Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
wyszlonamoje

ฎ Samotna przed 50ką ฎ

Polecane posty

No nic, ja chyba odpuszczam Siwą, mam inne rozrywki, a jak nie można się tu pośmiać, to bez sensu... 

• Sad 1

Pospamuje bo ktoś może potrzebować a dziś ostatni dzień promki 😁 a bobas kasuje

Biedronka - wszystkie kosmetyki marki Eveline 1+1 z kartą Moja Biedronka (apka też). Limit 4 na kartę. 

Odżywki, szminki, błyszczyki, kremy, sera, rozświetlacze. Nawet wcześniej przecenione. Sama kupiłam maskę do włosów z 18 na 12 i za obie wyszło 12 😁

17 minut temu, madziuszek napisał:

No nic, ja chyba odpuszczam Siwą, mam inne rozrywki, a jak nie można się tu pośmiać, to bez sensu... 

Obstawiam, że dziś wypuści swoje dzieło z cyklu "Samotna singielka w wielkim mieście ". Chociaż singiel to bardziej określenie dla kogoś samotnego (bez partnera) z wyboru a nie niechcianego nawet przez znajomych. 

• Like 2
  • Thanks 1

Ja poczekam, aż się bobas zmęczy. Nie będzie w nieskończoność zgłaszać wątków, bo z przepracowania jeszcze padnie.

Ona myśli, że jak tutaj larwy nie będą pisać to nagle magicznie znikną te jej wszystkie kłamstwa, manipulacje i szkodliwe treści, które umieszcza we vlogach. Szkoda tylko, że na innych platformach jest pełno materiałów o niej i tam komentarze też idą w setki. 

Także bobasku aj łisz ju łel... in hel 😂

• Like 4
  • Thanks 1

1 minutę temu, Krakowski Precel napisał:

Ja poczekam, aż się bobas zmęczy. Nie będzie w nieskończoność zgłaszać wątków, bo z przepracowania jeszcze padnie.

Ona myśli, że jak tutaj larwy nie będą pisać to nagle magicznie znikną te jej wszystkie kłamstwa, manipulacje i szkodliwe treści, które umieszcza we vlogach. Szkoda tylko, że na innych platformach jest pełno materiałów o niej i tam komentarze też idą w setki. 

To nie ona. To pewna specyficzna zbuntowana larwa, ktora dostała bana i teraz po złości sro we własne larwie gniazdo.

Werka lubi nasze forum. Taki syndrom sztokholmski. Czuje wówczas, że wywiera jakieś emocje, ma jakiekolwiek znaczenie i jej rejdż bajt jest skuteczny.

Takie moje przypuszczenia.

• Like 2

3 minuty temu, Krakowski Precel napisał:

Ja wklejam w notatnik prawdy o niej i zrobimy Larwusiowy e-book "Życie w iluzji - prawda zapisana przez widzów ". Zyski pójdą na schroniska dla kotów i psów. 

• Like 3

Rolka naszej małolatay na ig, sama natura zero filtrów bez kija w 🍑🤯🤣

Edytowano przez evoiva

47 minut temu, wyszlonamoje napisał:

To nie ona. To pewna specyficzna zbuntowana larwa, ktora dostała bana i teraz po złości sro we własne larwie gniazdo.

To mnie teraz zaskoczyłaś larwo. Duża wątków mi uciekło, bo ostatnio nawał pracy w kołchozie i nie mam czasu zaglądać. A co zaglądam to wątek usunięty także sporo wiadomości mi umknęło. 

17 minut temu, BESTIA Z NOWEJ HUTY 84 napisał:

Łałbrzych ?

Łyskonsyn

• Haha 3

1 godzinę temu, Wesoła Merry napisał:

Ciekawe jakie to zajęcia są w żłobku, że się bobo zapisał 🤣

Terapeutka kazała jej uczestniczyć. Widzi, że Weronisia egoistyczny kloc, więc wypycha ją na zajęcia grupowe.

27 minut temu, Dobra _Dusza napisał:

Terapeutka kazała jej uczestniczyć. Widzi, że Weronisia egoistyczny kloc, więc wypycha ją na zajęcia grupowe.

Gorzej jak cała grupa zrezygnuje przez jedno dziecko. Ciekawe czy wraca sama czy mama odbiera i musi siedzieć w świetlicy 😅

• Haha 1

Odpalila sie z ta rolka ,to na skutek czytania kafe czy ktos w komentarzu jej napisal o tym hello kity?

Połaczenie Damon i Hello kitty? what???

Zdecydowanie lepiej niż bezczeszczenie Curta. jednak wtf? 

do niej pasuje Zenek M.

36 minut temu, Szara mysz napisał:

Odpalila sie z ta rolka ,to na skutek czytania kafe czy ktos w komentarzu jej napisal o tym hello kity?

Pils and drags 🤣

44 minuty temu, Szara mysz napisał:

Czyta moje wypociny widać 🤣🤣🤣

34 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał:

Połaczenie Damon i Hello kitty? what???

Zdecydowanie lepiej niż bezczeszczenie Curta. jednak wtf? 

do niej pasuje Zenek M.

Albo Gracjan Roztocki z "Kupę sobie strzele z rana" 🤣

• Haha 1

Złośliwa, wstrętna, bezzębna baba Jaga.

Tak ma to gdzieś, że teraz będzie wałkować cały czas ten temat. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się