Mika232 1 Napisano poniedziałek o 09:13 Szukam miejsca w Krakowie, gdzie mają fajny wybór modnych i solidnych oprawek do okularów. Ktoś może coś polecić? Zależy mi, żeby była miła obsługa, która pomoże dobrać coś pasującego do mojej twarzy, bo sama mam z tym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BESTIA Z NOWEJ HUTY 84 1 Napisano wtorek o 04:44 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BESTIA Z NOWEJ HUTY 84 1 Napisano wtorek o 04:44 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 8 Napisano wtorek o 05:48 1 godzinę temu, BESTIA Z NOWEJ HUTY 84 napisał: . Kropka nienawiści xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BESTIA Z NOWEJ HUTY 84 1 Napisano wtorek o 06:21 32 minuty temu, Daniel86 napisał: Kropka nienawiści xd "ktoś" usunął moje posty i zostały tylko kropki... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dudka 0 Napisano wtorek o 09:13 Zobacz w .oko-design.com/, może im uda się naprawić oprawki, a jak nie to mają multum do wyboru, od przeróżnych producentów. Obsługa chętna do pomocy, więc znajdziesz coś dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach