Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu Ja to się boje ze mnie zjèbie jak zagadam moje poczucie własnej wartości 0 Raz spróbować i nie było tak źle w sumie było bardzo dobrze jak na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bąbel napisał: Tez liczylem na ukrainki, a one mniej chcą nas niz polski nawet to juz nie wiem, chyba nawet murzynki by nas nie chcialy Nie zauważyłem żadnych pozytywnie sytuacje że tutaj są więc mają wywalone tyle dodatków i pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu Więc ten nasz głupi kraj powinien się wziąć za sprowadzanie biednych kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Ja to się boje ze mnie zjèbie jak zagadam moje poczucie własnej wartości 0 Raz spróbować i nie było tak źle w sumie było bardzo dobrze jak na mnie Jak sprobowales i jak bylo? Z Ukrainką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu Ni wiem coś jest w tym matrixie jakby powtarzauacy się genotyp Ty ja Nimfuś ona Obejrzyj nas rozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 6 godzin temu Ja np nie chcę miec dzieci i nie nadawalbym sie na to, bo sam sobie nie radze, wiec szkoda byloby niewinnych istot, ktore by przeze mnie cierpiały ale wyobrazam sobie w fantazjach, że jakims cudem, jakas taka super dziewczyna by się ze mną przespala i zaszlaby w ciążę normalnie to bylbym przerazony ale gdyby to byla taka super nie z mojej ligi to samo to, ze potem bylby pretekst do spotkań, do kłótni bylby dla mnie zaszczytem ooo teraz mi sie przypomnialo jak bylem jeszcze w szkole to dla dziewczyn bylem niewidzialny i to mnie tak zloscilo, ze zaczalem byc dla nich zlosliwy, zeby mnie zauwazyly, ze ja w ogole istnieje, a nie jestem scianą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Bąbel napisał: Jak sprobowales i jak bylo? Z Ukrainką? Normalnie zagadalem w sklepie i jakoś była mila taka blondynka trochę przy kości ale atrakcyjnja jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bąbel napisał: Ja np nie chcę miec dzieci i nie nadawalbym sie na to, bo sam sobie nie radze, wiec szkoda byloby niewinnych istot, ktore by przeze mnie cierpiały ale wyobrazam sobie w fantazjach, że jakims cudem, jakas taka super dziewczyna by się ze mną przespala i zaszlaby w ciążę normalnie to bylbym przerazony ale gdyby to byla taka super nie z mojej ligi to samo to, ze potem bylby pretekst do spotkań, do kłótni bylby dla mnie zaszczytem ooo teraz mi sie przypomnialo jak bylem jeszcze w szkole to dla dziewczyn bylem niewidzialny i to mnie tak zloscilo, ze zaczalem byc dla nich zlosliwy, zeby mnie zauwazyly, ze ja w ogole istnieje, a nie jestem scianą A ja chcę myślę że dałbym radę z odpowiednią to nie jest takie trudne najtrudniejsze to pieniądze dla mnie i lachon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 6 godzin temu Nie wiem skąd, ale skądś kojarzę tę dziewczynę z filmiku a co do bykowego 800 zl ...to przecież ono już jest jak osoby, ktore maja dzieci i malzenstwa mają doplaty i znizki, a my nie, to wychodzi na to samo jak by oni nic nie dostawali a my bysmy placili 800 zl miesiecznie kary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu O taka jak na tym filmie mnie chciała w liceum teraz dopiero skojarzylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu Ale coś tak za mało na chate nie wbila jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Normalnie zagadalem w sklepie i jakoś była mila taka blondynka trochę przy kości ale atrakcyjnja jeszcze Ale tylko pogadaliscie i koniec? Ja kiedys tez zagadywalem dziewczyny nawet na ulicy i fajna rozmowa, ale nie bralem od nich numeru - zdziwione byly na koniec, bo spodziewaly sie pewnie, ze poprosze o numer A ja sam sobie mowilem, ze nie chce od nich numeru i tylko dlatego sie odwazylem do nich zagadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu Za pusto ma w pomieszczeniu eho niesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tak oczywiście tak nie napisał: O taka jak na tym filmie mnie chciała w liceum teraz dopiero skojarzylem Ona ma jakis mega slodki glos, az trudno uwierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bąbel napisał: Ale tylko pogadaliscie i koniec? Ja kiedys tez zagadywalem dziewczyny nawet na ulicy i fajna rozmowa, ale nie bralem od nich numeru - zdziwione byly na koniec, bo spodziewaly sie pewnie, ze poprosze o numer A ja sam sobie mowilem, ze nie chce od nich numeru i tylko dlatego sie odwazylem do nich zagadac Tak ale dla mnie to jak ptzeskoczyc kanion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bąbel napisał: Ona ma jakis mega slodki glos, az trudno uwierzyc Niektóre mają ładny aż tak że nie rozumiem co mówią bo jak muzyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Bąbel napisał: istnieje, a nie jestem scianą Też ci się podobajom az tak że się ich boisz A tych co nie boisz brzydkie i nie chcesz nawet gadac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Bąbel napisał: trudno uwierzyc Może dlatego że nie pilismy inni pewnie pijom w towarzystwie kręcą się lachony ...a głupoty jak malpy a lachon rozklada nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Tak ale dla mnie to jak ptzeskoczyc kanion O tak a nie pomoglo ci to do kolejnych prób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Niektóre mają ładny aż tak że nie rozumiem co mówią bo jak muzyka Pieknie powiedziane, poetycko kiedys myslalem, ze koniety lubią poetów, ale koniety rzadko są romantyczne niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Też ci się podobajom az tak że się ich boisz A tych co nie boisz brzydkie i nie chcesz nawet gadac? Kiedys sie bardziej balem, oj bardzo sie balem, wstydzilem dziewczyn, kolezanek w szkole. Teraz juz nie, ale jest teraz przepasc-juz nie tylko uroda i liga, bo to jakos by mozna bylo przeskoczyc Ale wiek a tego sie nie przeskoczy Jeszcze troche to mi sie beda podobaly corki moich kolegow i wtedy to w morde dostane i sie skonczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bąbel napisał: Pieknie powiedziane, poetycko kiedys myslalem, ze koniety lubią poetów, ale koniety rzadko są romantyczne niestety Zwłaszcza że ja korzystam z sytuacji społecznej że ona musi i patrzę ile wlezie jej na twarz i oczy w oczy i zaczynam nie wiedzieć co mówi bo to taka okazja se popatrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Może dlatego że nie pilismy inni pewnie pijom w towarzystwie kręcą się lachony ...a głupoty jak malpy a lachon rozklada nogi W szkole dziewczyny najbardziej lubiły dresiarzy de.bili, ktorzy jak jechali autobusem to rozp.ierdalali kopniakami kasownik a ludzie bali się zareagowac. A dziewczynom płynął kisiel strumieniami - jaki męski, jaki silny maczo ale w sumie noc dzownego, skoro nam się podobają szerokie biodra, ladne piersi jedno i drugie to myslenie jaskiniowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bąbel 4 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Zwłaszcza że ja korzystam z sytuacji społecznej że ona musi i patrzę ile wlezie jej na twarz i oczy w oczy i zaczynam nie wiedzieć co mówi bo to taka okazja se popatrzeć Nie rozumiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Bąbel napisał: O tak a nie pomoglo ci to do kolejnych prób? Nie nie miałem już kolejnej energii wtedy jakoś byłem na fali może coś dobrego mnie spotkało np tutaj albo w sprawach urzędowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Bąbel napisał: W szkole dziewczyny najbardziej lubiły dresiarzy de.bili, ktorzy jak jechali autobusem to rozp.ierdalali kopniakami kasownik a ludzie bali się zareagowac. A dziewczynom płynął kisiel strumieniami - jaki męski, jaki silny maczo ale w sumie noc dzownego, skoro nam się podobają szerokie biodra, ladne piersi jedno i drugie to myslenie jaskiniowe Ja wtedy trochę byłem i dresem i skejtem ale z wiekiem spokojnialem plus w szkole byłem spokojny żeby nie dublowac roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu Mi nawet dzisiaj ciotka zalila się że jej nie oddalem za bycie dresem i jazde na gape bez biletu w pociągu od dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Bąbel napisał: Nie rozumiem? No gdy lachon pracuje musi się komunikować z kleintem a często są ładne dziewczyny mi coś tłumaczy w okienku czy hostessa a ja wgl nie wiem co gada tylko patrzę jaka buzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 42 Napisano 6 godzin temu Stulejarz ma nowego kolegę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 6 godzin temu Bo normalnie jak idziesz nie ma wiele czasu obczaic się jeszcze przywali że się gapisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach