Miecz 709 Napisano 9 godzin temu ....temat momentalnie poleciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 566 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: ....temat momentalnie poleciał. Też żałuję, bo wysmarowałam aż dwa zdania w odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 161 Napisano 8 godzin temu O czym se gadacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 44 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Co się działo dzisiaj? Edytowano 8 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee! 11 Napisano 8 godzin temu nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 85 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Miecz napisał: ....temat momentalnie poleciał. Cześć Mieczu. Znowu czytam książki 1 tchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 44 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Cześć Mieczu. Znowu czytam książki 1 tchem Jakiego rodzaju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 270 Napisano 7 godzin temu A gdzie mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 103 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, malowany napisał: A gdzie mój Leżak zjadł z głodu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordor 1 Napisano 7 godzin temu 48 minut temu, Hypedotella napisał: Cześć Mieczu. Znowu czytam książki 1 tchem A mi kciuk lata xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach