Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

42 minuty temu, AnneViolette napisał:

O nie, a chciałam poczytać 😞 Co słychać pod Paryżem?

W ciągu trzech dni usunęła 6 wątków o niej tutaj. Taka zapracowana dziewczyna. 

1 godzinę temu, AnneViolette napisał:

O nie, a chciałam poczytać 😞 Co słychać pod Paryżem?

Nic ciekawego w sumie. Urodziny wyprawiała w weekend, było ok. 20 osób, ale zabrakło dla wszystkich kieliszków. I o ile wszystko jest u niej tak jak mówiła we vlogu, to nieźle się ustawił w życiu nierób. Pani do sprzątania sprząta mieszkanie, ojciec gotuje, a ona bawi się w prowadzenie firmy z dennymi vlogami i ozdobami z du**. Multipasjonatka czyta książki całe dnie, a mąż zapi****** na całą bandę. A sorry, pan prezes w roboczych ciuchach. 

Ale się spłakała na tiktoku, że każdy hejtuje jej urodziny xdd

I jeszcze ten tekst, że jak miała tę ...enkę na urodzinach brata to każdy był zachwycony a teraz hejt. Tak Julka, tylko wtedy ta ...enka nie była obcięta nożyczkami i nie wyglądała jak koszula nocna. 

• Haha 2

Tak bardzo ją dotknęły komentarze pod filmem, że infantylna, że ...enka nie taka „to, tamto, siamto”. A teraz wyobraźmy sobie jak „teci” ludzie mają ciężko w zwyczajnym, przyziemnym życiu. Szef zwróci uwagę, że źle wykonuje swoje obowiązki, dramat. Ciężko takim ludziom żyć. Skoro wystawia te swoje wypociny do neta, to powinna się liczyć z krytyką. Nie hejtem, bo to słowo jest nadużywane, a nie pasuje do tego, co jest potocznie nazywane hejtem. Ludzie mają prawo do wyrażania swojej opinii, to że ktoś nie skomentuje negatywnie czyjegoś filmu, bo mu się nie chce, nie znaczy, że inna osoba ma też tego nie robić, bo Julci będzie przykro. Szef też ma zamknąć mordę i nie skarcić za złą pracę, bo Julci będzie przykro? Szef hejter!

Edytowano przez Hermenegildaa
  • Like 1

Mnie zawsze rozwala "kobieta kobiecie". Nosz ku**a mać. Głupota, infantylność i lenistwo nie ma płci i mam kogoś nie krytykować jak robi cos głupiego albo coś co uważam za głupie bo jest ✨ kobietą ✨?

Znowu naprodukowała filmów na tik toku... Ta koszula jest tragiczna i mówię to jako osoba, która kocha koszule. Ona wygląda w niej jak guwernantka. Już pomijam fakt, że jest cała pomietolona.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się