Szara mysz 646 Napisano 5 godzin temu Jak ona. W tej rolce ostatniej wygląda to jest hit Tyle lachow od Bułgara,tyle metrów kwadratowych,tyle wakacji a chodzi jak przyodziana w przypadkowe styrane ciuchy od ubogich krewnych. Ja nie jestem zwolennikiem strijenia sie podczas siedzenia w domu jak również zakładania ...enki po zakupy do biedronki,ale czy ona uzywa lustra przed wyjściem z domu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odix 86 Napisano 20 minut temu zawsze była niechlujna, do tego przaśny i kiczowaty styl to co sie dziwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 629 Napisano 14 minut temu Tylko nasuwa się pytanie co ona robi z tym wszystkimi kupionymi ...mi? Te które kupiła w sklepie to wiadomo, zwraca. Ale u "bługarow" chyba zwrotów nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 629 Napisano 10 minut temu I teraz to już "my", "mój mąż", "chcemy"... Widać ile prawdy było z tą szopką z rozwodem. Normalna sprzeczka jak to w małżeństwie bywa a ona już zbierała zwierzyniec i wyprowadzała się do kawalerki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach