Abram88 0 Napisano 21 Styczeń Hejka! Planuję urządzić domową siłownię i szukam inspiracji. Co warto mieć w pierwszej kolejności, żeby treningi były efektywne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano 23 Styczeń Zrezygnowałem z klasycznej siłowni na rzecz domowej i nie żałuje. Już trochę sprzętu mam od k-sporta, który jest polskim producentem, z solidnym wykonaniem i dobrą jakością. A z racji, że idą święta, i żeby żona się nie czepiała, że dokupuje coś znowu, zamawiam jej ten fotel k-sport.com.pl/product-pol-222-Drazek-Porecz-zewnetrzny-do-podciagania-uchwyt-na-worek-Ogrodowy-street-workout-KSOZ004.html - na wiosne wystawi go sobie na taras - a ja dzięki temu dołożę klatkę i parę innych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chris144 0 Napisano 2 Luty Na początek wystarcżą wolne ciężary w postaci hantli, sztangi do wyciskania oraz sztangi łamanej do ćwiczeń ramion. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnicza brunetka 139 Napisano 15 Luty Zamiast silowni zadbaj o duszę, spowiedź z całego życia. Masturbacja to grzech ciężki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach