KochamElciee;) 3 Napisano 9 godzin temu w Polsce tak jest, chociaz zdarzali sie mili ludzie, raz do mnie jakis facet zagadal na moscie jak wracalem z plywania w rzece i swieci latarka na staw w parku i mowi niech pan spojrzy jaki gang ryb a tam wielkie karpie chyba z 7 po metr dlugosci sobie plywaja mowi mi ze nigdy czegos takiego nie widzial jeszcze xD ale tutaj w UK jakos ludzie pryjemniesi, chociaz wydaje mi sie ze zlodziei i jakichs pojeebanych typow tutaj jednak wiecej niz w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 9 godzin temu dobra ide do wyra lubie sie klasc do lozka jak ciemno na dworze i odpoczywac wtedy fajnie jest a potem rano jest budze sie ide na silownie i ogladam wschod slonca i pieknie niebieskie blekitne niebo i sie zyc az chce papa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 9 godzin temu Papa no tu jest nieustanna inwigilacja i chamstwo ale tez sa mili ludzie w Polsce tylko nie tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 8 godzin temu (edytowany) No troche mam wyrzuty sumienia ze bede sobie gral zaraz w gierke albo czytal hobbita a nie tu pisal ale life is brutal i full of zasadskaz taki los niestety Edytowano 8 godzin temu przez KochamElciee;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 8 godzin temu (edytowany) nom pisza o twojej dopie chca tam zajrzec mikroskopem robic eksperymenty jak na szczurku bo tu nie jestes istota ludzka juz ok pa lece tez Edytowano 8 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 8 godzin temu Haha widocznie mam taki fajny tylek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 8 godzin temu (edytowany) No moony i te jak im tam, Dutche, lexy i inne zboki lecą na twój tyłek bo cały czas o nim pisali jak chore zbokole Edytowano 8 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 8 godzin temu Zaraz bede battlegroundy gral 8 na 8 graczy a ja wizard zaklecia rzucam i leje innych przednia zabawa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Ja mam chęć na chipsy i piwniczenie też tym bardziej że czeba odpocząć Edytowano 8 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 8 godzin temu Mam czipsy i pepsi xD Ja na saunie lubie odpoczywac albo plywajac w basenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 8 godzin temu Pepsi nie mam ale czipsy mam ale pepsi grosze w sklepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 8 godzin temu No tak dzisiaj piatek xD Ja to mam codziennie wolne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 8 godzin temu Tak wyglada gra w ktora gram xD https://files.catbox.moe/c3wfv3.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 8 godzin temu miłej gierki ciekawe co Klaudix robi ja sobie jeszcze kupilam paluszki beskidzkie z sezamem, dobre to jest widzialam jak piszesz ze mam dupe gruba ale nie bylam ci dluzna wiec jestesmy kwita ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbino 37 Napisano 8 godzin temu 50 minut temu, Vlad Srakula napisał: nom pisza o twojej dopie chca tam zajrzec mikroskopem robic eksperymenty jak na szczurku bo tu nie jestes istota ludzka juz ok pa lece tez Lol sama kilka godzin temu pisałaś o jego rozjechanym przez alfa anusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 8 godzin temu Klaudix pewno na wykop swoje zdjecia wrzuce ogladajac przemowienia Czarneckiego na X ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Dumbino napisał: Lol sama kilka godzin temu pisałaś o jego rozjechanym przez alfa anusie to bylo oddawanie ciosow, mnie jego odbyt nie interesuje tak se napisalam... Edytowano 7 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbino 37 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: to bylo oddawanie ciosow, mnie jego odbyt nie interesuje tak se napisalam... Oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, Dumbino napisał: Oczywiście a w ogole to czytalam, ze rozne bordery i schizofrenie troche uspokajaja sie z wiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 28 Napisano 7 godzin temu 28 minut temu, KochamElciee;) napisał: Klaudix pewno na wykop swoje zdjecia wrzuce ogladajac przemowienia Czarneckiego na X ;d Tak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu Haha wiedzialem troche Cie juz poznalem, klaudix xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 5 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Vlad Srakula napisał: a w ogole to czytalam, ze rozne bordery i schizofrenie troche uspokajaja sie z wiekiem Nie u każdego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 7 godzin temu Ja ogolnie w kazdej chwili moge usnac bo leze juz w lozku i ciemno jest i ziewam wiec slodkich snow gdybym jus dzisiaj nie napisal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 6 godzin temu Dobranoc Fajnie tu bez leżaka bo się go boje ze zara zaatakuje a tak aż ma się chęć napisać coś od siebie:/ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 5 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Dobranoc Fajnie tu bez leżaka bo się go boje ze zara zaatakuje a tak aż ma się chęć napisać coś od siebie:/ i bez Przemka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 6 godzin temu Mnie by bylo tu smutno, gdyby Nadija zabraklo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 28 Napisano 6 godzin temu A mam ciągle dziwne sny że niedługo umrę albo już nie żyję i widzę swój pogrzeb. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 5 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Nadija* napisał: A mam ciągle dziwne sny że niedługo umrę albo już nie żyję i widzę swój pogrzeb. Ja pjerdziele laska, ale z Ciebie hipochondryczka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 6 godzin temu Fajny sen, piszo że oznacza nowy etap w życiu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 3 Napisano 6 godzin temu Ja ostatnio sie tak czuje codziennie ze umre jutro bo mnie ktos zamorduuje albo leze sobie i wyobrazam sobie jak mi ktos glowe odcina i czuje ulge, bo nie jestem juz samotny wiecej, bo umarlem i juz nie cierpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach