Miaina 223 Napisano niedziela o 16:47 11 minut temu, One night in Mencikal napisał: Kolejna babcia wpadła na stype na kafe Ja już nawet chciałabym być babcią ale nie zbiega się to z planami mojej córki, wiec jeszcze poczekam ; ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 700 Napisano niedziela o 16:47 3 minuty temu, One night in Mencikal napisał: "Incel" to ulubione określenie niespełnionych nieszczęśliwych kobiet, a słowo "babcia" ma tylko pozytywny wydźwięk. Kto więc tu jest sfrustrowany jest oczywiste A mnie się wydaje, że ciągle uczestniczymy w zawodach, kto komu bardziej dokopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1441 Napisano niedziela o 16:48 1 minutę temu, Kuui napisał: Wypowiadania nieudacznictwa w każdej postaci. Prestesnjami nie wiem do kogo, zawsze chodzącym kijem. Ciebie nawet nie komentuje, bo nie czytam Twojego belkotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 700 Napisano niedziela o 16:49 1 minutę temu, Miaina napisał: Ja już nawet chciałabym być babcią ale nie zbiega się to z planami mojej córki, wiec jeszcze poczekam ; ) Też chciałbym już być dziadkiem, tylko zapomniałem że wcześniej trzeba być ojcem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 66 Napisano niedziela o 16:51 Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ciebie nawet nie komentuje, bo nie czytam Twojego belkotu. Następna zarażona. Gdzie się podziały tamte czasy. Nawet zbytkowač już nie umiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 99 Napisano niedziela o 16:52 Przed chwilą, Kuui napisał: Następna zarażona. Gdzie się podziały tamte czasy. Nawet zbytkowač już nie umiesz. Ja ciebie tez nigdy nie czytam bo nic nie rozumiem , podziwiam tych którzy sie w tobą wdaja w dyskusje i domyślają sie o co ci chodzi… doceń ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 700 Napisano niedziela o 16:52 4 minuty temu, pipistrella napisał: Babcia pozytywny wydźwięk? W twoich wypowiedziach? Kpisz czy o droge pytasz? Proponuje przestać traktować to forum jako biuro matrymonialne to cie wtedy przestanie interesować czy dana babka jest czy nie jest babcia;) bo to nie jest jakos istotne na forum DYSKUSYJNYM. A ty tu liczysz na jakas ułomna i ze wreszcie zamoczysz. Btw śmiechowe są te twoje pojazdy od babć biorąc pod uwagę ze te osoby w kryzysie mentalnym którym bezskutecznie simpujesz sa już zdaje sie po 30? Wiec to chyba nie jakies młódki tez nie? Najgorsze w tym jest to, że za dziesięć lat większość użytkowników dalej będzie przed czterdziestką. Dla nich czas się zatrzymał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 223 Napisano niedziela o 16:53 3 minuty temu, Miecz napisał: Też chciałbym już być dziadkiem, tylko zapomniałem że wcześniej trzeba być ojcem! Skleroza nie boli, zawsze możesz być przyszywanym; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 66 Napisano niedziela o 16:53 Przed chwilą, pipistrella napisał: Ja ciebie tez nigdy nie czytam bo nic nie rozumiem , podziwiam tych którzy sie w tobą wdaja w dyskusje i domyślają sie o co ci chodzi… doceń ich Ja podziwiam piszesz nie wiem .o czym. Po co napisałeś co wnioslaś. Rozumiem idziesz w gości tak samo jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 700 Napisano niedziela o 16:53 1 minutę temu, pipistrella napisał: Ja ciebie tez nigdy nie czytam bo nic nie rozumiem , podziwiam tych którzy sie w tobą wdaja w dyskusje i domyślają sie o co ci chodzi… doceń ich Dziękuję! Kochana jesteś, mimo wszystko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 700 Napisano niedziela o 16:54 Przed chwilą, Miaina napisał: Skleroza nie boli, zawsze możesz być przyszywanym; ) W tym jest problem, że bardzo lubię dzieci, ale życie bywa przewrotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach