Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Bąbel

Dlaczego większość ludzi jest tak bardzo bogatych?

Polecane posty

1 minutę temu, Bąbel napisał:

Tez liczylem na ukrainki, a one mniej chcą nas niz polski nawet

to juz nie wiem, chyba nawet murzynki by nas nie chcialy

Nie zauważyłem żadnych pozytywnie sytuacje że tutaj są więc mają wywalone tyle dodatków i pracy 

5 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

Ja to się boje ze mnie zjèbie jak zagadam moje poczucie własnej wartości 0

Raz spróbować i nie było tak źle w sumie było bardzo dobrze jak na mnie 

Jak sprobowales i jak bylo? Z Ukrainką?

Ja np nie chcę miec dzieci i nie nadawalbym sie na to, bo sam sobie nie radze, wiec szkoda byloby niewinnych istot, ktore by przeze mnie cierpiały

ale wyobrazam sobie w fantazjach, że jakims cudem, jakas taka super dziewczyna by się ze mną przespala i zaszlaby w ciążę

normalnie to bylbym przerazony

ale gdyby to byla taka super nie z mojej ligi to samo to, ze potem bylby pretekst do spotkań, do kłótni bylby dla mnie zaszczytem

ooo teraz mi sie przypomnialo jak bylem jeszcze w szkole to dla dziewczyn bylem niewidzialny i to mnie tak zloscilo, ze zaczalem byc dla nich zlosliwy, zeby mnie zauwazyly, ze ja w ogole istnieje, a nie jestem scianą

5 minut temu, Bąbel napisał:

Jak sprobowales i jak bylo? Z Ukrainką?

Normalnie zagadalem w sklepie i jakoś była mila taka blondynka trochę przy kości ale atrakcyjnja jeszcze 

Przed chwilą, Bąbel napisał:

Ja np nie chcę miec dzieci i nie nadawalbym sie na to, bo sam sobie nie radze, wiec szkoda byloby niewinnych istot, ktore by przeze mnie cierpiały

ale wyobrazam sobie w fantazjach, że jakims cudem, jakas taka super dziewczyna by się ze mną przespala i zaszlaby w ciążę

normalnie to bylbym przerazony

ale gdyby to byla taka super nie z mojej ligi to samo to, ze potem bylby pretekst do spotkań, do kłótni bylby dla mnie zaszczytem

ooo teraz mi sie przypomnialo jak bylem jeszcze w szkole to dla dziewczyn bylem niewidzialny i to mnie tak zloscilo, ze zaczalem byc dla nich zlosliwy, zeby mnie zauwazyly, ze ja w ogole istnieje, a nie jestem scianą

A ja chcę myślę że dałbym radę z odpowiednią to nie jest takie trudne najtrudniejsze to pieniądze dla mnie i lachon 

Nie wiem skąd, ale skądś kojarzę tę dziewczynę z filmiku

a co do bykowego 800 zl ...to przecież ono już jest

jak osoby, ktore maja dzieci i malzenstwa mają doplaty i znizki, a my nie, to wychodzi na to samo jak by oni nic nie dostawali a my bysmy placili 800 zl miesiecznie kary

2 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

Normalnie zagadalem w sklepie i jakoś była mila taka blondynka trochę przy kości ale atrakcyjnja jeszcze 

Ale tylko pogadaliscie i koniec?

Ja kiedys tez zagadywalem dziewczyny nawet na ulicy i fajna rozmowa, ale nie bralem od nich numeru - zdziwione byly na koniec, bo spodziewaly sie pewnie, ze poprosze o numer

A ja sam sobie mowilem, ze nie chce od nich numeru i tylko dlatego sie odwazylem do nich zagadac

1 minutę temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

O taka jak na tym filmie mnie chciała w liceum teraz dopiero skojarzylem

Ona ma jakis mega slodki glos, az trudno uwierzyc

Przed chwilą, Bąbel napisał:

Ale tylko pogadaliscie i koniec?

Ja kiedys tez zagadywalem dziewczyny nawet na ulicy i fajna rozmowa, ale nie bralem od nich numeru - zdziwione byly na koniec, bo spodziewaly sie pewnie, ze poprosze o numer

A ja sam sobie mowilem, ze nie chce od nich numeru i tylko dlatego sie odwazylem do nich zagadac

Tak ale dla mnie to jak ptzeskoczyc kanion 

6 minut temu, Bąbel napisał:

trudno uwierzyc

Może dlatego że nie pilismy inni pewnie pijom w towarzystwie kręcą się lachony ...a głupoty jak malpy a lachon rozklada nogi 

9 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

Tak ale dla mnie to jak ptzeskoczyc kanion 

O tak

a nie pomoglo ci to do kolejnych prób?

8 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

Niektóre mają ładny aż tak że nie rozumiem co mówią bo jak muzyka 

Pieknie powiedziane, poetycko

kiedys myslalem, ze koniety lubią poetów, ale koniety rzadko są romantyczne niestety

6 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

Też ci się podobajom az tak że się ich boisz

A tych co nie boisz brzydkie i nie chcesz nawet gadac? 

Kiedys sie bardziej balem, oj bardzo sie balem, wstydzilem dziewczyn, kolezanek w szkole. Teraz juz nie, ale jest teraz przepasc-juz nie tylko uroda i liga, bo to jakos by mozna bylo przeskoczyc

Ale wiek a tego sie nie przeskoczy

Jeszcze troche to mi sie beda podobaly corki moich kolegow i wtedy to w morde dostane i sie skonczy

1 minutę temu, Bąbel napisał:

Pieknie powiedziane, poetycko

kiedys myslalem, ze koniety lubią poetów, ale koniety rzadko są romantyczne niestety

Zwłaszcza że ja korzystam z sytuacji społecznej że ona musi i patrzę ile wlezie jej na twarz i oczy w oczy i zaczynam nie wiedzieć co mówi bo to taka okazja se popatrzeć 

6 minut temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

Może dlatego że nie pilismy inni pewnie pijom w towarzystwie kręcą się lachony ...a głupoty jak malpy a lachon rozklada nogi 

W szkole dziewczyny najbardziej lubiły dresiarzy de.bili, ktorzy jak jechali autobusem to rozp.ierdalali kopniakami kasownik a ludzie bali się zareagowac. A dziewczynom płynął kisiel strumieniami - jaki męski, jaki silny maczo😍

ale w sumie noc dzownego, skoro nam się podobają szerokie biodra, ladne piersi

jedno i drugie to myslenie jaskiniowe

3 minuty temu, Tak oczywiście tak nie napisał:

Zwłaszcza że ja korzystam z sytuacji społecznej że ona musi i patrzę ile wlezie jej na twarz i oczy w oczy i zaczynam nie wiedzieć co mówi bo to taka okazja se popatrzeć 

Nie rozumiem?

6 minut temu, Bąbel napisał:

O tak

a nie pomoglo ci to do kolejnych prób?

Nie nie miałem już kolejnej energii wtedy jakoś byłem na fali może coś dobrego mnie spotkało np tutaj albo w sprawach urzędowych 

2 minuty temu, Bąbel napisał:

W szkole dziewczyny najbardziej lubiły dresiarzy de.bili, ktorzy jak jechali autobusem to rozp.ierdalali kopniakami kasownik a ludzie bali się zareagowac. A dziewczynom płynął kisiel strumieniami - jaki męski, jaki silny maczo😍

ale w sumie noc dzownego, skoro nam się podobają szerokie biodra, ladne piersi

jedno i drugie to myslenie jaskiniowe

Ja wtedy trochę byłem i dresem i skejtem ale z wiekiem spokojnialem plus w szkole byłem spokojny żeby nie dublowac roku 

3 minuty temu, Bąbel napisał:

Nie rozumiem?

No gdy lachon pracuje musi się komunikować z kleintem a często są ładne dziewczyny mi coś tłumaczy w okienku czy hostessa a ja wgl nie wiem co gada tylko patrzę jaka buzia 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się