ale_kicha 615 Napisano 6 godzin temu Na jej insta też akcja bo ktoś wypomniał jej, że z choroba dziecka to ściema. Ciągle pisze, że ma dowody na chorobę Laury ale do egzotycznego wyjazdu się nie odniosła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Themeatball 12 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Sillysheep napisał: Na Wandzie już latają i na Discordzie A ja głupio zapytam ale co to jest Wanda?:D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Themeatball 12 Napisano 6 godzin temu Dadida konto było publiczne do godz 18... później nie patrzyłam teraz patrzę a tu juz prywatne:D szarlotka czyta kafeterie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 24 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Dama teraz wszystkich sądem straszy ale o tym że mąż zdjęcia z Tajlandii wrzucił cisza. Teraz dopiero zrobił prywatne jak się wydało? Jeszcze jedno. Przecież Kar ma go w znajomych to nie widziała że on to wstawia i nie zareagowała wcześniej już te 5 dni temu? A te krosty u małej to naprawdę typowa ospa. Dokładnie w przybliżeniu widać a trochę się znam. Czyli co z Tajlandii wrócili jakoś w weekend. Dodajmy 16 godzin lotu w jedną i drugą stronę (Byli 3 dni???). Wczoraj młoda zaczęła się pokładać a dziś ospa się okazała. Jeszcze jedno. Zdjęcie jak młoda przysypia na kanapie było wstawione dziś o 7 rano..w salonie jasno (przecież to jeszcze ciemnica na dworze), poza tym czemu ona nie jest w swoim łóżku rano?? Więc fota zrobiona kiedy indziej .. Ona sama już straciła kontrolę nad tymi kłamstwami Edytowano 6 godzin temu przez Magmag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 335 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Magmag napisał: Dama teraz wszystkich sądem straszy ale o tym że mąż zdjęcia z Tajlandii wrzucił cisza. Teraz dopiero zrobił prywatne jak się wydało? Jeszcze jedno. Przecież Kar ma go w znajomych to nie widziała że on to wstawia i nie zareagowała wcześniej już te 5 dni temu? A te krosty u małej to naprawdę typowa ospa. Dokładnie w przybliżeniu widać a trochę się znam. Czyli co Tajlandii wrócili jakoś w weekend. Wczoraj młoda zaczęła się pokładać a dziś ospa się okazała. Jeszcze jedno. Zdjęcie jak młoda przysypia na kanapie było wstawione dziś o 7 rano..w salonie jasno (przecież to jeszcze ciemnica na dworze), poza tym czemu ona nie jest w swoim łóżku rano?? Więc fota zrobiona kiedy indziej .. Ona sama już straciła kontrolę nad tymi kłamstwami To też pomyślałam że taki rozwód a się obserwują? A obrączki nie nosi.. A ta ospa to mogła być dużo wcześniej za pierwszym i jedynym razem Teraz udaje że ma coś do załatwienia że te vlogi co 2 dzień- że Laura chora dlatego taka zajęta a tym czasem na wakacje pojechali ? Co za oszust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 335 Napisano 6 godzin temu I te vlogi co drugi dzień widać że to sklejka bo co chwile inne ujęcie inna bluzka. Kto się tak często w ciągu dnia przebiera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 615 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, kotusdf napisał: To też pomyślałam że taki rozwód a się obserwują? A obrączki nie nosi.. A ta ospa to mogła być dużo wcześniej za pierwszym i jedynym razem Teraz udaje że ma coś do załatwienia że te vlogi co 2 dzień- że Laura chora dlatego taka zajęta a tym czasem na wakacje pojechali ? Co za oszust. I do tego ciągle podkreśla jaka jest szczera. Albo żyje w jakiejś wyimaginowanej rzeczywistości albo myśli że tylko ona mądra a reszta to idioci i może im wszystko wmówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 335 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ale_kicha napisał: I do tego ciągle podkreśla jaka jest szczera. Albo żyje w jakiejś wyimaginowanej rzeczywistości albo myśli że tylko ona mądra a reszta to idioci i może im wszystko wmówić Jak jej już jakiś czas nie lubiłam to teraz to już przegięła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 335 Napisano 6 godzin temu A w ogole co on ma za miniaturke na profilu.. jakis fagas a w odbiciu okularów związana laska anime.. takie mają preferencje XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 24 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, kotusdf napisał: A w ogole co on ma za miniaturke na profilu.. jakis fagas a w odbiciu okularów związana laska anime.. takie mają preferencje XD Oni oboje coś mają nie tego pod kopułą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5679 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, ale_kicha napisał: Na jej insta też akcja bo ktoś wypomniał jej, że z choroba dziecka to ściema. Ciągle pisze, że ma dowody na chorobę Laury ale do egzotycznego wyjazdu się nie odniosła. A pokazała te dowody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 335 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Etoile napisał: A pokazała te dowody? No zdjęcie Laury ze ma plamy ospy na buzi i szyji ale ona już niby raz miała uczulenie co lekarz diagnozował przez smsy .. takie cuda na kiju. W ogóle co to za dowod jak nawet w filmie o rozwod była zła data ustawiona w kalendarzu XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5679 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kotusdf napisał: No zdjęcie Laury ze ma plamy ospy na buzi i szyji ale ona już niby raz miała uczulenie co lekarz diagnozował przez smsy .. takie cuda na kiju. W ogóle co to za dowod jak nawet w filmie o rozwod była zła data ustawiona w kalendarzu XD Chodziło mi o dowody, że obecnie dziecko jest chore bo zdjecie moze byc zrobione wczesniej jak miała wysypkę. Już na skasowanym watku pisałam, że gadać to ona sobie może. Z ciąża też zarzekała się, że nie jest i ludzi wyzywala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sillysheep 28 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Themeatball napisał: A ja głupio zapytam ale co to jest Wanda?:D Forum plotkarskie, takie jak Kafe przy czym tam nie usuwa się wątków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5679 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Sillysheep napisał: Forum plotkarskie, takie jak Kafe przy czym tam nie usuwa się wątków Ale komentarze tez znikaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach