Dramaturgia rzeczywistości 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Gra ktoś w Visual Novelki?Ja byłem sceptyczny ale odkąd zaliczyłem 2 części Lust Theory wciągnąłem się. Lust theory S1 i S2 - w tej surrealistycznej VN jesteś chłopakiem, który w jakiś dziwny sposób utknął w pętli czasowej. Twój dzień powtarza się więc bez przerwy, czego jednak nie wiedzą wszyscy wokół dzięki temu twoje akcje nie mają przełożenia na dzień nastepny...co więc chcesz zrobić? Oczywiście zdobyć serca 3 kobiet z którymi mieszkasz a także paru innych.... Bardzo mi się spodobały postacie i ta historia. W drugiej części są jeszcze lepsze modele, animacje, wszystkiego jest więcej i lepiej... Summer with Mia- bardziej znana gra dewelopera lecz akurat w nią nie grałem,, jakoś mnie nie kręci ten "ruski " Look głównej bohaterki . Co ciekawe Amy z okładki LT 2 wygląda bardzo "polkowato". https://www.incetongames.com/games Edytowano 2 godziny temu przez Dramaturgia rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butelka po koli 6 Napisano 2 godziny temu walisz konia jak w to grasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 6 Napisano 2 godziny temu ja sobie w the sims chyba pogram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dramaturgia rzeczywistości 2 Napisano 2 godziny temu Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butelka po koli 6 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Dramaturgia rzeczywistości napisał: Nie dziwne, ja bym walił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dramaturgia rzeczywistości 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, butelka po koli napisał: dziwne, ja bym walił To polecam zagrac na telefonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butelka po koli 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dramaturgia rzeczywistości napisał: To polecam zagrac na telefonie a to może jednak lepiej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 35 Napisano 2 godziny temu A mnie znudziły Simsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 6 Napisano 2 godziny temu mnie w ogole gry ostatnio znudzily, ale sciagnalem sobie the sims 1 kompletna edycja i zrobilem kawalera Filipa i zbudowalem domek i jestem grajkiem na weselach i mam 190 simoleonow dniowki xD w chacie mam gitare komputer i regal z ksiazkami xD czesto mi zalewa kuchnie zmywarka albo mam pozar gdy gotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 6 Napisano 2 godziny temu ostatnio duzo plakal mi sim, ze brakuje mu kontaktow towarzyskich wiec telefonicznie dzwonie do ludzi, a teraz zebym awans mogl dostac to musze miec dwoch przyjaciol, a ciezko o to no i nie gralem z tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duże jaja i wiele padów 0 Napisano 2 godziny temu Teraz tekkena 3 pal z ps1 pogrywam na 85 calach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 6 Napisano 2 godziny temu ja wlasnie na swojej konsoli ostatnio sobie na karte sd wgralem linunx ale tam systemd i w ogole i chyba sobie batocera znowu wgram bo tam fajnie dzialaly gierki ze starych konsol, szczegolnie gameboy ale nie wiem czy bede gral, ostatnio polubilem pisanie w terminalu i kodowanie niz granie, troche mnie gry znudzily xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duże jaja i wiele padów 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, KochamElciee:-) napisał: ja wlasnie na swojej konsoli ostatnio sobie na karte sd wgralem linunx ale tam systemd i w ogole i chyba sobie batocera znowu wgram bo tam fajnie dzialaly gierki ze starych konsol, szczegolnie gameboy ale nie wiem czy bede gral, ostatnio polubilem pisanie w terminalu i kodowanie niz granie, troche mnie gry znudzily xD A mnie laptopa tak wkoorwia ciągle jakiegoś dll brakuje gdy coś chce zrobić z ps3 hen albo retro gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotUla 119 Napisano 2 godziny temu tylko horrory, raz z kolezanka gralam znalazla jakies goowno kiedys ogladalam animu horrory teraz mi sie nie chce bo wole fajniejsze filmy, Song of Saya taka novelka zagrałam wow ale to bylo niezle, gore, schizy i w ogole, nice, lepszej nie ma 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duże jaja i wiele padów 0 Napisano 2 godziny temu No nie ma jak tablet i płyty i święty spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotUla 119 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Chill napisał: A mnie znudziły Simsy. mnie tez cos niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 68 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Duże jaja i wiele padów napisał: No nie ma jak tablet i płyty i święty spokój Ty są kontynuację jakieś tej Soul River z jedynki na piątkę PS ? Edytowano 2 godziny temu przez 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 6 Napisano 2 godziny temu a mnie wlasnie laptop nie wkuurwia bo korzystam z dobrego systemu operacyjnego ale muisialem sie duzo nauczyc, za to wkuurwia mnie android np. bo to dziadowski system operacyjny, i nawet nie moge tam byc root'em xD poza tym przyzwyczailem sie ze system operacyjny obsluguje z terminala a nie gui ja z windowsa juz z 8 lat nie korzystalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 6 Napisano 2 godziny temu a jak cos nie dziala to fajnie jest cos naprawic, mi ostatnio karty sd nie czytalo w czytniku kart pamieci i z 3 godziny naprawialem, okazalo sie ze musialem pare modulow ustawic, zeby mi z kernelem wchodzilo przy starcie systemu i tak ze 3 godziny siedzialem az naprawilem, ale potem radosc gdy cos dziala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 6 Napisano 2 godziny temu dlatego polecam open source oprogramowanie bo wtedy jak cos ddl nie dziala to mozna naprawic bo mozna w kodzie grzebac jee full of win xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 6 Napisano 2 godziny temu a ja lubie te simsy i stare old schoolowe gierki bo sobie sluchawki zakladam i fajnie jest posluchac tych sciezek dzwiekowych lata 90 i wczesne 00, ja sie przenosze wtedy do czasow jak bylem malym dzieckiem xD i chetnie sobie pogram jeszcze niedlugo, ale nie w 2 czy 3 tylko 1 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotUla 119 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) w jedynce byly fajne te telefony w nocy z dziwnymi tekstami albo porąbany klaun co ciagle plakał Edytowano 1 godzinę temu przez KotUla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 6 Napisano 1 godzinę temu ja zawsze w nocy jak spi mi sim to daje na przewijanie bo nie chce mi sie czekac jak sie obudzi xD ogolnie tam sa jeszcze te dodatki randka wakacje abrakadabra zwierzaki,a le na razie probuje ogarnac, zeby moj sim ciagle nie plakal, ale jest juz lepiej niz bylo, kupilem mu nowe wyro i lepsza lodowke z kuchenka, zeby mu komfort i glod szybciej schodzil xD mam juz z 5 kresek do inwencji haha ale osstatnio mi jakis skunks przylazl i musialem dzwonic telefonem, zeby mi zabrali po hycla, ale ogolnie to sprzataczke sobie zatrudnilem i mi przychodzi sprzatac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 6 Napisano 1 godzinę temu w dwojke i trojke nigdy nie gralem, jedynke wspominam bo to byla chyba pierwsza gierka na PC w jaka kiedykolwiek zagralem i to pamietam bo to u mamy znajomych i oni corke mieli, a ona juz dorosla chyba byla albo nastolatka a ja mialem z 5 lat, i mieszkali w duzej chacie, i dlatego milo to wspominam xD i wtedy gralem pierwszy raz haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotUla 119 Napisano 1 godzinę temu ja z sis i kumpelami sobie gralysmy, chyba dwojka jest najfajniejsza i faceta moze porwac kosmita i zaplodnic go albo mody na pieczenie dzieci na grillu albo na ogrodnictwo zeby miec wlasna plantacje marihuany i potem ją palic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dramaturgia rzeczywistości 2 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Ty są kontynuację jakieś tej Soul River z jedynki na piątkę PS ? Jest remaster części 1 i 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee:-) 6 Napisano 1 godzinę temu aha to faktycznie zabawne, ja juz nigdy nie gralem w simsy 2 albo 3 nie chcialo mi sie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach