Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Smoczek

Dziewczyny, czy miałyście kiedyś problem z wypadaniem włosów?

Polecane posty

Dziewczyny, czy miałyście kiedyś problem z wypadaniem włosów? Z każdym dniem mam ich na głowie coraz mniej, a na szczotce coraz więcej... Zaczynam się naprawdę bać. Czy warto pójść do trychologa? Może ktoś zna sprawdzonego specjalistę? Będę wdzięczna za wskazówki!

Tak, czasem to wina niedoborów i wtedy tabletki szybko pomagają... a jeśli nie pomagają no to powodem jest coś innego. 

Ta wcierka jest spoko, nie wiem czy u każdego się sprawdzi, ale u mnie wypadanie przyhamowało. 

Przez 2tyg stosujesz dzień w dzień, przez kolejne 2 co drugi dzień... a później chyba raz albo dwa razy w tygodniu dla podtrzymania efektu. 

https://allegro.pl/oferta/ampulki-placenta-exagon-przeciw-wypadaniu-wlosow-baby-hair-roslinna-12x9ml-16026442002

Może trzeba też zmienić szampon i odżywkę. 

Trycholog pewnie poszuka przyczyny i bardziej się sprawdzi niż takie z neta polecajki. 

Mara jedz dużo marchewki i buraków tylko  najlepiej warzywa nie gotowane aby nie zabiło witamin.

Spoko, wczoraj miałam zupę warzywną. : ) bylo to jakiś czas temu, kurier który miał dla mnie paczkę widząc sporo jabłek na jabłoni podzieli się swoją metodą... powiedział że pije dużo soków które sam sobie w domu przygotowuje i zabiera je w drogę (do pracy) ponoć sok z buraków uratował mu włosy, a czuprynę mial spoko. 

Oprócz zakupu peruki np od  peruka-sc.pl/, które wyglądają jak Twoje włosy i są niewidoczne, bo robione na mikroskopijnych siateczkach, nie czekaj i umów się za jednym zamachem do ich trychologa, bo problem gdzieś jest i pomogą Ci go rozwiązać.

Po tych kosmetykach moje włosy tak wyglądają (zdj nie jest wyraźne bo to wycinek/kadr) no i z długości też mocno zeszlam bo były do pasa a teraz są prawie do łopatek.

https://ibb.co/jvstMZ7

Ale nie są sianowate (suche: )) jest ich optycznie więcej i zrobiły się przyjemne w dotyku, z rozczesywaniem też nie ma większego problemu.

Edytowano przez marawstala

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować