Poziomeczka 60 Napisano 8 godzin temu Ludzka kula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 181 Napisano 7 godzin temu 39 minut temu, Poziomeczka napisał: Ludzka kula. To ona grała głaz przed którym uciekał Indiana Jones 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7643 Napisano 6 godzin temu Baba jaga od rana czyści swój wizerunek i mozolnie usuwa/ wyciera szmatką wątki o sobie. Brawo Siwa, wreszcie wykazujesz się jakimś wysiłkiem. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 181 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Baba jaga od rana czyści swój wizerunek i mozolnie usuwa/ wyciera szmatką wątki o sobie. Brawo Siwa, wreszcie wykazujesz się jakimś wysiłkiem. Mogłaby realnie się zmienić a wtedy miałaby nawet pozutywme wątki o sobie. Nikt tu nie hejtuje a wskazuje jedynie.dobry kierunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 181 Napisano 5 godzin temu Wczoraj sprzątałam szafę i z prasowaniem, gotowaniem zajęło mi to 3h. Pojęcia nie mam dlaczego u niej to kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2333 Napisano 5 godzin temu 59 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Baba jaga od rana czyści swój wizerunek i mozolnie usuwa/ wyciera szmatką wątki o sobie. Brawo Siwa, wreszcie wykazujesz się jakimś wysiłkiem. Chyba pierwszy raz jest w coś tak długo zaangażowana 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
do_kitu55 970 Napisano 5 godzin temu 44 minuty temu, Wesoła Merry napisał: Wczoraj sprzątałam szafę i z prasowaniem, gotowaniem zajęło mi to 3h. Pojęcia nie mam dlaczego u niej to kilka dni. Dni? Tygodni chyba... od Nowego Roku tego nie przegramoliła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 181 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, do_kitu55 napisał: Dni? Tygodni chyba... od Nowego Roku tego nie przegramoliła Racja i tak wszystko chomikuje bezkrytycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 181 Napisano 3 godziny temu Czuję nosem prodakszyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1122 Napisano 2 godziny temu Czy ona ma baba na yt, że raz na tydzień nagrywa? To dość dziwne na osobę, które kocha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomeczka 60 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Wesoła Merry napisał: Czuję nosem prodakszyn Będzie opowiadać o sraczce 2 godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomeczka 60 Napisano 26 minut temu 1 godzinę temu, GabrielaNowicki napisał: Czy ona ma baba na yt, że raz na tydzień nagrywa? To dość dziwne na osobę, które kocha W końcu nie będzie miała na papier toaletowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach