeebiioza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 42 minuty temu, Megi_ona napisał: Ty dalej masz depresję? cale zycie niektorzy maja i nie przechodzi bez leczenia, hop siu. 43 minuty temu, Nadija* napisał: W necie jest miejsce dla wszystkich nie sądze tak to juz jest, tym bardziej na kafe... Edytowano 7 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu ja to jestem szczesliwy jak sobie plyt slucham z mojej wiezy i glosnikow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu ja ogolnie na irc siedze tam zaczlem laczyc sie przez hexchat i na irc.bsdforall.org tam siedze z AncientWisdom i innymi xD na #bsdforall xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu dzisiaj mi kumpel anglik zasponsorowal to xD to + carb X 32 funty za wielki kontener i moge pakowac na silce kupie sobie niedlugo xD https://www.hollandandbarrett.com/shop/product/optimum-nutrition-serious-mass-chocolate-powder-60076745 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 7 godzin temu moze jest przeludnienie na swiecie i jesli sie komus przeszkadza to powinni zezwolic na eutanazje, bo nie chce komus przeszkadzac tym ze jestem "psychiczna", moga mnie wyeliminowac jak komus bardzo przeszkadzam tak mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu ja dzisiaj w saunie lezalem a na przeciwko mnie kobieta i stopk jej ogladalem fajnie sie lezalo a potemczulem jak jej pacjhnie ciipka jak obok mnie wychodzila fajnie pachniala w tej saunie parowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu ja nie chce umierac i chcialbym miec zone i dziecko albo dzieci fajnie by bylo ale czuje ze nie mam szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu ide do wyrka bo juz ciemno rozbieram sie do naga taki swiezy i czysty to fajnie sie lezy xD dobranoc musze wypoczac przed jutrzejsza sesja dobrej nocy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 7 godzin temu (edytowany) ale zauwazylam ze niektorzy oprocz bycia zyebanymi nic nikomu nie robia a ludzie na ich widok robia woof woof i warcza to az strach czasem masakra komus sie twarz nie spodoba i ci wprdoli Edytowano 7 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach