Mgła 49 Napisano 2 godziny temu Obiad się gotuje, praca może poczekać.. to wyklikały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Z tego co mi wiadomo, jesteś bardziej "sekata" od iskry Edytowano 2 godziny temu przez syreni śpiew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano 2 godziny temu ostatnio jak wpisałem, że nie należy nazywać jeszcze tej pory co jest wiosną zaraz pyknęło, czyli wszystko co może się wielmożnym państwu nie spodobać i było inne niż ich stwierdzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, syreni śpiew napisał: Z tego co mi wiadomo, jesteś bardziej "sekata" od iskry A hui mnie to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 4 Napisano 2 godziny temu Myślisz, że umie gotować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mariusz4 napisał: ostatnio jak wpisałem, że nie należy nazywać jeszcze tej pory co jest wiosną zaraz pyknęło, czyli wszystko co może się wielmożnym państwu nie spodobać i było inne niż ich stwierdzenie A kto tam pisał wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, syreni śpiew napisał: Myślisz, że umie gotować? Pieprz tak, o niej mowa. A ta druga.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 4 Napisano 2 godziny temu Jak laska, która waży 45 kg, może pisać do innej sekata, litości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: A kto tam pisał wtedy? nie mogę sobie przypomnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Pieprz tak, o niej mowa. A ta druga.. No właśnie ta druga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, syreni śpiew napisał: Jak laska, która waży 45 kg, może pisać do innej sekata, litości Dlatego pisałam, że wygląd mnie jej nie obchodzi, zachowanie ma znaczenie, a te jest ujowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 4 Napisano 2 godziny temu Gadam sam ze sobą, co gorsza już nie wiem co mam w spodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Dlatego pisałam, że wygląd mnie jej nie obchodzi, zachowanie ma znaczenie, a te jest ujowe Ja pisałem o jej wadze, czemu atak w twoją stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mariusz4 napisał: nie mogę sobie przypomnieć Trudno określić co stoi za każdą intencją, danego kasujacego bo ponoć każdy teraz może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 4 Napisano 2 godziny temu Selki wyłaź, jak ty to mówisz z krzaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, syreni śpiew napisał: Ja pisałem o jej wadze, czemu atak w twoją stronę Nie pamiętam nawet jak to się zaczęło. Od aktorki jakoś poszło.. coś tam.. Ogólnie taka osobowość, lub po prostu trudność w planowaniu nad sobą i charakter, albo/i kompleksy, oraz ból doopy do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, syreni śpiew napisał: Selki wyłaź, jak ty to mówisz z krzaków Może kończy pierwsza zmianę i musi się ogarnąć w porę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie pamiętam nawet jak to się zaczęło. Od aktorki jakoś poszło.. coś tam.. Ogólnie taka osobowość, lub po prostu trudność w planowaniu nad sobą i charakter, albo/i kompleksy, oraz ból doopy do mnie. Nie śledziłem całości, wiem tylko że ja zacząłem, patrzę a ciśnie ciebie w to mi graj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Może kończy pierwsza zmianę i musi się ogarnąć w porę Co ogarnąć, obiad już jedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, syreni śpiew napisał: Co ogarnąć, obiad już jedzie Porządek w miejscu pracy musi ogarnąć nim wyb.ije 14:00 i zejdzie ze stanowiska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 4 Napisano 1 godzinę temu Selki, mam pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalBoży 1 Napisano 1 godzinę temu Bawia mnie te tajemnicze zdjecia. Oh wiatr we wlosach i mgla xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BrutalBoży napisał: Ciekawe czy ciemny lud kiedys nauczy sie pisac to zamiast te na rodzaj nijaki. Gramar nazi to było Twoje konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syreni śpiew 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Porządek w miejscu pracy musi ogarnąć nim wyb.ije 14:00 i zejdzie ze stanowiska Selki to szefowa, ma ludzi od tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 1 godzinę temu Przypomniał mi się mój osobisty cenzor... ehh stare czasy.. Bezedury pozdrawiam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalBoży 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Gramar nazi to było Twoje konto? Jakies schizy ci sie wlaczyly. Odklejka. To nie te. Zapamietaj bo siara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, syreni śpiew napisał: Selki to szefowa, ma ludzi od tego Nie wiem jak ta firma przędzie z takim szefem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 173 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Gramar nazi to było Twoje konto? Grammar nazi to był Puchacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BrutalBoży napisał: Jakies schizy ci sie wlaczyly. Odklejka. To nie te. Zapamietaj bo siara. Zawsze próbuję ale z pamięcią różnie jest. Miś gadał że to roztrzepanie, moze i prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Grammar nazi to był Puchacz. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach