Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ukryty_krzyk. napisał: Stulejarz ma nowego kolegę Ze skórą też się dobrze hebluje to nawet pomaga ja nie zwracam uwagi czy obrany czy nie chociaż lubię obrany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Bąbel napisał: W szkole dziewczyny najbardziej lubiły dresiarzy de.bili, ktorzy jak jechali autobusem to rozp.ierdalali kopniakami kasownik a ludzie bali się zareagowac. A dziewczynom płynął kisiel strumieniami - jaki męski, jaki silny maczo ale w sumie noc dzownego, skoro nam się podobają szerokie biodra, ladne piersi jedno i drugie to myslenie jaskiniowe Nie z kanarami się nie lalem ale sobie krecilem beke jak spisywali Na gape to pół życia się jedzilo zwłaszcza z matkom Piwo zdarzalo mi się pic za to w autobusie i oburzenie ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 5 godzin temu Nie lubię samic co nie lubia napletka ta skóra jest spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 5 godzin temu Tak samo jak samica ma na sowie jeśli nie przerosniety to fajnie jak jest dodatkowy bajer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 5 godzin temu To się chyba kapturek lechtaczki nazywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 5 godzin temu Mozna naciagnac i zobaczyc guziczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruhaczkurew 3 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Ze skórą też się dobrze hebluje to nawet pomaga ja nie zwracam uwagi czy obrany czy nie chociaż lubię obrany typ sie przyznal do stuleji wlasnie lol xd tak jak rzeczy na ktore go nie stac a sa zajebiste mowi ze sa srednie, a zachwyca sie najtanszym gownem, tak samo teraz mowi ze ruhanie ze stulejka jest lepsze bo co? bo masz stuleje? hahahahaha , ty sam na siebie sie rozpieerdalasz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruhaczkurew 3 Napisano 4 godziny temu Cytat nie zwracam uwagi czy obrany czy nie chociaż lubię obrany tak jakbys ty mial wyboor koorwaaa hahahaha xD zasada jest prosta jak masz stuleje to jest obrany jak nie masz to jest nie obrany tego sie nie wybiera, to nie jest kuuurwa rozporek ze go rozpinasz i zapinasz kuuuras bez stuleji nigdy nie bedzie obrany, musialbys go chyba drucikiem scisnac zeby sie lepek nie wychylil xDD i znowu cope klasyczny zjeeeba wjechal ze woli obrany, bo nie ma inego wyboru ta spieerdolina stulejarka hjahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, ruhaczkurew napisał: typ sie przyznal do stuleji wlasnie lol xd tak jak rzeczy na ktore go nie stac a sa zajebiste mowi ze sa srednie, a zachwyca sie najtanszym gownem, tak samo teraz mowi ze ruhanie ze stulejka jest lepsze bo co? bo masz stuleje? hahahahaha , ty sam na siebie sie rozpieerdalasz xD 6 minut temu, ruhaczkurew napisał: tak jakbys ty mial wyboor koorwaaa hahahaha xD zasada jest prosta jak masz stuleje to jest obrany jak nie masz to jest nie obrany tego sie nie wybiera, to nie jest kuuurwa rozporek ze go rozpinasz i zapinasz kuuuras bez stuleji nigdy nie bedzie obrany, musialbys go chyba drucikiem scisnac zeby sie lepek nie wychylil xDD i znowu cope klasyczny zjeeeba wjechal ze woli obrany, bo nie ma inego wyboru ta spieerdolina stulejarka hjahahahaha Jak ci się uda że skóra nie spadnie to mniejsze doznania i można dłużej ostrzej też dobre ogólnie to mi obojętne czy se sciagne czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruhaczkurew 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tak oczywiście tak nie napisał: Jak ci się uda że skóra nie spadnie to mniejsze doznania i można dłużej ostrzej też dobre ogólnie to mi obojętne czy se sciagne czy nie o kooorwa to jest twoje 17,2 cm ze ci skora z niego nie schodzi? xDDDD podpowiem skora ma dlugosc kotasa w spoczynku czyli moze byc to 12 cm, jak ci staje i wyjdzie niech bedzie 17 cm to nie ma chuuuja zeby skora dalej na nim byla xD ty sie wlasnie przyznales ze jestes stulejarzem xD ja ci uswiadomie bo widze ze nigdy nie miales napleta na wolnsoci,, skora to nie jest wybor ze ja zdejmujesz kiedy chcesz, a jak nie masz stuleji to nie ma takiej sily kuuurwa zebys mogl specjalnie zostawic go stojacego ze skora xDDDD stulejo xDD hahahhahahahaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, ruhaczkurew napisał: o kooorwa to jest twoje 17,2 cm ze ci skora z niego nie schodzi? xDDDD podpowiem skora ma dlugosc kotasa w spoczynku czyli moze byc to 12 cm, jak ci staje i wyjdzie niech bedzie 17 cm to nie ma chuuuja zeby skora dalej na nim byla xD ty sie wlasnie przyznales ze jestes stulejarzem xD ja ci uswiadomie bo widze ze nigdy nie miales napleta na wolnsoci,, skora to nie jest wybor ze ja zdejmujesz kiedy chcesz, a jak nie masz stuleji to nie ma takiej sily kuuurwa zebys mogl specjalnie zostawic go stojacego ze skora xDDDD stulejo xDD hahahhahahahaaa Nie prawda ja mam sporo luzu że rozpiętość palców kolorytu przy ciele i spokojnie mogę z napletem bo starcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, ruhaczkurew napisał: tak jakbys ty mial wyboor koorwaaa hahahaha xD zasada jest prosta jak masz stuleje to jest obrany jak nie masz to jest nie obrany tego sie nie wybiera, to nie jest kuuurwa rozporek ze go rozpinasz i zapinasz kuuuras bez stuleji nigdy nie bedzie obrany, musialbys go chyba drucikiem scisnac zeby sie lepek nie wychylil xDD i znowu cope klasyczny zjeeeba wjechal ze woli obrany, bo nie ma inego wyboru ta spieerdolina stulejarka hjahahahaha Obrany to zdjety naoletek więcej masz błąd logiki to wylucza stulejke samo przez sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 3 godziny temu Wolę jak cały grzyb jest odkryty ale ze skórą jak się uda też jest fajne i mi nie przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 42 Napisano 3 godziny temu Mi tez nie schodzi 11,2 cm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, ruhaczkurew napisał: o kooorwa to jest twoje 17,2 cm ze ci skora z niego nie schodzi? xDDDD Sama? Już bardzo rzadko tylko może gdy jest suchy i się napne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 3 godziny temu Jak zrobię to ostrożnie to mi stoi z napletem jak zostanie nawilzony to już loteria jak się go zostawi w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak oczywiście tak nie 13 Napisano 3 godziny temu A z drzemki to chyba nigdy nie obudzilem się z grzybem na wierzu max 1/4 goly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach