MamaMai 885 Napisano wczoraj o 08:08 O widzę że jestem poszukiwana:).Miło mi. Wiem że pytałaś o ten test. Właśnie jestem w punkcie pobrań i robię obciążenie glukozą. Dam znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 17 Napisano wczoraj o 13:09 5 godzin temu, MamaMai napisał: O widzę że jestem poszukiwana:).Miło mi. Wiem że pytałaś o ten test. Właśnie jestem w punkcie pobrań i robię obciążenie glukozą. Dam znać. Daj znać. Napisałam na skrzynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 35 Napisano 22 godziny temu 6 godzin temu, MamaMai napisał: O widzę że jestem poszukiwana:).Miło mi. Wiem że pytałaś o ten test. Właśnie jestem w punkcie pobrań i robię obciążenie glukozą. Dam znać. Wczoraj b. późno w nocy też napisałam do Ciebie na skrzynkę. Zdążyłaś przeczytać przed badaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu Dziewczyny, nie chce mi się skrzynka otworzyć, wyskakuje błąd jak przy nieaktywnym topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu Wyniki będą dziś przed wieczorem, ale odbiorę je już w przyszłym tygodniu. Nie wiem, czy sama je rozszyfruję na tyle żeby dojść do jakiś wniosków bo endokrynologa mam dopiero 18 marca ( i to prywatnie a tyle i tak muszę czekać). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 35 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, MamaMai napisał: Dziewczyny, nie chce mi się skrzynka otworzyć, wyskakuje błąd jak przy nieaktywnym topiku A zdążyłaś przeczytać moje odp. dot. badań na starym usuniętym topiku albo na wczorajszym nowym? Wczoraj przed godz.24 utworzyłam nowy pt.: Dieta_MZ i też został skasowany, ponieważ już dzisiaj go nie ma:/ Odezwę się jutro bo muszę lecieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 35 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, MamaMai napisał: Wyniki będą dziś przed wieczorem, ale odbiorę je już w przyszłym tygodniu. Nie wiem, czy sama je rozszyfruję na tyle żeby dojść do jakiś wniosków bo endokrynologa mam dopiero 18 marca ( i to prywatnie a tyle i tak muszę czekać). A zrobiłaś przy okazji krzywą insulinową, o której Ci pisałam wczoraj i na skrzynkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Moniqaa napisał: A zrobiłaś przy okazji krzywą insulinową, o której Ci pisałam wczoraj i na skrzynkę? Nie zdążyłam przeczytać. Miałam test obciążenia glukozą (1h i 2 h), insulinę i nawet jak się dziś dopatrzyłam jakieś przeciwciała do zbadania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 35 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, MamaMai napisał: Nie zdążyłam przeczytać. Miałam test obciążenia glukozą (1h i 2 h), insulinę i nawet jak się dziś dopatrzyłam jakieś przeciwciała do zbadania. O... insulinę. To może lekarz nie był ignorantem i nie zlecił Ci tylko jej na czczo ale i po 1 i 2 H A robiło Ci się słabo? Edytowano 22 godziny temu przez Moniqaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu 6 minut temu, Moniqaa napisał: O... insulinę. To może lekarz nie był ignorantem i nie zlecił Ci tylko jej na czczo ale i po 1 i 2 H A robiło Ci się słabo? Właśnie miałam pisać, że pierwszy raz po badaniu miałam sytuację taka że drżały mi ręce i kręciło mi się w głowie lecz dopiero po tych 2 h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu Nie mogę nawet wysyłać nic ze swojej skrzynki. A wy możecie? Kontakt z administratorem jest taki że narazie brak jakiejkolwiek reakcji na moje 2 wiadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 35 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, MamaMai napisał: Właśnie miałam pisać, że pierwszy raz po badaniu miałam sytuację taka że drżały mi ręce i kręciło mi się w głowie lecz dopiero po tych 2 h. To są objawy hipoglikemii reaktywnej tzn. po posiłkowej. Przyczyną jest za duża insulina po 2 h, która zbija cukier poniżej wartości jaka była przed zjedzeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu 9 minut temu, Moniqaa napisał: O... insulinę. To może lekarz nie był ignorantem i nie zlecił Ci tylko jej na czczo ale i po 1 i 2 H A robiło Ci się słabo? No wiesz, zlecił endokrynolog do ktorego chodzę prywatnie, wizyta 200 zł, a dziś za badania wybulilam 240. Kolejna wizyta w marcu też pewnie 200 zł. Muszę pomyśleć o jakimś pakiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 35 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, MamaMai napisał: Nie mogę nawet wysyłać nic ze swojej skrzynki. A wy możecie? Kontakt z administratorem jest taki że narazie brak jakiejkolwiek reakcji na moje 2 wiadomości. ja mam sprawną skrzynkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Moniqaa napisał: To są objawy hipoglikemii reaktywnej tzn. po posiłkowej. Przyczyną jest za duża insulina po 2 h, która zbija cukier poniżej wartości jaka była przed zjedzeniem. Czyli co to może oznaczać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Moniqaa napisał: ja mam sprawną skrzynkę Czyli pewnie ktoś uprzejmy załatwił mi też skrzynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 35 Napisano 22 godziny temu Więcej napiszę jutro bo muszę już lecieć, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Moniqaa napisał: Więcej napiszę jutro bo muszę już lecieć, pa Oki, jeśli temat nie poleci. Trudno najwyżej założy się nowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 17 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, MamaMai napisał: Oki, jeśli temat nie poleci. Trudno najwyżej założy się nowy Na mailu też nie odczytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Grett napisał: Na mailu też nie odczytasz? Zaraz zobacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 17 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, MamaMai napisał: Zaraz zobacze Wyniki. Lewą stronę tylko wypełnij. Jak masz numerek https://www.wyniki.diag.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Grett napisał: Wyniki/ Lewą stronę tylko wypełnij. Nie mogę odczytać, znowu jest błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 17 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, MamaMai napisał: Nie mogę odczytać, znowu jest błąd. Ktoś Ci zablokował. Musisz nowe konto zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Grett napisał: Ktoś Ci zablokował. Musisz nowe konto zrobić. Jeśli administrator nie zareaguje to założę sobie nowe konto. Pewnie nie mam wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 17 Napisano 22 godziny temu 21 minut temu, MamaMai napisał: Właśnie miałam pisać, że pierwszy raz po badaniu miałam sytuację taka że drżały mi ręce i kręciło mi się w głowie lecz dopiero po tych 2 h. Ja robiłam krzywą cukrową dawno, to bardzo żle zniosłam Na wymioty mi się zbierało. W trakcie i po. Śniadanie miałam ze sobą i coś do picia. Ale wyszła ładna norma, 125... Miesiąc temu też robiłam i dobrze zniosłam.A krzywa już gorsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu I nie mam nunerka..a tak na przyszłość to co to jest, gdzie on był napisany. Wzięła pewnie mi razem ze skierowaniem. No trudno. Jak odbiorę dam ci znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 885 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Grett napisał: Ja robiłam krzywą cukrową dawno, to bardzo żle zniosłam Na wymioty mi się zbierało. W trakcie i po. Śniadanie miałam ze sobą i coś do picia. Ale wyszła ładna norma, 125... Miesiąc temu też robiłam i dobrze zniosłam.A krzywa już gorsza. I co teraz planujesz skoro krzywa gorsza co wyszla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 17 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, MamaMai napisał: I nie mam nunerka..a tak na przyszłość to co to jest, gdzie on był napisany. Wzięła pewnie mi razem ze skierowaniem. No trudno. Jak odbiorę dam ci znać. Szkoda, dają w laboratorium na tej karteczce co nr pacjenta do wchodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 17 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, MamaMai napisał: I co teraz planujesz skoro krzywa gorsza co wyszla? Dieta. Mam od 20 ponad lat pogranicze cukru na czczo. Nigdy poniżej 100, tylko 110/ 120. Ale więcej też nie. sporadycznie tylko. Po posiłku mam normę za 2 godziny Edytowano 21 godzin temu przez Grett Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach