Kuui 86 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: No i nie wiesz czy dożyjesz a kasa leci, a nawet jeśli to ile z tego będzie, interes długoterminowy, a niepewny bardzo. A jak zachoruj.e się ciężko to co z tego zdzierania kasy masz? No ale jak wybieramy, tak mamy. Jest mało opcji do wyboru w polskiej polityce, za to sporo w naszym życiu. Świat stoi otworem, umysł nasz też jest pojemny, co by sobie radzić lepiej i w każdej sytuacji. Sami sobie nakładamy tylko ograniczenia, stąd trzeba nie zwalać całej winy na innych, a już zwłaszcza innym zazdrościć. Polska to państwo kolonialne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 2 Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, Mgła napisał: Nożyce się odezwały, do adresata trafiło. Ciekawe że gdy pisałeś że rolnik ma sprzedać ziemię, to nie pomyślałes, że całe życie tam pracował i nigdzie go nie przyjmą Wiem co ta osoba wyżej pisze, znam j.polski, jedynie przy okazji dodałam nowy wątek do sprawy i efekt taki jak przewidziałam. Nie będę dalej z Tobą tu gadać bo co zamierzałam od samego początku, to osiągnęłam cebulaku ale rolnik nie płaci żadnych podatków to na niego wszyscy płacą własnie jak ten gośc wyżej musi utrzymać siebie, gornika i rolnika. Na co ma narzekać rolnik jak on płaci jakies symboliczne składki w stylu 1zł ? rolnik jak sprzeda ziemie to ma za co żyć a włąsciciel tartaku nie bo tartak to żaden majątek a ziemia tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 2 Napisano 6 godzin temu tak tak osiągnełas wiedziałlaś że w tym temacie sie wpisze i co odpowiem. znowu leków na schizofrenię nie wzięlaś wiec zaraz zacznie sie klikanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 86 Napisano 6 godzin temu 30 minut temu, harry z tybetu napisał: tak tak osiągnełas wiedziałlaś że w tym temacie sie wpisze i co odpowiem. znowu leków na schizofrenię nie wzięlaś wiec zaraz zacznie sie klikanie Po co ją hejtujesz odrzuciła cię czy następny amant? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 2 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Kuui napisał: Po co ją hejtujesz odrzuciła cię czy następny amant? dostosowalem sie do poziomu rozmowcy ale ty ogor nie jestes na tyle lotny zeby to zakumac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 86 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, harry z tybetu napisał: dostosowalem sie do poziomu rozmowcy ale ty ogor nie jestes na tyle lotny zeby to zakumac Nie szukam sraki tutaj codziennie i nie boli mnie nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 2 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Kuui napisał: Nie szukam sraki tutaj codziennie i nie boli mnie nic. a co mnie to obchodzi ? napisz to w swoim pamietniczku zamiast do mnie. Edytowano 6 godzin temu przez harry z tybetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 86 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, harry z tybetu napisał: a co mnie to obchodzi ? napisz to w swoim pamietniczku zamiast do mnie. Pisze szukasz sraki czy to ważne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harry z tybetu 2 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Kuui napisał: Pisze szukasz sraki czy to ważne? ja nie panimaju szto ty gawarisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 46 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 godziny temu, Kuui napisał: Pisze szukasz sraki czy to ważne? Chce zabłysnąć co to nie on. To jest taki już typ, lubi krytykanctwem, szyderstwem, odreagować to co inni mają, wyrównać rachunki z przeszłości, z realu i przy okazji zebrać przy sobie widownię chichotków. Bywa zabawny, to fakt, ale bycie "subskrybentem" czy "poklepywaczem" tego złośliwego to żaden powód do dumy. Srakę lubi, jak każdy jemu podobny, to pole do popisu. Edytowano 2 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach