TwojaMuuza 875 Napisano 2 godziny temu ArekLukas ja ciebie stąd znam. Jesteś tu jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 223 Napisano 1 godzinę temu Napisałam Ci Miecz żebyś zajrzał do przedszkola, nie daje Ci więcej niż pięć minut, jak zmienisz zdanie ; ) Sorry Muza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 692 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Miaina napisał: Napisałam Ci Miecz żebyś zajrzał do przedszkola, nie daje Ci więcej niż pięć minut, jak zmienisz zdanie ; ) Sorry Muza Spokojnie, dam radę. Edytowano 1 godzinę temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 223 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Spokojnie, dam radę. To powodzenia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 692 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miaina napisał: To powodzenia ! Kiedyś też byłem dzieckiem i doskonale znam tok rozumowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 223 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Miecz napisał: Kiedyś też byłem dzieckiem i doskonale znam tok rozumowania Kiedyś dzieci miały wyobraźnię, teraz mają sztuczną inteligencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 692 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Miaina napisał: Kiedyś dzieci miały wyobraźnię, teraz mają sztuczną inteligencję. Co nie znaczy, że zapędzą mnie w kozi róg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 223 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Co nie znaczy, że zapędzą mnie w kozi róg. Tego nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 692 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miaina napisał: Tego nie wiem. To już wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach