Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Anitka

"Żadna praca mi się nie spodoba"

Polecane posty

O kurde, call center kojarzy mi się głównie z tymi niechcianymi telefonami o fotowoltaice czy pomocy w kredycie we frankach. No nic, powodzenia dla niej, lepsze to niż siedzenie w domu. 

• Like 1

Ostatnio poleciał hejt ,że słabe warunki noclegowe to wybrała pokój łóżko w łóżko i ja rozumiem że tylko się śpi wiadomo po co brać apartament 3 pokoje ale po co pokazuje żeby się narażać na hejt. Zaraz będzie na sprzedaż termomiks bo przecież dla niej problemem było ugotowanie zupy w garnku więc chyba nawet posiadanie go nie zmieni sytuacji.

Niebawem stwierdzi że jednak ten thermomix nie byl jej az tak potrzebny i ze ona myslala ze to będzie samo wszystko robić -w sensie ze ona będzie siedziec i ogladac "trudne sprawy"a  urzadzenie samo wszystko zrobi 😅

• Like 1
  • Haha 1

Dawajcie na Wandę bo szkoda czasu na siedzenie tutaj. Skoro to forum bez żadnego powodu i weryfikacji kasuje wątki jak leci to niech sami sobie tu siedzą. Na Wandzie są aktywne wątki o influ bo tam się przeniosły stąd.

4 godziny temu, Oh Celinee napisał:

Dawajcie na Wandę bo szkoda czasu na siedzenie tutaj. Skoro to forum bez żadnego powodu i weryfikacji kasuje wątki jak leci to niech sami sobie tu siedzą. Na Wandzie są aktywne wątki o influ bo tam się przeniosły stąd.

Nigdy nie byłam na Wandzie 😫 😂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się